понедельник, 30 июня 2014 г.

Ako nainštalovať a pripojiť práčku?

Ako nainštalovať a pripojiť práčku?

Inštalácia práčky. Krok # 1 (pred nákupom):

Skôr než zavoláte špecialista na inštaláciu práčka, musíte pred nákupom, aby sa merania priestoru, plánované pre nasadenie. Opatrenie by malo, minimálne: podľa pohlavia a výšky práčky, lebo pretože chyba v sklon stien je možné zužuje na hornej alebo spodnej strane, a tak nastaviť práčku nemusí skončiť na spodnej alebo hornej časti. Rozmery zakúpiť pracie by mali mať trochu viac voľného miesta. Nedostatok ani jeden centimeter zabráni jeho inštalácia.

Inštalácia práčky. Krok # 2 (getting - mat):

Pozornosť! Nerobia časté chyby v tejto fáze! Akonáhle Ste priniesli práčka, pokiaľ Ste si NIE jazero thorpe nemôže podpísať potvrdenie o jej prijatí. Najprv žiadať, ak chcete dekomprimovať. Starostlivo skontrolujte, či auto na tému BM'latinská a iné poškodenie. Skúste trasenie auta, a ak je vnútorný zraziť to, ako prítomnosť vonkajšie poškodenie, tam sú legitímne dôvody pre odmietnutie, požadovať náhradu. Prihláste sa získať len vtedy, keď sa stroj nemá ani vonkajšie ani vnútorné poškodenie. Nebuďte prekvapení - zákazník má vždy pravdu, a nie Ste povinný'prepojené na prihlásenie na možné problémy pre svoje peniaze! V každom prípade, sa psychicky pripraviť na skutočnosť, že dodávatelia budú UAI'rozhodnete práčka so zdravotným postihnutím. Ale dúfajme, že Budete medzi drvivá väčšina šťastné, a nebudete musieť brániť svoje práva pred inštaláciou práčka.

Ak chcete nainštalovať práčka. Krok # 3 (s'oni dopravy zariadenia):

Pred inštaláciou práčka po pôrode, povinné'nevyhnutne vykonávané s'oni dopravy skrutky. Tam môžu byť dva alebo viac (v závislosti od modelu). Odnímateľný zadný panel a vykonáva výkopové západky, že upevnené tieto skrutky a odstránenie tesnenia poskytujú v niektorých modelov z práčky.

Inštalácia práčky. Krok # 4 (umiestnenie):

A aj keď, samozrejme, už viete, kam chcete nainštalovať práčka, tam sú odporúčania pre výber lokality. Je žiaduce, aby ste mohli usporiadať auto tak, že dĺžka odtokovej hadice bol väčší ako 1, 5 m. Vypúšťacia hadica môže byť dlhšia ako 1, 5 m, ale potom čerpadlo práčky sa reštartuje, čo niekedy vedie k predčasnému zlyhaniu.

Počas inštalácie, práčka povinné'povinné postup - to zarovnanie vo všetkých rovinách na dosiahnutie udržateľnosti. Tento postup zarovnania je veľmi dôležité, ak chcete nainštalovať práčka, ona je profesionálny so špeciálnym nástrojom. Ak zanedbáme možné zarovnanie silné vibračné stroje, a ako výsledok pohybu po podlahe, kým "čestný" v slušnej vzdialenosti. Prirodzene, nadmerné vibrácie práčka skrátiť jej životnosť. Ale aj správne nastavené práčka má stále vibrácií z dôvodu jeho konštrukcie. Za obsah týchto vibrácií v rámci prijateľných noriem musí pevný základ - betónové, keramické dlaždice. Zvýšenie vibrácií linoleum a stromy'drevené podlahy.

Keď je inštalácia a pripojenie vložené práčka čerpá osobitnú pozornosť na rozdiely medzi stenami stroj a nábytok.

Pripojenie automatická práčka. Krok # 5 (organizácia zásobovania vodou):

Pred alebo po inštalácii, v závislosti od dostupnosti komunikácie, pre napojenie automatickej práčky je k dispozícii samostatné drenáţnych vôd s inštalácie (voliteľné) hrubý filter vody, ktoré sa vyreže veľké frakcie z piesku a hrdze. Existujúce odvodňovacie filter je možné čistiť bez volania inštalatéra. Pred filter je nastavený uzatvárací ventil, ak nie je. Prítomnosť tejto žeriav je povinné'byť istí. V opačnom prípade, ak pripojíte automatická práčka bez nej počas Vašej neprítomnosti v aute môže otvoriť vnútornú výplň ventil, ktorý naplní nie len stroj a Vy, ale ak máte čas, môžete vy a Vaši susedia.

Ak Vaša práčka nie je vybavená úniku ochrany, ktorý môţe zabrániť vyššie uvedené situácie a eliminujú potrebu odrezať ťuknite na položku zakaždým po umytí, Budete vyzvaní na inštaláciu tejto ochrany. Zásady bezpečnosti je, že s uzavretým spodnej časti práčky je nainštalovaný snímač vydal príkaz na vodu vypnúť v prípade, že dostať sa na dno. Názvom tejto ochrany od rôznych výrobcov, v rôznych spôsobov: Aqua Stop, Aqua Alarm a Aqua-Control, Nepremokavé.

Ďalej, s nedostatočnou dĺžkou rodák hadice pre pripojenie práčky je ich kapacita.

V niektorých stroje je možné pripojiť práčka teplej vode okrem chladu. Výrobcovia poskytované to v záujme šetrenia elektrickej energie. Ale to nie je pre Rusko, pretože naše teplej vody je viac často ako hrdzavé zima, okrem toho, že obsahuje prídavné látky, aby sa zabránilo hrdzaveniu rúry. Ale, že pripojenie, práčka zmesi teplej a studenej vody môžete získať viac horkosti, než je potrebné, a ktoré môžu ovplyvniť vzhľad, napríklad, vlnené veci.

Ak je to potrebné na pripojenie práčky dierovaných otvorov pre prívod vody v každom povrchu: betón, tehla, omietka, drevo.

Inštalácia práčky. Krok # 6 (organizácia odvod vody):

Keď pripojíte práčka je najlepšie ignorovať lacnejšie a viac nepríjemné mozgov v vaňa alebo umývadlo, pomocou špeciálneho zamestnancov háčik. Nevýhodou je, že pri používaní práčka nebude môcť použiť umývadlo alebo vaňu. A lace tejto metódy je veľmi relatívna, viac ako stratíte v estetika a praktickosť. Ďalšou nevýhodou tejto metódy je, že domácnosť škrupiny často upchaté a Budete starať o tom, ako sa spojí voda tiekla cez okraj.

Obvyklým spôsobom organizovania odvod vody - je pripojenie práčky odtokového priamo do kanalizácie cez špeciálny sifón s dodatočné zásuvky a prepad ventil, aby sa zabránilo vnikaniu vody z drezu alebo kanalizácie do práčky. Pre dodatočnú ochranu pred vstupom na auto odpadovej vody vypúšťacia hadica z jej prvého upevnené nad kanalizácie (vo výške asi 60-80 cm), a potom cez špeciálne prestávke pod'DOMO do sifónu, dosiahnutie smere vody samospádom. A ak "akrobatická" stúpa s útlakom odtoková hadica nie je postavené v 1, 5 m dĺžky (o tom, ako dĺžka odtokovej na čerpadle, práčka, sme písali v kroku 4), je predĺženia, pokiaľ možno nie viac ako 3 metre, alebo v extrémnych prípadoch až 5m jeseň. Ako v kroku 5 v prípade potreby konečná inštalácia práčky preraziť otvory na vypúšťanie bod.

Na pripojenie práčky na elektrickú energiu. Krok # 7:

Na pripojenie práčky na dodávku elektriny sa vykonáva z elektrických panel samostatné tri-core medený drôt s prierezy 2 mm, ktorá poskytuje dvojitý bezpečnostný faktor v špičkový výkon priemer práčka 3 kW. Aby sa zabránilo rozkladu v paneli (alebo v ich blízkosti) ochranné stroj na 16, A že bude poskytovať vypnutie pri dosiahnutí zaťaženie len 3, 6 kW a Budete mať ticho pre nákladné uzlov, práčka. Tento ochranný stroj je pripojený paralelne s inými ochrannými stroje, nie vytvoriť preťaženie pri použití práčky. Je tretím uzemňovacích vodičov, aby ste predišli úrazu elektrickým prúdom, pri jednaní s práčkou. Ako staré domy nemajú dôvod pneumatiky, uzemnenie nich je na nulu autobusom v elektrických panel. Nikdy sme "dôvody" pre potrubia vody, kúrenia a plynu je nebezpečné pre práčku! Po prvé, "zem" na tieto potrubia skôr svojvoľné a nebezpečné (zlé odpor), a po druhé, niekedy v dome na elektrické zváranie pripojiť podzemných potrubí pre niečo, čo im zvaru. V tomto prípade vyhorenia elektronika práčky sú takmer zaručené. Aj z bezpečnostných dôvodov, nemáme pripojenie práčky do elektrických zásuviek elektrické sporáky.

Na konci samostatných elektroinštalačné súpravy tri-pól zásuvkou pre pripojenie uzemnenia. Používame zásuvky poskytujú dobrý kontakt s zapojte stroj, ktorý zabraňuje prehriatiu s perioralny. Ak je to potrebné, sme punč diery drôt napájania.

Montáž a inštalácia práčky. Krok # 8 (pranie a kontrola):

V záverečnej fáze inštalácia a pripojenie práčky je kus nevyužitej spustiť umývací stroj bez slipov, ale s pracieho prášku. Prášok sa naleje na vyplavovanie zvyškov Montáž na dopravník vo forme jemného prachu a mastnoty. Počas tejto nečinnosti strke kontrola: ako rýchlo sa voda ohrieva, či stroj je voda, ako je odvodnenie a stlačené. V procese overenia, poradiť, ako používať Váš nákup.

Montáž a inštalácia práčky. Krok # 9 (self-použitie, bezpečnosť a úspory):

Pre inštalovaný a pripojený práčky je potrebné dodržiavať základné pravidlá bezpečnosti a ochrany:

Medzi pranami práčke dverí je lepšie udržiavať otvorené.

Pre lepšiu bezpečnosť seba a susedov v spodnej časti prívod vody do stroja musí byť uzatvorený, aj keď nie je AQUASTOP, pretože vzhľadom k tlaku výboje vo vode výplň hadice nemusí prežiť.

Napájací kábel je lepšie odstrániť alebo vypnúť automatickú ochranu prístroja.

Montáž a inštalácia práčky. Záver:

Zdá sa, nainštalovať a pripojiť práčka nie je tak ťažké. Môžete to urobiť sami, bez porušenia záruky výrobcu a bez účasti servisných stredísk, ktoré Vám bude účtovať ďalšie tisíc len "oprávnená". Ale je lepšie zavolať sprievodcu nainštalujte a pripojte sa. Pretože odborníci, napríklad na Ustanovka. ru, majú skúsenosti a vedomosti o tom, čo tees, ventily, filtre, sifóny, hadice, potrubia, Teflónovou páskou, svorkami, utesňovacie hmoty, lepiace pásky, vodiče, zásuvky, ochranné stroje, atď., ktorú chcete použiť, a čo výrobcov, ktorí sú žiadne skryté vady, ale pretože Váš práčka, ktorý vám bude slúžiť dlhú dobu, počas prevádzky nebude nepríjemné, zálivy seba a susedov, burnout z omeškania chudobných ochranné stroj.

| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика