воскресенье, 29 июня 2014 г.

Maliarskeho náradia: typy valcov

Maliarskeho náradia: typy valcov


Maliarskeho náradia: typy valcov Nie je divné, ale aj také bežné-hľadá maliarske valčeky majú odlišnú klasifikáciu. V závislosti na krajine-výrobca prideliť rôznym počtom skupín. Domáce valčeky sú rozdelené do 4 hlavných typov. Označenia písmen umožňuje rýchlo určiť, ktorý typ vankúš pred nami. Na prvom mieste v oblasti ce je na písmeno, ktoré predstavuje navi. V druhom mieste, určiť materiál, z kabát. Niektoré vankúše majú tretie písmeno v označení, určuje rozsah použitia.

1. VM, tieto rožky majú kožušinový kabát.

2. VMP, kabát tohto valca je tiež vyrobené z kožušiny, ale ukazuje oblasť použitia. Tieto rožky sú použité pre lakovanie podlahy.

3. VMF, ako valčeky s krycia srsť maľované konkávne rohy.

4. OP, pokrytie tejto skupiny kolieskach, vyrobený z polyuretánovej peny. Zvyčajne sa tieto valce sú určené pre prácu s vodou-glutinous štruktúr.

GOST riešiť ich požiadavky na výrobu kožušiny krytiny. Na kolieskach vhodný podlahy, vyrobené z ovčej alebo vytvorený na základe hodvábu, ktorá je pokrytá špeciálnou hromadu ich Himvolokno.

Valčeky zahraničných výrobcov

Fínski výrobcovia ponúkajú niekoľko rôznych klasifikácie. Distribúcia prístroja sa vykonáva na väčší počet skupín.

1. Fasády, maliarske valčeky. Tento valček sa otáča pomalšie ako ostatné, čo znižuje valcovanie zvarov farby pri maliarskych prác. Vo vnútri valca extra padding, ako aj vylepšenia systému ložiská. Priemer takýto nástroj viac ako iné.

2. Mini-kolobežky. Rohov a ťažko prístupných miestach farby s použitím malé, kompaktné rolls-mini.

3. MIDI-valčeky. Najčastejšie používaný typ valcoch je rozdelený do profesionálny nástroj a univerzálny model. Odlišujú sa tým, priemer tyče a materiál, z ktorého urobil kabát.

4. Špeciálne valčeky. Táto skupina sa delí na vankúše, ktoré sa používajú v konkrétnych situáciách: na maľovanie, podlahy, valivý-Tapety pre prácu s vlnitými steny, pre prácu s agresívnymi riešenia.

5. Rám valčekov. S touto skupinou valčeky počas prevádzky, môžete sa neboja rôzne prekážky v podobe nezrovnalostí. Na ráme, ktorý je vyrobený z polyméru alebo drôt, nosiť kabát.

Spoločnosť SOKEVA navrhuje zdieľať materiály použité na výrobu kožušiny, také skupiny:

- N, zahŕňa materiály prírodného pôvodu (mohair, cítil, srsť lamy, ovečky, kože, gumy).

- PE, pozostáva z Weston (umelé kožušiny), žltá Weston, penovej gumy, polyester.

- PA, PA.

- PC, polyacrylic.

Spoločnosť je anza (Švédsko), ktorá zaujíma vedúce postavenie na svetovom trhu stavebných tovarov a služieb, ponúka iný prístup ku klasifikácii valčeky. Najprv sa valí spoločnosti je anza sú rozdelené podľa veľkosti:

- Maxi-valčeky,

- Mini-kotúčoch

- MIDI-valčeky.

Tam je klasifikácia maliarske nástroje je anza prostredníctvom aplikácie.

1. Vysoká valčeky PERFEKTA.

2. Valčeky určený na prácu s laky a laky na hladké povrchy.

3. Univerzálny valčeky, ktoré umožňujú pracovať so všetkými typmi povrchov (podlahy, stropy a steny).

4. Špeciálne valčeky, ktoré dávajú možnosť pracovať s povrchmi, ktoré sú nerovnomerné, drsnosť, zložité textúry.

5. Vankúše pre jednoduché diel široké uplatnenie.

Valčeky: robiť správne rozhodnutia

Pri výbere vankúš mali venovať pozornosť na mnohé detaily. Dokonca ak ste sa rozhodli, že potrebujete vankúš s penou poschodí, čo potrebujete vedieť o skutočnosti, že pena môže byť rôzne. Zvyčajne pena nátery majú hustota 60 alebo 30 kg/m3. Hustejšie penovej gumy, čím dlhšie je váš vankúš vám bude slúžiť. Odborníci radia, aby sa použiť penové vankúšiky pre prácu s lakmi alebo na báze vody formulácií. Valčeky najvyššej kvality sú dobre známe v tmavo modrá, všetky ostatné sú žlté.

Posedenie valčeky z miniroot (imitácia kožušiny baránok) sú tri primárne farby: modrá, žltá (lepšia kvalita), zelená (vysoká kvalita).

Valčeky vyrobené z polyamidu (Perlon) sú biela, svetlo žltá a zelená.

Pásky na povrchu coats vám povie o tom, ako materiál je odolný voči farbivo zamestnancov. Viac stĺpcov dať na kožušinový kabát, odolnejšie je agresívne látky. Nachádza po vojne prúžky ukazujú, že srsť je šila. Ak je to potrebné, ako kožušinový kabát sa dá ľahko vymeniť. Pásy, ktoré idú diagonálne alebo cez navi sa bude hovoriť o tom, čo poschodí nie je možné ho nahradiť - lepené.

Laminované krytiny veľmi citlivé na účinky farieb a lakov materiálov, nemôžu stáť na dlhú dobu, bude nahradený. Šila kožuchy výhodná, pretože, ako je to potrebné, môžu byť nahradené novými. Sú stabilnejšie, ale sú drahšie lepené.

Ak potrebujete pracovať s alkydové, olejových, vodou riediteľných farieb, použite valčeky s nátermi z polyesterov. Nie sú vhodné pre iné typy farieb produkty. Ale valčeky s plášťoch polikrov alebo polyamidov môže pracovať s takmer všetkých druhov lakov a náterových hmôt.

Nástroj farba Prejsť na: Nástroj zariadenia EAS Nástroj farba


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика