понедельник, 30 июня 2014 г.

Ako nainštalovať a pripojiť umývačke riadu?

Ako nainštalovať a pripojiť umývačke riadu?

Inštalácia a umývačka riadu. V prvej etape (prijímanie a odstraňovanie odpadov z obalov).

Snažte sa, aby sa časté chyby v tejto fáze! Ak Ste si objednali doručenia umývačka riadu, po prichode jazero thorpe nepodpísať prijatia. Žiadať, aby jej balenie. Starostlivo skontrolujte, či - ak stroj VM'Ateni a iné poškodenie. Skúste trasenie auta, a ak je vnútorný zraziť alebo vonkajšieho poškodenia, tam sú legitímne dôvody pre odmietnutie, požadovať náhradu. Prihláste sa získať len vtedy, keď sa stroj nemá ani vonkajšie ani vnútorné poškodenie. Zákazník má vždy pravdu, a nie Ste povinný'prepojené na prihlásenie potenciálne problémy pre svoje peniaze! Pripravte sa na obranu svojich práv, čo je však zriedkavé, a ty, ja dúfam, že nie, tak "šťastie" pred inštaláciou umývačka riadu.

Ak chcete nainštalovať umývačka riadu. Druhá etapa (s'oni dopravy zariadenia):

Pred inštaláciou umývačka riadu po pôrode, povinné'nevyhnutne vykonávané s'oni dopravy svorky a tesnenia.

Inštalácia a umývačka riadu. Tretia etapa (ubytovanie):

Je vhodné nainštalovať umývačka riadu tak, že dĺžka odtokovej hadice nebolo viac ako šesť metrov. Môže byť dlhší ako 1, 5 m, ale potom čerpadla umývačke riadu by mať dodatočný tlak, čo niekedy vedie k predčasnému zlyhaniu.

Počas inštalácie, umývačka riadu musí byť zladené vo všetkých rovinách na dosiahnutie udržateľnosti. Keď je inštalácia a pripojenie vložené umývačka riadu osobitná pozornosť je venovaná medzery medzi stenami stroj a nábytok.

Pripojenie umývačky riadu. Štvrtá etapa (organizácia zásobovania vodou):

Pre pripojenie umývačky riadu individuálne odklonenie vody inštalácie (voliteľné) hrubý filter vody, ktoré sa vyreže veľké frakcie z piesku a hrdze. Existujúce odvodňovacie filter je možné čistiť bez volania inštalatéra. Pred filter je nastavený uzatvárací ventil, ak nie je. Prítomnosť tejto žeriav je povinné'byť istí. V opačnom prípade, ak chcete pripojiť umývačka riadu bez nej počas Vašej neprítomnosti v aute môže otvoriť vnútornú výplň ventil, ktorý môžete vyplniť nielen Vás, ale aj susedia. Ak Vaša umývačka riadu nie je vybavená úniku ochrany, ktorý môţe zabrániť vyššie uvedené situácie a eliminujú potrebu odrezať ťuknite na položku zakaždým po umytí, Budete vyzvaní na inštaláciu tejto ochrany. Názvom tejto ochrany od rôznych výrobcov, v rôznych spôsobov: Aqua Stop, Aqua Alarm a Aqua-Control, Nepremokavé. Ďalej, s nedostatočnou dĺžkou rodák hadice pre pripojenie umývačky riadu je ich kapacita. V niektorých stroje je možné pripojiť umývačka riadu teplej vode okrem chladu. Výrobcovia poskytované to v záujme šetrenia elektrickej energie. Ale to nie je rozumné pre ruské podmienky, pretože máme teplej vody častejšie hrdzavé ako studený a obsahuje prísady, aby sa zabránilo hrdzaveniu rúry. Ak je to potrebné na pripojenie umývačky riadu dierovaných otvorov pre prívod vody v každom povrchu: betón, tehla, omietka, drevo.

Pripojenie umývačky riadu. Etapa s'piaty (organizácia odvod vody):

Na pripojenie umývačky riadu obvyklým spôsobom organizovania odvod vody - je pripojenie umývačky riadu odtokového priamo do kanalizácie cez špeciálny sifón s dodatočné zásuvky a prepad ventil, aby sa zabránilo vnikaniu vody z drezu alebo kanalizácie do umývačky riadu. Pre najlepšie poistenie proti výsledku v aute odpadovej vody vypúšťacia hadica z jej prvého upevnené nad kanalizácie (vo výške asi 60 cm), a potom cez prestávku pod'DOMO do sifónu, dosiahnutie smere vody samospádom. A ak obnovy s skloňovanie z odtoková hadica nie je postavené v 1, 5 m dĺžky (o tom, ako dĺžka odtokovej na čerpadle, umývačky riadu, sme písali v kroku 3), je predĺženia, pokiaľ možno nie viac ako 3 metre, alebo v extrémnych prípadoch až 5m jeseň. Ako v kroku 5 v prípade potreby konečná montáž umývačka riadu preraziť otvory na vypúšťanie bod.

Pripojte umývačka riadu na napájanie. Krok šiesty:

Na pripojenie umývačky riadu dodávky elektriny je vykonávané z elektrickej panel samostatné tri-core medený drôt s prierezy 2 mm, ktorá poskytuje dvojitý bezpečnostný faktor v špičkový výkon priemer riadu. Aby sa zabránilo rozkladu v elektrické riadiace jednotky (alebo v ich blízkosti) ochranné stroj na 16, A že bude poskytovať vypnutie pri dosiahnutí zaťaženie len 3, 6 kW, a Budete mať istotu, že za nie lacné elektronické súčasti umývačky riadu. Tento ochranný stroj je pripojený paralelne s inými ochrannými stroje, nie vytvoriť preťaženie pri práci umývačky riadu. Je tretím uzemňovacích vodičov, aby ste predišli úrazu elektrickým prúdom, pri jednaní s umývačkou riadu. Ako staré domy nemajú dôvod pneumatiky, uzemnenie nich je na nulu autobusom v elektrických panel. Nikdy sme "dôvody" pre potrubia vody, kúrenia a plynu je nebezpečný pre umývačky riadu! Po prvé, "zem" na tieto potrubia skôr svojvoľné a nebezpečné (zlé odpor), a po druhé, niekedy v dome na elektrické zváranie pripojiť podzemných potrubí pre niečo, čo im zvaru. V tomto prípade vyhorenia elektronika umývačka riadu takmer zaručené. Aj z bezpečnostných dôvodov sme nepripájajte umývačka riadu do zásuvky elektrickej pece.

Na konci samostatných elektroinštalačné súpravy tri-pól zásuvkou pre pripojenie uzemnenia. Používame zásuvky poskytujú dobrý kontakt s zapojte stroj, ktorý zabraňuje prehriatiu s perioralny. Ak je to potrebné, sme punč diery drôt napájania.

Inštalácia a pripojenie umývačky riadu. Siedma etapa (pranie a kontrola):

V záverečnej fáze inštalácie a pripojenia umývačky riadu je výrobok z jeho nečinnosti spustiť bez jedla, ale s čistiacim prostriedkom a riady so povinné'rozhodne vzťahuje osobitný soľ (kúpiť v predstihu, ale nepleťte to s jedlom). Riady so sa používa na vyplavovanie zvyškov Montáž na dopravník vo forme jemného prachu a mastnoty. Počas tejto nečinnosti umývanie kontrolu, ako rýchlo sa voda ohrieva, či stroj je voda, ako je sliviek a ako sa režim sušenie riadu. V procese overenia, poradiť, ako používať nový "zázrak technológie".

Inštalácia a pripojenie umývačky riadu. Self-použitie, bezpečnosť a bezpečnosť. Záver:

Pre inštalovaný a pripojený umývačka riadu dodržiavať základné pravidlá bezpečnosti a ochrany:

Medzi umývanie riadu dverí je lepšie, aby trochu pootvorené.

Pre lepšiu bezpečnosť seba a susedov v spodnej časti prívod vody do stroja musí byť uzatvorený, aj keď nie je AQUASTOP, pretože vzhľadom k tlaku výboje vo vode výplň hadice nemusí prežiť.

Napájací kábel je lepšie odstrániť alebo vypnúť automatickú ochranu prístroja.

Takže, zdá sa, nainštalovať a pripojiť umývačke riadu nie je tak ťažké. Môžete to urobiť sami, bez porušenia záruky výrobcu a bez účasti servisných stredísk, ktoré Vám bude účtovať ďalšie tisíc len "oprávnená". Ale je lepšie zavolať sprievodcu nainštalujte a pripojte sa. Pretože odborníci, napríklad na Ustanovka. ru, majú skúsenosti a vedomosti o tom, čo tees, ventily, filtre, sifóny, hadice, potrubia, Teflónovou páskou, svorkami, utesňovacie hmoty, lepiace pásky, vodiče, zásuvky, ochranné stroje, atď., ktorú chcete použiť, a čo výrobcov, ktorí sú žiadne skryté vady, ale preto, že Vaša umývačka riadu vám bude slúžiť dlhú dobu, počas prevádzky nebude nepríjemné, zálivy seba a susedov, burnout z omeškania chudobných ochranné stroj.

Všetky potrebné materiály a nástroje Ustanovke. SK kupuje vo veľkom od certifikovaných dodávateľov alebo priamo od výrobcov, pričom manželstvo a spoofing, ale pretože nemusíte platiť, a môžete Si byť istí, presne podľa ceny a kvality.

| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика