суббота, 28 июня 2014 г.

Typické chyby v self-Montáž strešných

Typické chyby v self-Montáž strešných


Typické chyby v self-Montáž strešných Pri navrhovaní a nezávislé montáž strechy a podkrovia, ktoré sa vyskytujú chyby, väčšinu ktoré sa opakuje často. Takže v self-Montáž strešných vzhľad typické chyby sa dá predísť. Pre toto musíme len vedieť, aké sú tieto chyby, a ako robiť prácu, aby sa zabránilo ich.

Chyba montáž strešných skrutky

Najčastejšie povlak pre sedlová strecha je kov, ktorý je pevne stanovená s pomocou strešných skrutky. Často inštalácie strechy je zlé v mysli nevedomosti pracovník, takto krepit skrutky.

Strešné skrutky upevnenia prvok je vo forme pozinkované skrutky so šesťhrannou hlavou, tesniace podložky a vŕtačky. Skrutka hlavy je maľoval v tóne krytiny. Tesniaca podložka je vulcanus vrstvu a vŕtať sa nachádza na špičke zips.

Je dôležité použiť skrutky vysokej kvality, doba spoľahlivé služby, ktorá je nižšia ako životnosť náteru. Teraz vyrábať kvalitné a trvanlivé kovové strešné krytiny krytina má polymérne krytiny. Životnosť náteru, pri zachovaní všetky prevádzkové a spotrebiteľských vlastností je 50 rokov. Preto, montáž, príliš, musia byť vysoko kvalitné a spoľahlivé, poskytuje spoľahlivé upevnenie vzťahovať na celú dobu jeho prevádzky. Skrutky s nízkou kvalitou môže gumovou podložkou, stráca pružnosť po niekoľkých rokoch používania. Je preto zrejmé, že spojovací materiál by mal byť v rovnakej kvalite. Ako krytina.

Hlavné chyby pri inštalácii strechy nie je technológii montážnych skrutiek. Správne pripojte skrutky na spodnej časti vlny, nie hore. V dolnej časti je materiál dostatočne pevne na bedňu (asi dva palce pod schody). Toto posilňovanie je výhodné aj preto, lebo krokom sprievodcu, ktorý vám umožňuje upevnite skrutky v centre prepravky. Tak substrátu hermeticky vyplní voľný priestor medzi krytinou a stanovenie prvku, postupne vyliečiť s'v jednote je získať pevné, spoľahlivé a nepreniknuteľné. Dĺžka upevnenia prvok musí byť nie menej ako 28 mm.

Na upevnenie skrutky do vlny zle. Zapínanie prvok tohto spôsobu upevnenia by mal mať dĺžku najmenej 60 mm. Na vrchole vlny tuhosť profilu strešnej krytiny je nedostatočný na zabezpečenie husté serverov s podložkou a obloženie. Okrem toho, zabezpečené v tomto mieste skrutku je nevhodné, pretože táto časť materiálu je veľmi strmé okruhu. Aj pomocou tejto metódy na stanovenie rozbité estetické vlastnosti strechy, a nie je možnosť vytvoriť nepreniknuteľnú montáž.

Spravidla na jeden meter štvorcový je potrebné skrutku až od 6 do 8 skrutky. Pohodlné so schodiskom. Ak ste skrutku ich vlny, potom ako prvý tip skrutky prechádza materiál metallocherepica a po dva a pol (a často p'pamäť) cm zapínanie element prichádza do prepravky. V tejto situácii, inštalátor sa nie vždy podarí opraviť vŕtačku priamo v centre latovanie, preto je možné manželstvo. V prípade montážne skrutky dole vlny, tip skrutky, prechádzajúcou cez materiál z kovu, okamžite nájsť brnenie, a teda, inštalátor je viac pravdepodobné, zaskrutkujte ju v centre prepravky, poskytuje spoľahlivé a odolné s'jednota strešnej krytiny s bedňu.

Najčastejšie chyby počas inštalácie strechy je nesprávna montáž skrutiek. Ak chcete opraviť tieto chyby nie je potrebné úplne opakovať všetky práce, ak chcete preskúmať každý priložené skrutky. Problém v tejto situácii je hluk spôsobený silné poryvy vetra. Hluk je spôsobené úderov strešnej krytiny na bedňu.

Nesprávne použitie peny

Často sa používa v stavebníctve pena, vrátane počas inštalácie strechy. Ako pena potrebné pre fixáciu určité položky, neplatné výplne, ako aj tepelné a zvukové izolácie. Avšak, pri montáži sedlová strecha tohto pena nie je odporúčané. Moderné technológie montáže a výstavby podkrovia, alebo strechy nezahŕňa použiť penu na akýkoľvek účel.

Preto použiť pri inštalácii strešného peny, ktoré sa stalo dosť často vedie k chybám, z ktorých niektoré možno pripísať veľmi kritický. Napríklad pri vypĺňaní pena pakankamumo priestor a iné ventilačné kanáliky porušil správne fungovanie podkrovných priestorov. Toto môže spôsobiť poškodenie konštrukčné prvky strechy alebo podkrovie, výmena tepelnej izolácie a hydroizolačné materiály a úplná demontáž strešnej. Často sa v tejto situácii zhoršuje, a interiéru dokončiť podkrovie

Namiesto toho, montážne peny, aby sa zabránilo pádu do vetranie pasáže strechy (vrátane podcorkove priestor), lístie, sneh, a tak ďalej, odporúča sa použiť priedušný tesnenie. S použitím peny na povrchu'nie sú tam nejaké chyby počas inštalácie-kompatibilita'spojené s montážou strešných Okien. Strešné konštrukčne pozostáva z dvojité okno a rámu okna, ktorý je nastavený v okne snímka podkroví na otočný záves. Na rafter systém rám strešného okna je stanovená podľa zavedené technológie, ktoré nie sú spojené so použitie peny. Montáž technológie je použitie obreshetochnyh dreva a montážnej dosky. V praxi sa často podkroví rám s použitím peny medzi stromy'drevené krokvy.

Na krokvy sa vzťahujú strom sušené už viac ako dva mesiace a prehral 5 percent vlhkosti. Po tom, už v systéme dizajn podkroví strom, z ktorého sú vyrobené krokvami bude pokračovať v suchej hore a stratí vlhkosť, ktorá vedie k zmene rozmerov. Dôsledkom týchto, aj s miernym posunom krokvami, je kompresia rám svetlíky a sklenené. Naopak, táto kompresia nie je jednoducho zamedzí alebo bráni otvárania a zatvárania Okien, ale tiež môže spôsobiť zničenie skla.

Na chyby, a iterovať cez strechu, môžete tiež použiť penu, vrátane montážnej peny pre zatepľovanie podkroví. Mimo pena pripomína pena, ale vlastnosti sú veľmi rôzne. Moderné izolačné, aby spĺňali konštrukčné požiadavky požiarnej odolnosti a toxicity. A chránené pred poškodením materiál hlodavce. Okrem toho, dosky z penového majú nízku absorpciu vody a vysoký koeficient prenosu tepla. Okrem toho, peny pre zateplenie podkrovia v podobe pripravené dosky s schodoch alebo sloty pre technologické serverov. Na izoláciu sedlová strecha je potrebné opraviť dosky z penového na vrchole krokvami.

Ak používame na podkroví izolačná pena alebo penové dosky, ich hrúbka by mala byť 15 cm. Táto hrúbka je dostatočne veľký, a malo by byť umiestnené nad krokvami materiál je ťažké. Na vykonanie montážnej dosky tak, že to za predpokladu, husté serverov na krokvy ťažké, ako penové dosky sa vyznačujú vysokou životnosť na kompresie. Preto by porušujú celistvosť izolácie v streche priestor tvorený kondenzácie. Ukazuje sa, že inelasticity montážnej peny, nie je mo umožňuje ho používať na účinnú izoláciu podkrovia.

Nesprávny výber hrúbky izolácie

Často inštalácie strechy a vybudovanie podkrovia, ktoré umožňujú takéto chybu, ako nesprávny výber hrúbky izolačných materiálov alebo uloženia. To tiež stáva, že nesprávny výber materiálu na zateplenie strechy alebo iné nepresnosti inštalácie, ale nesprávny výber hrúbky materiálu - najčastejšou chybou.

Niektorí vývojári sa domnievajú, že dosť položiť 10 cm vrstva minerálnej vlny izolovať strechu. Avšak, izolácia strechy je potrebné nielen zabezpečiť, aby v každom ročnom období vytvoriť ideálne miesto pre človeka mikroklímu (teplo v zime a chladenie v lete), ale tiež znížiť vnikaniu teplého vzduchu v pod-strechou priestor. Ak je hrúbka izolácie je dostatočné, potom v pod-strechou priestor dostane teplý vzduch, a v kontakte s chladený materiál krokvy a studeného vzduchu, to je skrátený. Nedovolí aby sa tak stalo, nie je odporúčané.

Ukazuje sa, že nedostatočná hrúbka vrstvy tepelnej izolácie materiál nemôže poskytnúť potrebnú úroveň tepelnej izolácie z miestnosti. Ak chcete použiť izolačný materiál nedostatočná hrúbka, v zime spotreba energie zvýši dvakrát, aby v podkroví izba optimálnej úrovne tepla. Je to preto, že kondenzácia vstrebáva izolácie, a teda znížiť tepelné úspory vlastnosti izolačného materiálu. Napríklad, minerálnej vlny dosky na kŕmenie materiálu, vlhkosti na p'päť percent zvýšiť jeho vodivosť sa zvyšuje o sto percent.

Okrem toho, zatiaľ čo vetranie rozdiely nie sú robia svoju prácu, ako je vypočítaná pre správne izolácie s použitím primeranej hrúbky izolačného materiálu. Kondenzát môže odkvapkať na pára tesnenie film, na svahu. Tvorba icicles. Nájsť steká po svahu vody, veľa inštalatérov a majiteľov domov, self-izolované strechy, verte, že krytina je úniku. Ak chcete vyriešiť problém, zvyčajne idú cez strechy, krytiny a strešné odkvapy zásobník vykurovacieho kábla. V skutočnosti, príčina zistená vada je nedostatočná hrúbka izolačných materiálov používaných v konštrukcii strechy.

Eliminuje chyby, ako je popísané vyššie, zvyčajne v lete. Správne zariadenie izolácia strechy vo väčšine prípadov je zalievanie strechy, hadica na vodu. Samozrejme, tento tok je tvorený. Avšak s nástupom zimy, v strešnom priestore znova spustí s'zobraziť kondenzátu a tam hromadia. Ak vlastník domu nie je detekciu úniku v čase, ktorý je v prvom roku prevádzky, vysoká úroveň vlhkosti v strešnom priestore bude viesť k postupnému zničeniu stromy'drevené konštrukčné prvky strechy a budovy. Preto na povrchu stromy'drevené prvky s'zobrazí sa plesní, a opraviť to je úplne zmeniť podkrovie konštrukcie.

Ukazuje sa, že malé ekonomiky na hrúbke izolácie strešnej krytiny vedie k vážnym následkom, ktoré vyžaduje menovej a časové náklady. Podľa odhadov odborníkov, na pokrytie nákladov na stanovenie izolačného materiálu primeranej hrúbky, približne jednu vykurovaciu sezónu. Izolácia strechy, podľa technológie, umožní vyhnúť sa mnohým problémom so strechou, vrátane vážne dosť.

Okrem vyššie spomenutých problémov, - nesprávne použitie peny, zle upevňovacích skrutiek a použitie nedostatočná hrúbka izolačného materiálu je potrebné sa vyhnúť, a iní, často sa vyskytli počas inštalácie strechy chyby. Napríklad, podkrovia, izolácia medzi krokvami, vyrobené z kovu, alebo z nedostatku snehu stráže, ako aj nesprávne používanie hydro a parozábrana filmov. Vždy je lepšie vedieť vopred, najčastejšie chyby a vyhnúť sa im počas obkladanie alebo výstavba podkrovných priestorov.

Prejsť na: Strešné


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика