понедельник, 30 июня 2014 г.

Pomocou motorovou pílou Juxana

Určiť požadovanú veľkosť videl, a potom sa rozhodnúť, aké prvky by mala.

Na nich, ako pravidlo, použite z času na čas, napríklad keď je to potrebné zaobstarať si drevo na ohnisko. Často slúžia ako delimbers na výrub stromov. Ťažké skúšky v lese, v kombinácii s výskumom, umožnil rozvoj Odboru švédska spoločnosť na vytvorenie pili svetovej triedy. Profesionálne pílového kotúča majú vysokú kapacitu (spravidla viac ako 2,5 kW) a sú charakterizované širokú škálu funkcií. Hlavné funkcie profesionálnych nástrojov - 8:00 pracuje bez prestávky. Tieto píly sú vyrobené z odolného a oteruvzdorné materiály a ich zdrojov sa pohybuje 1300-2000 hodín (domáce modely, tento obrázok je 2-3 krát nižšie). Pri práci motorovou pílou môže byť blízko k telu, ktorá znižuje záťaž na chrbticu a m'chrbtové svaly a minimalizuje možný počet únavné pracovnou polohou.

Okrem toho plnú dôveru v bezpečnosť. A motorové píly "Huskvarna" je naozaj spoľahlivé a trvanlivé.

Ako môžete vidieť, presné číslo, ktoré chcete volať, je dosť ťažké a takmer nemožné, a tak dôraz je tu na podpis služby. Hlavné Rada ručné motorovou pílou (ako, však, a akýkoľvek iný nástroj) je nasledovné: ak chcete vybrať správny režim prevádzky, a aby sa zabránilo významné preťaženie. Nákup motorovou pílou, kupujúci sú často kladené otázky o rýchlosti drevo, rezný nástroj konkrétnej značky (napríklad, či tlak na mu v tom). Pri práci tupá reťaz efektívnosť rezania výrazne klesá, a pravdepodobnosť, že videl systému sa zvyšuje, ako sa zvyšuje zaťaženie motora. Najlepší výsledok je dosiahnutý, keď optimálny výber obvodu a výkon motora.

Toto nastane, keď konci videl, že pneumatika spĺňa povrchu spracované drevo. To je druh páky, ktoré môžu mať dve pozície. Ďalší spôsob, ako sa vyhnúť späť-šok - riziko sektora procesu rezania. Tak môžete strom na jeseň dva krát silnejší ako dĺžka autobusu. Píly sa vyznačujú nízkou hladinou hluku a vysoká účinnosť. Preto, ak nie je túžba, spolu s špecialitou drevorubača na kúpu a chorôb z povolania, je potrebné dbať na to, aký druh ochrany proti vibráciám poskytuje tento systém. Spravidla ich krok je 0, 325 cm, takže hlavnou výhodou takéhoto okruhu (minimálna hladina vibrácií) mieša s jeho nevýhodou je znížená výkonnosť. Hladiny vibrácií sa zvýšila, ale aktivita oveľa viac. Odpoveď je: v teórii krok je vzdialenosť medzi dvoma po sebe nasledujúcimi zuby, zatiaľ čo prakticky je vzdialenosť medzi nit reťazca, rozdelená na polovicu. Táto kategória 40-50 kocky použiť tak okruhu - výber je vzhľadom na špecifické funkcie modelu. V každom videl vytvoriť dve-cyklus benzínový motor a dva tanky (jeden - vyplniť palivovej zmesi, iné oleje na mazanie reťazí). Palivová nádrž kapacita sa pohybuje od 0,3 do 1 litra, pričom objem oleja, obvykle menej v 1, 5-2-krát.

Ste mali venovať pozornosť na zvláštnosti sezónne prevádzku prístroja. V tomto prípade reťazová by mali byť prispôsobené tak, aby sa také podmienky - napríklad, malo by byť možné otepľovanie, respektíve počas prevádzky. Okrem toho je vhodné na teplé videl (ak je uložené v nevykurované priestory), aby sa zabránilo nežiaducim dôsledky spôsobené prítomnosť kondenzátu. Tento zdanlivo jednoduchý proces, tam sú úskalia.

Takže nie je potrebné sa ponáhľať na vytiahnite kábel je lepšie, pozorne si prečítajte inštrukcie.

Ďalej musíte urobiť pár kusy, uvedenie slabé úsilie, a len potom sa presuňte k vykorisťovaniu. Spustiť každý nový okruh (alebo autobus), musíte trvať niekoľko minút. Ak je vykonané správne, reťazová píla je dať z prvého obdobia. Väčšina modelov motorových píl "Huskvarna" sú k dispozícii s ohrevom zbraní (XPG).

Zdroj: www. kladivo-drill. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика