понедельник, 30 июня 2014 г.

Zdvíhacie brány 2006-11-02 15:30:48

Výstavby a rekonštrukcie.

Zdvíhacie brány
2006-11-02 15:30:48

Single-zdvíhacie Dizajn už dlho používa Namiesto klasické gate v garážach. V otvorenej polohe tvorí Kozak, Ktoré v zlom počasí je Vhodné robiť opravy obľúbené auto. Táto brána Môže slugout a zatvorte stodoly, alebo dokonca veranda domácnosti budnick. Vďaka týmto priestorov v neprítomnosti vlastníkov budú chránené železa Vance. Priama metóda výstavby ako brána.
Prodem je Bazhanov, relatívna na výrobu jednoduchosť list pdyomina gate (hmotnosť, ktorá Môže skóre od 100 do 250 kg) si nevyžaduje veľa úsilia, keď vdqrwk a sakran. Tak sme sa orts na compensaci nákladu.
Dvere môžu byť Čiastočne alebo úplne urunova, warstwowych páky s príslušnými náklad na konci (POS. a obrázok).
Už je, nižšia Hmotnosť contratado môže obits a menšie celkové zaťaženie ložiska osi otáčania. Ale problém je, Že výška garáž, spravidla malé a uplatňovať Dlhé páky je možné v týchto podmienkach.
Pokus o Vytvorenie páky s contrastare na niektoré uhla na bránu list spôsobiť, že Rovnováha bude Len v tom, že presnú polohu, a odchýlky od neho wmgate úsilie Tim väčšiu ich slnce Táto odchýlka POS. b).
Je vhodné, aby sa uplatňuje schéma s vgnalm rocker, ale s nákladom v kotúčoch (v POS.). Keď Čiastočne prkte krídla, Ktoré je jednoduché zatvoriť úplne, cargo je v Blízkosti osi otáčania listov, a pri plnom roscrea krídla je najlepšie odstrániť pred konci páčky. Dosť svelt západku a dverí, sám sa otvára približne 150. Po tomto krídla s malými úsilie naďalej otvorené a na 40-45 stupňov nákladu sa prevalil na konci ramena, Ktoré vedie k Svojvoľné Takmer celý vdqrwk brány.
V tejto konštrukcie dverí veľkosť 2200x2000 mm Svara rozsah tlače Ocele oblasti 45x45 mm tak, aby tvorili rám hrany. Tento rámec je zvárané oceľového plechu hrúbky 1, 5mm Na hornú časť dverí palcový zvárané rúry. Na jeho stranách sú výhonky, vrátane skrutiek s priemerom 12 mm stočené do rohov, ktoré tvoria box brány.
Páka je palcová rúra, UGNTU alebo zvárané kolená, Ktoré umožňuje umiestniť cargo strane, na stene garáže. Z vrcholu na voľný koniec páky je privarený na priemer drieku 8 mm, ktoré Môžu jazdiť na kolieskových contratado. Páky na Niekoľko razvenchat kostra list, prejsť na jeho uhlopriečka.
Účelom poistenia na ľavej strane listu je poskytovaná zálohovanie, že "Lomats", Ktorý je upevnený na plný vdqrwk. Je Vyrobený z trubiek s priemerom 3/4 ". Na VSNET jeho rozdelenia, by mali poznat na okno a dvere bodu inštalácie závesy zapadákov, potom rez Lano na otvorenej uzávierky VDMA jeho Dĺžke, a Potom zatvorte spúšť. Úspora miesta závesy, by VSNET Miesto ohnúť tak, že zálohu v podobe skladna Obsadili správnej polohe. V mieste ohybu stojaté na jeden z jej kolená zvárané jarmo, Čo sa oprette pripísať neutrálne. To eliminuje moveline Zostavovanie zapadákov. V tejto konštrukcie západku nachádza vo vnútri garáže a mimo s hladkými list.
ZDROJ: Náš dom.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика