воскресенье, 29 июня 2014 г.

Kazetového podhľadu pre súkromné

Výber pre kúpeľňu, strop, ale skôr, ako sa to skončí, si vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Kúpeľňa je, po prvé, malá oblasť priestoroch s vysokou vlhkosťou, a preto, stavebné materiály, použité na opravy musí mať vlhkosti odolnosť.

Tento stav výrazne zužuje výber materiálov, ktoré možno použiť na výzdobu stropu v kúpeľni tak, omietky, a tiež veľkú časť strop v kúpeľni nebude fungovať. Ak ich použijete na dekoráciu, strop povrch môžu rýchlo začať "osnova", delaminate. Tento strop nebude trvať rok, a to znamená, že čoskoro opravu, bude musieť začať znovu.

Jedným z najčastejších riešení pri navrhovaní kúpeľne je montáž sadrokartónových podhľadov. Môžem použiť ich v malých miestnostiach s vysokou vlhkosťou? Áno, za predpokladu, že rejki alebo doskách, ktoré získajú stropu, a všetky montáž konštrukcie vyrobené z vlhkosti odolných materiálov (vo väčšine prípadov to je). Optimálne riešenie pre vybaviť z stropy v kúpeľni latou stropy sú vyrobené z plastu a kachľové stropy vyrobené z vodeodolného sadrovca, kartónu alebo kovu.

Jedinou prekážkou v použití sadrokartónových podhľadov v kúpeľniach by mohol byť zníženie výšky steny. Je nevyhnutné, - na inštaláciu podporných štruktúr z kazetového podhľadu s'zožerie" od 2 do 10 cm (priemer) z výšky stropy v izbe. Ak stropy v byte, tak, a v kúpeľni sú pomerne vysoké, túto funkciu, kazetových podhľadov, stáva prakticky neviditeľné a nemá žiadny zvláštny význam. Avšak, v apartmánoch s a bez toho, že nízke stropy, "s'desať centimetrov, môže byť významný vrátenia závesné konštrukcie. V tomto prípade sa odporúča zvoliť kazetových podhľadov, upevňovacie zariadenie, ktoré si vyžadujú minimálny priestor.

V ostatných použitie sadrokartónových podhľadov v kúpeľni má iba pozitívne. Najmä, tento variant návrhu stropy v kúpeľni je dnes považovaný za najviac praktické a jednoduché - mierne náklady na stavebné materiály, a jednoduchosť inštalácie, dizajn stať významné výhody, sadrokartónových podhľadov.

Tento spôsob exekúcie má aj ďalšie výhody - najmä, medzera medzi stropom vaňa a kazetových stropov, môžete odstrániť všetky elektrické rozvody a skryť vetranie. Ak oprava je potrebné, transakcia je časť stropu môže byť rýchlo rozobrať tak, že celý postup nebude spôsobovať ťažkosti. Okrem toho, kazetových podhľadov, nainštalované v kúpeľni, nevyžadujú špeciálnu starostlivosť dosť z času na čas zničiť ich tak, že si ponechá svoj pôvodný vzhľad po dlhé roky.

Napokon, správne zvolený kazetových podhľadov pre kúpeľňa vyzerať skvele, dať celý izba s moderný vzhľad, môže trvať mnoho rokov. Treba poznamenať, že nie sú vystavené na huby, sú dobré tesnenie je naďalej zoznam výhod sadrokartónových konštrukcií môže byť pomerne dlhá. Teda, kazetových podhľadov, keď sú všetky nevyhnutné podmienky, je najlepšou voľbou pre kúpeľňu. Estetický vzhľad, dlhú životnosť a spoľahlivosť stať, silný argument v prospech tejto variante návrhu stropy v kúpeľni.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика