воскресенье, 29 июня 2014 г.

Stropy Európskej kvality

Veľká téma rekonštrukcie prirodzene rozdelí do niekoľkých častí, a to: podlahy, stropy, steny, sanitárna technika a elektrické zariadenia, a tak ďalej, Dnes budeme hovoriť o rôznych moderných stropy.

Keď sa povie slovo "strop"v prvom rade sa zdá byť niečo biele a je nad hlavou. V skutočnosti, to "niečo"a ak to nie je rozliatiu omietky, pozornosť takmer nevenujú. Ale čas je jeho opravy, a venovať pozornosť by mala, pretože strop je teraz možné, aby sa veľmi rôzne - ak je fantázia a peniaze vo vrecku.



Avšak, tam sú ešte niektoré staré milenci, ktorí radšej bez akejkoľvek ozdoby, aj v ére celkovej rekonštrukcii na vápenné mlieko stropu, alebo ak chcete maľovať s emulzné farby. Dobre, s nostalgiou tvrdo bojovať, " a slová "vápenné mlieko", "obraz" a "rekonštrukcia" nie je protivníci. Je to všetko o kvalitu, je "najbohatších" import strop, kúpil za šialené peniaze, visieť tak, že budete mať strach. Naopak, môžete sa tak starostlivo zladiť strop, tak blízko malé trhliny, ktoré, biele, bude to dokonalé.

Materiály na tému

Stropy. Výber na chuť, alebo na čo sa zamerať
Podhľadov, sadrokartónových (hladké)
Stropy Európskej kvality
Jeden z bezpodmienečné výhody takýto povrch je lacné (ak existujú určité schopnosti, dokonca si môžete najať pre whitewashing pracovníkov). Okrem toho, že je pomerne rýchly proces, najmä ak ste Belite pomocou striekacej pištole. Len taká vápenné mlieko krátky-žíl, a po akom čase začne crack a rúcať. V kuchyni obielené strop veľmi skoro zmení na žltú a posedenie s škvrny. Ešte treba vedieť, že strop bleach riešenie alebo kriedou alebo vápna, a ak je už limetky, krieda nie je možné použiť iba na nečistoty sa chovali.

Pokročilejšie technológie opravy - využitie vody-emulzné farby. Lak rýchlo schne, je vhodný pre maľovanie na omietky, betón, tehla, sadrokartónu a pod., maľované na jej povrch, môže sa umývať. Avšak, "mať", nie je veľmi odolný, a pred jeho aplikácie, budete musieť starostlivo zladiť strop, ktorý je časovo náročné. Opäť, pred ďalším maľovanie sa odporúča odstrániť starý náter vrstva, že si príliš nepríjemné.

To je dôvod, prečo v posledných rokoch, vzdanie sa týchto technológií, mnoho začal okleivat strop Tapetu. Tu výhody sú zrejmé: opravy môžu byť vykonávané nezávisle, v skratke podmienky a ak chcete skryť číslo chyby: metalagen trhliny, škvrny, stopy od tesnosť, atď. Pred prilepením wall-papier musí byť vopred pripravené strop: odstrániť starý náter, krieda alebo na staré Tapety. Papering stropy mierne líšiť od vkladanie stien, a táto práca je lepšie urobiť Trojku. Lepidlo by mala byť hustá, inak Tapetu jednoducho spadne.

A stropom je možné dokončiť tzv. tekuté Tapety, ktoré, samozrejme, bude vyžadovať veľa úsilia, ale efekt je niekedy predčí všetky očakávania.

Vpred v Európe!

Pohyb smerom zóny "Euro" začneme s dlaždice vyrobené z peny-zajatí, ktoré sa uplatňujú aj na vybaviť z stropy. Penoplen - ľahké, mierne pórovitý materiál ako plast peny. Tento dlaždice môžu byť rôznych farieb a úľavu kresby, a upevnený k stropu pomocou špeciálneho lepidla.

Nedávno stala sa populárnou vkladanie strop Tapeta - je možné spustiť samostatne, v skratke podmienky a ak chcete skryť číslo chyby: metalagen trhliny, škvrny, stopy od tesnosť, atď.

Aké sú výhody v porovnaní s vyššie uvedené technológie vybaviť z strop? Ak, povedzme, majú paklaji Tapetu v miestnosti, vápenné mlieko alebo maľovať strop je prísne zakázané, inak všetka vaša práca môže ísť zlou cestou. Ale dokončovacie dlaždice z penoplena v tomto prípade je dosť možné, že to nebolelo nalepiť na stenu-papier. Na druhej strane, obklady, tam sú obmedzenia v žiadosti, najmä to nemôže byť použitý v kúpeľni, pretože ona je hygroskopická a nasiaknutí vlhkosti, len spadne.

Viac regály strop vyrobené z univerzálnych panelov. Sú drevotrieska, alebo drevo-fiber dosky jeden centimeter-hrubé, potiahnuté prírodnou dýhou, vzácne druhy dreva alebo iných dekoračných materiálov. Výška týchto panely môžu byť veľmi rôzne, široký rozsah dĺžky a šírky dať šancu nájsť pre každú izbu.

Univerzálny panel je dosť ťažké, takže sú pevne stanovené na bedňu. Označenie a balenie sú vyrobené z centra tak, že extrémne série boli pairwise symetrické vzhľadom na stred a pozdĺžnej a priečnej osi strop. Medzi stenami a ďaleko panely zostáva deformácie kĺbov veľkosť v jednom-pol palca, potom je uzavretá so špeciálnymi popruh. Rôzne špecializované popruhy umožňujú pripojiť takýto strop pôvodnej podobe, aby prechod medzi nerovnomerné stropy a dokonca aj skryť inžinierstvo komunikácie. Ak dvakrát prepravka, môžete znížiť úroveň stropu a zároveň zlepšiť vetranie, ktoré je dôležité najmä pre oblasti s vysokou vlhkosťou.

Však neporovnateľne nižšej úrovni, takže nie je možné, okrem toho, tieto panely sú objemné a nevyhovujúce v inštalácii.

Univerzálne panely použiť na doloženie z stropy, sú drevotrieska, alebo drevo-fiber dosky jeden centimeter-hrubé, potiahnuté prírodnou dýhou, vzácne druhy dreva alebo iných dekoračných materiálov.

Takže teraz viac fanúšikov, s'objavil sa v inom type stropy - pozastavené.

Pozastavenie je riešením na všetky problémy

To snáď je dočasne pozastavené strop umožňuje radikálne vyriešiť všetky problémy, ktoré môžu vzniknúť z toho, kto je jeho domov v štýlové a pohodlné obytný priestor. Niekedy sa to stane tak, že rodák strop má nedostatky, nezrovnalosti, môže byť natiahnuté elektrické vedenia, káble, alarm, telefónny kábel, atď., nie sú Nezvyčajné, a všetky konštruktívne nárazmi a pádmi, ktoré kráse nepridá, ale na ich odstránenie. Aké je teda riešenie? Iba jedna: ak chcete zatvoriť všetky tomto zmätku. A tu pomôže kazetového podhľadu.

Už z názvu je jasné, že strop je pozastavené na hlavnej strop alebo priamo na strop. Pre tento účel je špeciálny systém odpruženia, pozostávajúci z kostry a suspenzií. Prvý na strop, v určitej výške rám je nainštalovaný, a majú ho namontovať, ktorým čelí. Varianty realizácie závesných systémov je veľa, prakticky každý významný výrobca poskytuje.

Aké úskalia tu môžete pasce spotrebiteľ? Ak si kúpite strop v spoločnosti showroom od výrobcu, máte čoho báť. Budete mať poradenstvo, bude vyberte stropom a potrebujú priestor, prinesie to, aby váš dom a dokonca, ak chcete pripojiť. Avšak, teraz trh je plný sprostredkovateľov, ktoré sa nahromadili v skladoch produktov rôznych výrobcov, mení sa ako materiál, ktorým čelí, a tak'jednoty a konštrukcia rámu. Niekedy sa stáva, že predajcovia ponúkajú komponenty, ktoré nie sú v súlade s ostatnými. Napríklad, panely alebo Reiki ponúka jedna firma, a postroja je iný. Výsledkom môžu vyskytnúť rôzne problémy: problémy počas inštalácie, deformáciou stropu, ťažkosti s opravou a údržbou, a oveľa viac. Preto je pri nákupe kazetového podhľadu musieť byť opatrní, aby sa zabezpečilo, že spolu s panely nie ste prednášal "non-native" pozastavenie systému.

Kazetového podhľadu umožňuje radikálne vyriešiť všetky problémy: ak chcete skryť chyby a drsnosť "natívne" strop, elektrické vedenia, káble, alarm, telefónny kábel, ako aj rôzne štrukturálne projekcie a úroveň rozdiely, ktoré kráse nepridá, ale na ich odstránenie.

Zvyšok určiť chute a potreby klienta. Ak máte vysoké stropy, takmer ľahostajné, v akej nadmorskej výške sa budú pozastavené strop, a preto fit akéhokoľvek systému. Ale ak chcete, aby sa zachovala maximálna výška priestor, mali by ste si vybrať postroj s minimálnou veľkosťou pruženia. Samozrejme, kazetových podhľadov a "ukradnúť" priestoru v dome (zvyčajne 10 až 15 cm alebo viac, ktoré je znížený strop) je ich hlavná nevýhoda. Ale definitívne plus je relatívna jednoduchosť inštalácie systém odpruženia: ak chcete, môžete upevniť aj samostatne, bez spôsobenia špecialistov.

Rám môže byť vyrobené z kovu, plastu alebo stromy'drevené. Čelí jednému model je rovnaký tvar a veľkosť, aj keď ich veľa. Ak rám je osadený hliníkové koľajnice, máme hrebeňové dizajn, ak čelia prvky používané panely, a panel. Okrem toho, že sú kachľové stropy, kazetové, ikony a oka. Posledné tri druhy, zvyčajne vyrobené z kovu, ale dosiek alebo panelov z kovu prakticky nie, oni sú zvyčajne vyrobené z plastu alebo minerálne vlákna. Berúc do úvahy rôzne farby týchto typov stropy veľmi veľa, aj keď v praxi predaj ukazuje, že naše krajanům vo väčšine prípadov radšej ploché dlaždice a panel modulov. Niektoré spoločnosti ponúkajú plát pevných nerastných vlákien s prídavkom celulózy, ktorá im dáva väčšiu silu. Avšak, počas mechanik vplyv na sporák zostávajú BM'yatini, a preto sú iné spoločnosti ponúkajú "m'" dosky (v skutočnosti, lisované sklo vlna), čo je menej náchylná k deformácii. Veľkosť týchto rád zvyčajne násobok 600 mm (600 x 600 1200 x 600 1200 x 1200).

Zvyčajne štruktúru dosky a panely - hladký, ale môžu mať drsný povrch, a tiež pokrytie plastický geometrických útvarov. Ak chcete, dosky, môže byť natreté s latex alebo latexové farby, ďalej diverzifikuje modely a umožňuje bez výmena strop obnoviť jeho alebo úplne zmeniť zobrazenie. Strop môže byť vybavený svetlá, alebo halogénové. Niekedy lampy vyberie kupujúci, pretože sú zvyčajne predáva spolu s stropy.

Na druhom mieste v obľúbenosti sú laty stropy. Skladajú sa z koľajnice vyrobené z hliníka, ktoré môžu byť rezané železničnej ľubovoľnej dĺžky (hlavne v predaji Reiki dĺžka 3 a 4 metrov). Šírka takéto lišty je 20, 15, 10 a 9 cm, najviac populárne veľkosti pre nás - 10 cm. Hrúbka je tiež rôzne, je jasné, že čím silnejšie hrable, silnejšie strop. Ale s hrúbka a hmotnosť sa zvyšuje, a náklady, tak to je najlepšie používať Reiki optimálna hrúbka - 0, 5 mm.

Reiki sú tri typy: otvorené, zatvorené a s vložkami. Zatvorené pripojené zadok, ísť na seba a pripomínať stromy'Jan laty. Medzi otvorené koľajnice, je tu malý rozdiel v koľajnice rovnaké s vložkami tohto rozdielu je uzavretá úzke hliníkové lišty. Najobľúbenejší farba Reiki - biela, ale dopytu a chrome alebo, ako to je volané, zrkadlové, a maľoval v zlata a medi. Strop veľmi ľahko umývateľné, a je veľmi vhodný pre kuchyňa alebo kúpeľňa. Pri nákupe rack stropu by mali venovať pozornosť na skutočnosť, že tovar bol predaný v transparentný film, ktorý chráni rejki škrabancov a poškodenia počas prepravy.

Rozprávanie o najznámejších spoločností na našom trhu, kazetových podhľadov, treba spomenúť produkty "ARMSTRONG", "CELOTEX", "ECOPHON", "OTTAWA VLÁKNO", "AMF", "ISOVER OY". Toto nie je vyčerpávajúci zoznam, čo je v súčasnosti v tejto oblasti ponúka trh. Začína'a domáce výrobky, však, je nižšej kvality pre dovážané.

Je potrebné poznamenať, sadrokartónové stropy, ktoré tiež patria do kategórie pozastavené, aj keď časovo veľmi náročné na inštaláciu. Strop rovnaké prvky, ak rám je pripravený, bude niekedy v priebehu niekoľkých minút, zatiaľ čo gipsokartonnye listy pripojené k rámu dlhšie, a potom základným náterom a pokrytá farbou. Však výsledok, tu je ďalší, najmä ak strop je nerovnomerné, čo je teraz veľmi módne. Veľkosť listov a utesnené spoje umožňujú plne napodobňovať skutočné strop a dokonalý povrch giproka je hladké a mäkké. To je dôvod, prečo v obývacej izby alebo spálne často, aby podhľadu z sadrovca a lepenky.

Strečing filmu

Strop je mimoriadne odolné PVC-film, ktorý je v jednej rovine s hlavným strop vo vzdialenosti najmenej troch centimetrov od neho. To je vodotesná, elastická a nehorľavého materiálu, ktorý je rýchlo nainštalovaný v akejkoľvek miestnosti, nie znečisťujúcich a nie odhadzovanie.

Po prvé vykonané presné merania priestoru, potom v továrni cut kus tkaniny je požadovanej veľkosti, ktorý je namontovaný tzv. "Gabon", určené na upevnenie plátno na bagety. Potom otvorov v stenách pre montáž bageta zobrazí alebo skryje, v závislosti na prianí zákazníka. Po montáži bageta izba je vykurovaný tepelným zbraň na určitú teplotu s plátne sa stáva pružná a pretiahol sa. Po obvode "GARPUN" je vložená v špeciálnej ruže'em bageta, a potom, keď teplota klesne k normálu, plátno je natiahnuté, ktoré tvoria ploché roviny.

Musím povedať, že aj v dávnych časoch niektorí ľudia natiahnuté strop svojich domovov rôznych materiálov. Plátno namočené do limy riešenie a vysychajú, utiahnuté sám o sebe ukrýva všetky nedostatky a trhliny hlavnej strechy. Moderné stropy s'objavil vo Švédsku v 60-tych rokoch minulého storočia. Francúzi majú zdokonalená technológia výroby PVC-filmy, a tak to je francúzska strop sa teraz na kvalitné a trvanlivé.

Výhody tu hmotnosť: absolútne hladký povrch, veľmi rýchla montáž (od niekoľkých hodín, na dva-tri dni), odstránenie prachu vlastnosti, schopnosť umyte a utrite strop, a obrovský odpor. Postačí, keď poviem, že jeden štvorcový meter takýto strop je odolný voči sto litrov vody, v prípade, Boh chráň, ktoré ste z nejakého dôvodu, by bolo zaplavené susedov z vyššie. Podľa unsnapping jeden z rohov strop, môžete vypustiť vodu, a potom spravit znova - strop nájsť rovnaký tvar. Na strop bohatý výber textúry a širokej škále farieb, je tu možnosť vybudovať osvetlenie. Termín doručenia film-strop je veľmi dlhá oficiálne záruka na plátne je 10 rokov, ale v skutočnosti to môže slúžiť 100 alebo viac rokov.

Výhody strop hmotnosť: absolútne hladký povrch, veľmi rýchla inštalácia, odstránenie prachu vlastnosti, schopnosť umyť a utrieť, a obrovský odpor.

Strop vyzerá v pohode, a v obývacej miestnosti, kúpeľne a kuchyne. Nie sú žiadne články pásov, ktoré, ako pravidlo, to je typické pre kazetových podhľadov a nepríjemné pre niektorých spotrebiteľov. Strop je úplne skryť chyby a drsnosť tohto stropu, ľahko sa čistí a má iba jednu vážnu nevýhodu - je to dosť drahé. Zabrániť jej rozšíreniu a psychologický faktor, a to na úkor našich ľudí proti "nespoľahlivé" film nad hlavou namiesto tradičného biele povrchy. Ale po tom všetkom, obaja sme povedať všetko zničiť predsudky. Len tým, že sa stane Európskej duše, je možné hovoriť o Európskej kvality krajiny domu.

Vladimír MIKHAILOV

Foto www. casa-arch. com

Zdroj: Časopis "Krajina recenziu"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика