суббота, 28 июня 2014 г.

Ako teplý kúpeľ s rukami

Ako teplý kúpeľ s rukami


Ako sa bude teplý kúpeľ s rukami Ako všetky štruktúry, spoľahlivú prevádzku a používanie na určený účel, vaňa by mala byť správne izolované. Všetky práce na jeho izolácia môže byť vykonané samostatne, vzhľadom na charakteristiky a základné pravidlá procesu.

Prvá vec, ktorú urobiť, je správne vypočítať veľkosť stromov'drevené kúpeľ-dom s ohľadom na základné parametre: počet ľudí, ktorí budú používať kúpeľ v rovnakom čase, počet priestoroch budovy (čakárne, lobby, parná miestnosť, šatne, Práčovňa, ak je to potrebné, aj ďalšie priestory, napríklad, bazén alebo posilňovňu).

Funkcie izolácie kúpele

Ako pravidlo, vaňa robí vo veľkosti od 6 do 9 štvorcových metrov, poskytovanie to samostatná izba pre platformu potrebné pre prekážky prieniku do kúpeľa studený vonkajší vzduch. Okrem toho, vo vani by mala byť vždy čakárne, oblasť 4 až 6 štvorcových metrov, v ktorom chcete, aby sa okno a dať na stôl. Od šatne je neodporúča, aby sa vstup do parnej miestnosti, aby sa zabránilo prieniku para z parnej miestnosti. Priechod v parnej miestnosti a čakárne, by sa mali realizovať cez malú predsieň, vstupná hala.

Pri plánovaní kúpeľ je dôležité počítať s tým, izolácia vane a používanie metód, ktoré sa zabránilo stratám tepla. Napríklad, parné pre odporúča, aby štvorec s dverami, ktoré má malý box, ale pomerne vysoký prah. Piecka je lepšie umiestnený v rohu dvere v stene, oproti ktorej ste radmi regálov. V niektorých prípadoch kúpeľ v tom, že sa skladá z dvoch izieb, parné kúpele a šatne. Toto plánovanie možnosť je najviac jednoduchá a šatne v tejto budove je použité ako chodbe a v šatni. Veľkosť takéhoto kúpeľa je obyčajne 2, 5 m x 4, 5 m, a pece je nainštalovaný v parnej miestnosti.

Okrem toho, vaňa môže byť vybavený nielen v samostatnej budove, ale vo vnútri domu. Hlavný rozdiel v tomto prípade je veľkosť vaňa, a možnosť vrátane v prístroji ďalších budov - biliard, bazén, posilňovňa, atď kúpeľ-dom, ktorý sa nachádza vo vnútri domu je zateplená trochu rôzne. A hlavnou výhodou samostatne postavený kúpele je jeho ľudskej bezpečnosti, najmä vo vzťahu k požiarnej bezpečnosti.

Izolácia vaňa, vo vnútri a mimo domova

Ako už bolo uvedené vyššie, izolácie kúpele závisí od toho, či sa nachádza vo vnútri domu, alebo samostatne stojace budovy. Kúpeľ, ktorý sa nachádza vo vnútri domu na teplé, ktoré chcete zahrnúť Strednej a kúrenie, ktoré je na teplo všetky izby kúpele, okrem pary izby s Ústredným kúrením. Parné by mala byť teplá samostatne. V procese izolácie kúpeľ je potrebné vziať do úvahy, vždy budú vykurované priestory domu, alebo sa používa na prechodný pobyt. V závislosti od toto, odporúčame, aby v prípade dočasného pobytu v dome, do teplej všetkých priestorov, pretože hlúpe a nepraktické použiť kúpeľ pri návšteve domu na teplo, je to úplne. Viac racionálne v tomto prípade, vybudovať parná sauna v samostatnej miestnosti, nie vo vnútri domu.

Pre izoláciu kúpele, ktoré sa nachádzajú mimo domova, uplatňovať prírodných aj umelých materiálov. Často používané moss červené budovy, ktorá nie je kazu a má vlákna v dĺžke 20-30 cm Kukushkin ľanu a sphagnum použiť ako mgvicodin izolácie, často sa ho pridať na ťahanie, ktorá zabraňuje rozkladu materiálu.

Prírodné materiály pre izoláciu kúpele majú spoločné problémy, ako sú rýchly rozpad, dlhý proces otepľovania kúpele. Sú potravín za mesiac, pochopiť, vtákov a požadovať povinné'povinné ošetrenie špeciálna zmes, ktorá predlžuje efektívne fungovanie izolačné materiály. Tieto stavy majú negatívny vplyv na ľudské telo.

Preto to nie je vždy dobré a vhodné používať prírodné materiály, a odporúčaná aplikácia týchto ohrievače, peny, ktoré majú veľa pozitívnych čŕt a vlastností, ktoré spôsobujú takéto materiály vynikajúci výhľad na izoláciu. Teda, použitie tepelnej izolácie podlahy kúpele, vrátane jej parné kúpele, extrudovaný polystyrén vzhľadom na veľké množstvo materiálu výhody: jednoduchosť inštalácie, efektívnosť, ekologickosť, odolnosť proti vlhkosti, odolnosť voči biologickým a mechanického stresu, dlhodobú spoľahlivú prevádzku, výborné tepelné izolačné vlastnosti materiálu.

Izolácia Bany, ktorý sa nachádza vo vnútri domu, nebude spôsobovať ťažkosti aj pre začiatočníkov. Izolovať rovnaké kúpeľ, ktorý sa nachádza v samostatnej budove, si bude vyžadovať viac času, ale nakoniec je možné vytvoriť akúkoľvek veľkosť kúpeľ a ďalšie priestory. Znížiť čas práce, ktorú pomocou prírodných izolačných materiálov, ako sú umelé, napríklad extrudovaný polystyrén alebo iné materiály pochádzajúce z Polystyrénu. Proces otepľovania v tomto prípade vyžaduje menej času.

Izolácia podlahy v kúpele a parné

Dôležitý stupeň otepľovanie kúpele je izolácia podlahy v parných a iných priestorov, v kúpele. Je dôležité pochopiť, že summit nemá vplyv na vlastnosti vaňa, a hlavnou funkciou podlahy v tejto miestnosti je zabezpečiť primeraný tok vody. Na tomto základe, podlahy v kúpeli vyrobený z rôznych materiálov, ako je hlina, betón, keramické dlaždice, vzhľadom na tepelnej zotrvačnosti použitý materiál. V tejto súvislosti, dobrý materiál pre podlahové kúpele sú dosky z korku, rohože, dosky, atď.

Na poschodí pár odporúča dlaždice alebo dreva. Tak otepľovanie podlahu parný kúpeľ v miestnosti nie je potrebné, pretože to dostane veľké množstvo vody, ktoré môže spôsobiť rýchly rozpad materiálu alebo pachov. Odporúča sa, aby podlahy v parné plynúť od dlaždice, keramické sklon smerom k odtoku. Aby sa zabránilo horiacich stôp na dlaždice podlahy, vyžadujú inštaláciu to zvláštne stromy'drevené mreže. Viac ekonomický možnosť je zariadenie, stromy'drevená podlaha v parnej miestnosti, ale poschodí v priebehu niekoľkých rokov, spravidla musieť zmeniť

Vo Všeobecnosti izolované betónovej podlahe vaňa má takáto konštrukcia: Nadácia vankúš, ktorý vytvoril prekrývanie betónové dosky; vrstvu hydroizolácie a izolácie, vystužené konštrukcie oka betónové krytiny, lepiacou vrstvou a vrstvou dlaždice. Ako izolačný materiál na vane, ako pravidlo, použitie extrudované polystyrénové peny, bunkové štruktúry, ktorá zabraňuje prenikaniu vody vo vnútri materiálu, čím sa zabezpečuje dobré tepelne izolačné vlastnosti materiálu. Ako izolácia dobre zachováva tepla-vedenie kvality dlhé časové obdobie, pri vlhkosti alebo mechanickým vplyvom. Okrem toho, TEPLEX extrudovaný penový polystyrén je dobrý materiál pre životné prostredie, ako je vyrobená s oxidu uhličitého plynu a vzduchu, čo umožňuje jednoduché odstránenie zo štruktúry materiálu škodlivý plyn chemické látky nebezpečné pre zdravie'ja som človek, freón.

Používanie takýchto materiálov pre tepelné izolácie podlahy kúpele je opodstatnené aj vo vzťahu k spotrebe materiálu (počet vzdelaných počas inštalácie odpadu minimálne), rýchlosť a pohodlie pri práci s ním. Životnosť izolačného materiálu a je dostatočne veľký, pretože tento materiál nie je vystavené všetky biologické kazu. Popisuje vlastnosti extrudovaný polystyrén a jeho deriváty, aby takýto materiál dobrá izolácia podlahy kúpele a parné kúpele.

Ako pravidlo, to je dosť položiť izolačný materiál vrstva z desiatich na p'atacati cm zabezpečiť dostatočnú úroveň tepelnej izolácie podlahy priestorov. V niektorých prípadoch použiť tepelná izolácia vrstva väčšia hrúbka - do 20-25 cm. To je robené s cieľom zabezpečiť čo najnižšie tepelné straty v budovách, ktoré majú vysokú vlhkosť alebo v horúcich miestach. Izolačné dosky, napríklad tanier", PENOPLEX", hrúbkou len dva centimetre, rovná jednej vrstvy strešnej krytiny charakteristiky odolnosť vody-para priepustnosť.

Pre multi-vrstvené konštrukcie z tepelne izolované podlahy-dôležité je správne usporiadať nielen tepelné izolácie a hydroizolačné vrstvy. Obzvlášť dôležité pre hydroizoláciu podlahy, podlahy, ktoré sú vyrobené z pevných betónových konštrukcií, prenikanie do hrúbky, ktoré vlhkosti môže spôsobiť plesne. Na to, aby túto situáciu eliminovať potrebu začleniť do tepelne izolované podlahy, stavebné a hydroizolačné. Odporúča sa pre použitie s týmto účelom vodovzdornú úpravu krytiny typu (stanovené v dvoch vrstvách), na vrchole ktorej ležal na hydroizoláciu roll typu. Ako hydroizolácie, typ krytiny je dobré použiť tmel koucouloutou FEIDAL výroby, a ako hydroizolácie roll - živičný alebo iných materiálov.

Popisuje funkcie otepľovanie nájdete na betónové podlahy a layer-by-layer štruktúra konštrukcie izolované podlahy, vyrobený z dreva, má trochu iný názor. Tak, hlavné konštrukčné prvky stromy'drevené podlahy sú: Nadácia vankúš (ako v prípade betónovej podlahy); trámami stropy a drevené lebečnej dreva; parozábrana, podlahové nadávania; tepelne izolačná vrstva (zvyčajne extrudované polystyrénové dosky, ako v prípade betónovej podlahy ); hydroizolačné vrstvy a sexuálne rezanie Palube.

Po inštalácii Nadácie podložky a krytiny podlahové, na hydroizolačné vrstvy je potrebné, aby vrstva z izolačného materiálu (môžete použiť aj keramzit jemné frakcie) a nalejte podlahový poter, zložené z cementu a piesku. Vrstva takýchto väzieb by mal byť viac ako tri centimetre. Musíte nainštalovať ocele oka na podpery. Po dôkladnej zarovnanie vrstva cementového poter, na podlahe zásobník dlaždice, predbežný so položil pod ním elektrického systému (alebo matka) z teplej podlahy.

Tak, izolovať vaňa, vrátane podlahy, všetkých izieb, pre ktoré je len potrebné zvážiť funkcie miestnosť a uplatňovať kvalitných materiálov. Nasledujúcich pokynov špecialistov, je ľahké sa dostať vyhrievané vaňa a radosť používať všetky možnosti priestorov.

Prejsť na: Tepelné a zvukové izolácie - > Výrobkov z polystyrénu

Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика