понедельник, 30 июня 2014 г.

Moc nástroj trhu

Žiadne závažné opravy nemysliteľné bez náradie, ktorých používanie zvyšuje produktivitu a znižuje podmienky funguje.

Dopyt po moci nemá označené sezónnosti, to je používané ako stavebné firmy, výrobcovia nábytku, stavby z kovu a dreva, podniky pôsobiace v inštalácia systémov SV'ASCO, bezpečnosti a klimatických systémov kontroly a individuálnych spotrebiteľov. Podiel profesionálnych nástrojov zodpovedať asi 2/3 trhu, zostávajúca 1/3 časť je predaj domácnosti nástroje. Existujú prípady, keď domácnosť, nástroj sa používa na profesionálne účely. Nevyhnutnou okrem elektrického náradia sú postrádateľný nástroj.

Predaj elektrických nástrojov sú obchodné reťazce, výstavby hypermarkety a súkromné obchody a trhy. Jedným z populárnych služieb, možnosť vyskúšať výrobky, a na podporu náradie mať auto. V aute trvať kladivá a vŕtačky, kladivo a brúsky na parkety.

Cena elektrického náradia závisí od jej kvalitatívnych vlastností a funkčné schopnosti, servis a záruka údržbu. Je možné, že ste si vybrali lacný nástroj, náhradné diely nie sú súčasťou dodávky a opravy, ktoré neboli vykonané.

Až 85% na trhu, nástroja - import, najmä Čínska, vrátane Európskej značky montované v Číne s Európskymi zariadenia, znížiť náklady.

Dovoz nástroj na trhu, rozdelený na profesionálne a osobné. Profesionálne elektrické náradie určené pre 14-16 hodín denne a ťažké pracovné podmienky. Viacero zahraničných spoločností, ktoré vyrábajú len profesionálne nástroje a príslušenstvo - pre betónu, kovu a dreva. Zaslúžený popularity na trhu je nástroj spoločností HITACHI, TOVAR, HILTI, PROTOOL, BOSCH, FEIN, ISKRA, atď

Počet výrobcov, ktorí vyrábajú a Amatérske a profesionálne elektrické náradie (KRESS, RYOBI, SKIL, a iné ) Niekedy vyrobených a na treťom riadku je základný nástroj pre domáce použitie. Niektorí výrobcovia odlíšiť skupinu nástroj farby. Medzi výrobcami Amatérske nástroj stojí za zmienku, je BLACK & DECKER, SPARKY, BOSCH (zelená), DAUER, REBIR.

Ruskí výrobcovia náradie je zastúpené spoločnosťami, "Interskol", PPK, Rádia Moskva inžinierstvo rastlín, rastlinných Konakovskaya mechanizované nástroje, Izhevsk mechanických strojov, atď

Výber nástroja, mali by ste sa rozhodnúť, ktorý režim chcete použiť. Amatérske nástroj nie je určený pre dlhodobé zaťaženie a nepretržitú prevádzku. Pre profesionálne spotrebiče pred'sú náročnejšie, je testovaný, aby sa eliminovala možnosť prehriatiu nástroja. Ale jeho cena je oveľa vyššia, on úzko špecializované. Na druhej strane, multifunkčný nástroj, zvyčajne horšie technické a prevádzkové charakteristiky.

Nákup nástroj, poznámka : spôsob napájania: batérie alebo sieť. Online nástroj, ktorý sa nemusí naplniť, čo je dôležité na dlhú prácu, ale je to určené má pracovať v lokálnej siete a len na elektrifikovaných o'objekty. Akumulátorové náradie pri pravidelné nabíjanie môže pracovať v akýchkoľvek podmienkach.

Výber konkrétneho nástroja, zvážte, aké materiály by mali pracovať a aký typ práce je potrebné urobiť. Vŕtačky príklepové musieť dostať otvorov do betónu a tehly. Spotrebiteľ punch - na vŕtanie s ranu, demontáž starých, obklady, omietky. Skrutkovač potrebné pre skrutkovanie skrutiek a skrutiek. Prípravok kotúče pre píly na rezanie kovu, dreva, kovu, píly pre pozdĺžne a priečne rezy do dreva, rezanie plastov, sadrokartónu, betónu a iných

Ďalšie funkcie power nástroje patrí reverzné otáčanie (v smere hodinových ručičiek a proti smeru hodinových ručičiek), "soft start" (postupný nárast počtu závitov), nárazový prúd obmedzovač, systém na odstránenie prachu. Výber nástroja, dávať pozor na hmotnosť, jednoduchosť použitia.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика