понедельник, 30 июня 2014 г.

Brána k pevnosti, a jednoduchšie - v dome

Bez zložité sociologické prieskumy a vážne štatistické štúdie možno predpokladať, že jeden z najviac zanedbávaných Božie prikázania v našej krajine - "ukradnúť". Dajte ju v modernom, hodnotenie arusaamist" to pripúšťa iba prikázanie "nebudeš cudzoložiť".

Silnejší!

S prechodom krajiny, tak na to povedať, na trhu štandard kvality vstupné dvere do bytu nesplnil väčšina obyvateľov veľkých miest. Vznikla potreba pre viac vážny postoj k bezpečnosti, a aby sa zabránilo neoprávnenému vstupu do bytu. Dopyt, ako je známe, vyvoláva ponuku - to je axiom trhových vzťahov.

Ako s väčšinou moderných technických výrobky, oceľové dvere, poskytuje možnosť modernizácie a obnovy. Všeobecne platí, že dizajn je prispôsobený z definície, tak povediac, aby sa udržal krok s dobou, absorbovať technické vedomosti a pokračujte na "dvere" módy. V súčasnosti mesto má veľký počet firiem, poskytovanie služieb, na opravy, modernizácia a aktualizácia kovové dvere. Najmä to by si tých vlastníkov, ktorí majú nainštalovaný kovové dvere aj roky s'pätnástimi rokmi. V tých dňoch, a dvere sa nie ocele a železa, a boli vyrobené, nitovanie, boli zvárané, ako pravidlo, primitívny spôsob, doslova "šmejd" niekde v pivnici alebo garáži. Najviac rozšírené hrady boli približne rovnako ďaleko od moderné požiadavky na bezpečnosť, ako Decembrists od ľudí.

Železo "mamička"

V zásade platí, že hardware - based kovové dvere môžu byť v porovnaní s doske počítača'počítača. Kvalita comp'počítač "sestra" sa bude konať akékoľvek naprasno prídavné zariadenia, je k dispozícii v mnohých stupňoch po sebe nasledujúcich modernizácie. Podobne kvalitný rám, pole a slučky vám umožní inštalovať žiadny moderný zámky, použiť akýkoľvek druh dekorácie.

Materiály na tému

Žehlička nutnosť
Moderný hardvér je obdĺžnikový rám s vnútornými rebrami plus zvárané z oboch strán oceľových plechov. Pre spoľahlivosť môžete vymeniť dve-list na troch milimetrov na zvaru ďalšie plechu.

Dvere s dvoma alebo viacerými slučky zavesiť na oceľové dvere rám z ocele oblasti alebo profil. Ak dvere váži viac ako 50 kilogramov, dva aj tie robustný konvenčnej slučky nebude stačiť. V tomto prípade je lepšie zvoliť otočiť pútka na gule alebo ložísk.

V súčasnosti sa pre tepelné a zvukové izolácie z vnútornej dutiny dvere medzi kovové dlaždice sú často plnené penou alebo minerálna vlna bavlna. V nákladné dvere pre tieto účely používať borovicového dreva.

Peephole teraz - rovnako net'objemnú atribút oceľové dvere takmer všetky triedy. Samozrejme, to neznamená, lacné optické zariadenie s šošovky z fľaše, sklo, známe od stojatých krát. Najnižšiu úroveň vybavenia s moderným dvere peephole s pohľadom rozsahu 160 stupňov, ale častejšie sú nastavené na 200. Ale elite dvere bez panoramatickej oko nemôže nárokovať na tento titul. Panoramatické možnosť, samozrejme, je opäť na p'päť drahšie, než je obvyklé - okolo 500 rubľov.

V malých množstvách, ale cestách

Ale hlavnou zložkou na ochranu proti neoprávnenému vstupu do obydlia, bez akýchkoľvek pochybností, je vysoko kvalitné zámky. Vo Všeobecnosti, high-dvere náklady hradov, ako pravidlo, vážne, ak nie v čase, prekročiť náklady na "železa", so všetkými príslušné atribúty.

V priebehu posledného desaťročia tvorili niektoré klasické štandardy. Moderné oceľové dvere, zvyčajne má dve vnútorné, jednoduchý plug-zámky rôznych vzorov. Top - valcové systémy, bez odomknutia a perá. Na nižšej úrovni zámok so západkou a páky.

Na prvý pohľad zložité koncept páčku (odvodené od slova "páky" - doska) vlastne znamená viac starovekej vynálezu, ako viac bežných valcové možnosť. Mechanické blokovacie zariadenie s valcovou larva, predtým nazývaný jednoduché - anglický hrad, s'objavil len v dvadsiatom storočí. A "exotické" systémovej úrovni zápcha rozšírila v stredoveku.

Plný pasívna bezpečnosť, Európske normy, pozostáva z troch položiek: ochrana pred klepnutím, ochrana proti vŕtanie a najvyhľadávanejších - ochrana od vyskladnenia.

Hlavné nevýhody cylindrické zámky môžu byť považované za ich relatívna nestabilita" knock out, vŕtanie, vandal útoky. Ale môžu vytvoriť vynikajúcu vysoký stupeň utajenia, aby zápas s tlačidiel bolo nemožné. Ak je to potrebné, môžete ľahko zmeniť blokovací valca.

Tam je tiež druh hybridný variant: úroveň zámok a zámok valcové o'Spojených v jedno telo, ako sa hovorí, dva v jednom. Prirodzene tento hybrid má dva kľúčové dve dierky. V najdrahších modelov oba systémy okrem vzájomne prepojené. To je, keď trestného pokus na valcovitej časti pevne páka je zablokovaná priestoru.

Samozrejme, okrem týchto možností, môžete nainštalovať a moderný domáci a dovoz blokovací kód alebo aj hrad s elektrickým pohonom. Ale také možnosti, ktoré sa len zriedka používajú v obytnej zóne, majú veľa nevýhod. Najmä, keď faktúr hrady ťažké, aby sa zmestili gumové priechodky pre zvýšenie zvukovej izolácie.

Hryzenie vec

Tam je citlivá aspekt, ktorý nie je najmä lásku šíriť manažérov firiem, odborníkov na inštaláciu zámky v oceľových dverí. Slávny reklamný slogan, so sídlom v Ríme: "dvere - zviera," nielen príťažlivý a atraktívny, to je celkom jednoduché, tak povediac, s zahalený odkaz a význam. To supercriminal dvere ľahko sa môže stať z Grozného pre útočníkov "zviera" v "zlé divoké zviera." Monster ľahko môcť morálne a čo je najdôležitejšie, materiál pevne "hrýzť aj majiteľa. Predstavte si, Bože chráň, oheň, break vody a kanalizačné rúry, ktoré sa vyskytli počas vašej neprítomnosti. V týchto, tak povediac, silou-mocou okolností zakazujúce vstup pracuje proti vám. Záchranné služby v extrémnych situáciách musieť strácať drahocenný čas na otvorenie dverí. Aj banálne strata kľúčov môže clean "kabelku". Úradný odborníkov pre núdzové otváranie zámkov, samozrejme, výrazne zvýšenie tarify za služby v závislosti na zložitosti práce.

Ako v akomkoľvek modernom inter'vnútorné vchodové dvere do bytu, stane sa nositeľom nielen jeho hlavným úžitkového zaťaženia - zabezpečenie vášho domu, ale tiež nesie dôležité dekoratívnu funkciu. "Závet zakázať", "krása zachráni svet"... - Tieto maxims v posledných rokoch je široko súčasťou nášho vedomia. Avšak relatívne oceľové dvere, pravdepodobne, je potrebné myslieť, že: nie je prednosť, ak je to možné variant registrácia pod heslom "jednoducho, ale s chuťou."

Na prvý pohľad vonkajšie dekorácie, čalúnenie, tvar gombíkov majú len malý vplyv na praktickú bezpečnosť, ale stále... Nápaditý, kreatívny vstupné dvere, ak je obklopený viac skromný "susedov"bude vzrušujúce zákona o útočníkov. Pre potenciálneho zlodeja a vandali sa tieto dvere je ako červené handry na býka.

Hoci mnohí odborníci opačný názor: "rozšírené" dvere vydesí zlodej s nízkou zlodeji " kvalifikáciu. A to podmienené fanúšikov vyvlastnenie cudzej nehnuteľnosti, v číslo je mnoho krát väčšia ako v profesionálnom sektore "zlodej". Je skromný milovníkov pokaziť policajných štatistík vlámaní, aj keď, a často padajú do rúk orgánom činným v trestnom konaní.

Najväčší dopyt dvere s čalúnenie vyrobené z umelej kože - tzv. vinylis-kože. Domáce materiál, samozrejme, lacnejšie dovezené dva až tri krát.

Okrem spracovania, umelé kože, spotrebitelia si vybrať prášok na farbenie, čalúnenie "ostenia" alebo iné materiály, napríklad laminát.

Za drahé elite dvere sú aplikované dyhované panely z cenných plemien z dreva, ak nie z pole dub, hrúbka 20 mm

V súčasnosti, rozsah komponenty pre modernizáciu a aktualizáciu oceľové dvere - zámky, čalúnenie, rôzne dekoračné prvky pre dokončovacie - široký a pestrý. Zvyčajne sa tento trh môže byť rozdelené do troch častí: domáci produkt dovezený z Číny a okolitých krajín a dovezených od výrobcov ekonomicky rozvinutých krajinách. Posledný sektor komponenty sú zvyčajne dvakrát tak drahé, ako podobný tovar z prvých dvoch častí. Prirodzene, pre prácu na inštaláciu drahšie, vysoko kvalitné dvere atribúty bude musieť zaplatiť vyššiu cenu.

Pre pohodlie spotrebiteľov na trhu oceľové dvere sú rozdelené do sektorov a tried. V podstate ich p'Yat: "super-ekonomika", "ekonomika", "business", "business plus" a "elite". Tam je ďalší dôležitý klasifikácia dvere proti vlámaniu ochrany: s prvej triedy najnižšie, štvrtý, a ešte vyššie.

Postupne alebo naraz, čím sa zvýši úroveň integrácie, výmena zámkov a priradené atribúty, panoview spracovanie, môžete jednoducho inovovať produkty. Aspoň opustiť dno Bay "dvere" trhu - super-ekonomika" a presunúť na ďalšie prestížne a bezpečné "business-class", a ešte vyššie.

Grigor Feodor's

Zdroj: Noviny "číslo Bytu"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика