суббота, 28 июня 2014 г.

Opravy, loggia alebo balkón

Opravy, loggia alebo balkón


Opravy, loggia alebo balkón Balkón alebo loggiu sú základné a funkčné vybavenie v každom apartmáne. Môžu byť použité aj ako zimnú záhradu, ako miesto na prácu. Na balkóne často poskytujú dodatočné izolácie, osvetlenie a pod., čo je ďalší obytný priestor.

A ako každý celý priestorov v budove potrebujú opravu, tak nutnosti vykonania opravy funguje a loggiu, balkón.

Hlavné etapy opravy balkón

Hlavné stupne opravárenských prác na balkón zahŕňajú zariadenia, elektroinštalácie, zasklievanie a zateplenie priestorov, organizácia osvetlenie, posilnenie balkón dosky, dokončovacie práce, atď

Skôr ako začnete oprava balkóna, je dôležité jasne definovať, čo používať priestory, budete musieť nainštalovať svoj účel. Na základe tohto, možno bude potrebné vykonať určité typy práce, alebo naopak, niektoré práce bude zbytočné.

Napríklad, keď na balkóne zimnej záhrade môže chcete usporiadať systém zvlhčovanie miestnosti a pod.,

Zasklenie je jedným z najčastejších opravy. Je lepšie použiť ready-presklené Okná. Toto bude dať priestor atraktívne a umožní ušetriť peniaze na kúrenie.

Tiež často pracujú na ozdobné zakončenie balkónom. V tomto prípade, je dôležité vybrať si správny materiál s cieľom zabezpečiť dostatočnú úroveň zvukovej izolácie a tepelné izolácie.

To môže byť plastové panely sú často používa na spracovanie, súčasne s inštaláciou dvojité Okná. Tiež môžete jednoducho maľovať steny.

Ak loggia je používaný ako obydlia, je odporúčané, aby dodatočne inštalovať podlahové kúrenie. Strop je možné dokončiť inštalácia napínacích podhľadov a ďalšie usporiadanie osvetlenie lóggiami, balkónom.

Je tiež dôležité venovať pozornosť stavu balkón dosky a ak je to potrebné posilniť. Balkón dosky sú náchylné na časté vonkajšie šoky, ktoré by mohli postupne zničené. Kovová konštrukcia z balkóna môže byť vystavené korózii. Po zistení vady, budete pravdepodobne potrebovať pomoc odborníkov alebo consulting, alebo vykonávanie prác na odstránení poruchy a chyby.

Presklený balkón

Presklená loggia je teraz vykonáva inštaláciu systému Windows zo stromov'drevené rámy a hliníkových, oceľových, plastových profilov. Súčasne s inštaláciou systému Windows, loggia alebo balkón robiť hydroizoláciu švy. Zasklenie a hydroizoláciu švy, ktoré pomáhajú chrániť izba, z mimo nečistoty, prach, zrážky, podpora je teplý, vytvoriť útulnú a príjemnú atmosféru.

Môžete použiť zasklenie tiež zvýšiť úžitková plocha balkónu, ak si vonkajšie zasklenie. Aby to jednoduché. Musí byť vyradená z balkóna stavebné sklo. Pre tento účel na plot držiaky sú namontované a upevnené tam. Po vykonaní tejto operácie, odporúčame využiť služby profesionálov.

Pre vysoko kvalitné zasklenie lóggiami alebo balkónom hydroizoláciu švy povinné'povinné. Je to na vonkajšej strane konštrukcie a potrebné, aby sa zabránilo hromadeniu vlhkosti v konštrukcii balkón, a teda korózii. Ak to chcete urobiť, môžete nainštalovať vonkajšej strane konštrukcie odtok vody.

Dôležitý dôvod pre potrebu zasklenie je izoláciu a ochranu tepla v obývacej izbe. Na tepelné izolácie bolo čo najviac efektívne prevedenie izolácie balkóny. Pre tento účel je potrebné uskutočniť Okná sú utesnené pomocou špeciálne tmely, akrylátové založené, polyuretánu alebo silikónové.

Môžete použiť a gumené tesnenia. Okrem systému Windows, je potrebné izolovať steny balkóna, jeho podlahy a stropu. S týmto cieľom vykonať, ktorým sa izolácia a parozábrana materiálu. To je veľmi dôležité pre kvalitné zateplenie balkónov vybrať správny materiál pre prácu.

Izolácia funguje balkón

Pre kvalitu izolácie, efektívne uchovanie tepla v miestnosti je dôležité nie len teplé balkón, a vykonávať zložité operácie. To je a poskytovať kvalitné vykurovanie v domácnostiach, a izolácia dizajn balkón alebo loggia a zariadenie, vodovzdornú úpravu a pary tesniacej vrstvy.

Izolačný materiál by mal byť položený na obvode balkón, na podlahe miestnosti a stropu. Steny a strop balkóna pošvy príslušný typ izolačného materiálu, a ak je to potrebné, nainštalujte ďalšiu stenu, Stena môže byť z betónu alebo "ľahká" tehla. Je dôležité, aby pochopili, že v tejto oblasti v areáli bude mierne klesať, ale teplo, bude spasený mnoho krát účinnejší.

Správny výber izolačných materiálov je dôležitým faktorom zariadenia vysokej kvality tepelnej izolácie balkóny. Izolačné materiály teraz produkujú veľké množstvo. Najčastejšie sú tepelne-izolačných dosiek z minerálnej vlny a tepla-izolácia extrudovaný polystyrén. Materiál je zvolené v závislosti od typu zasklenia je aplikovaný na balkón. Prvé pravidlo dobrý výber materiálu nie je ušetriť na nákladoch.

Každý z existujúcich typov izolačných materiálov má svoje vlastné charakteristické vlastnosti, výhody a nevýhody. Inštalácia izolácie medzi stenou štruktúra a vnútorného alebo vonkajšieho obalu. Pokrýva môžu byť plastové panely, obklady alebo obklad.

Najviac často, na izoláciu balkónov použiť materiály ako polystyrén, penový, minerálnej vlny alebo penofol. Ak sa rozhodnete izolovať balkón PENOPLEX, musíte najprv zistiť, aký priestor budú použité.

Napríklad, ak bude balkón nie je možné kombinovať s obývacou izbou, v tomto prípade, musíte použiť PENOPLEX hrúbke od 2 až 4 cm. Ak chcete konsolidovať balkón s obývacou izbou, v tomto prípade je hrúbka polystyrénu lisovaných musíte vybrať už od 4 až 6 centimetrov.

Doska PENOPLEX najprv nakrájame na požadovanú veľkosť kusy, a potom pripojené do hlavného strop, steny a podlahy s plastovými dowels. Všetky spoje medzi kusy materiálu, plnené penou. Pena by mala byť použité rok, ako zime je zložená látka, toluén, ktoré sa rozpúšťa polystyrénu.

Najúspornejší možnosť izolácie balkónov je použitie peny ako izolačný materiál. Pena je ľahkého materiálu, ktorý dokonale zachováva teplo. Nie je hygroskopická a pohodlné v inštalácii. To je dosť na použitie s'alicantebloke vrstvou peny pre spoľahlivé a high-kvalitné izolácie dizajn.

Nevýhodou tohto materiálu je jeho malá pevnosť. Preto, pre montážne peny je potrebné nastaviť bedňu. Ďalším nedostatkom pena je malá životnosť materiálu ako efektívne ohrievača.

Relatívne malé náklady má tiež minerálnej vlny. Tento materiál poskytuje dobrú tepelnú ochranu, ale vyžaduje starostlivé práce, dodržiavaniu určitých pravidiel bezpečnosti. Ak balkón alebo loggia tvár na Sever, potom na použitie ako izolácia minerálna vlna špecialisti neodporúča. Aj to je lepšie, aby teplé zatienené konštrukcia minerálna vlna bavlna. Bavlna-vlna izolačné materiály, ktoré sú vyrobené z rôznych druhov. To môže byť semi-rigid minerálnej vlny alebo tvrdé dosky z minerálnej vlny, cítil, minerálna vlna roll alebo podlahy-rohože z minerálnej vlny na obklad zo skla, vlákien tkaniny.

Často, zariadenie izolácie balkón alebo loggia uplatňovať kompozitný materiál zložený z polyetylénovej peny, zo všetkých strán (alebo jeden) pokrytá vrstvou vysoko kvalitné fólie. Táto izolácia sa nazýva penofol. On má malú hrúbku, sa vyznačuje tým, nízkou tepelnou vodivosťou a poskytuje spoľahlivé izolácie a hydroizolácie.

Výhodou tohto materiálu je, že takmer nemá absorbovať vodu, má dobrú mechanickú pevnosť a sú odolné voči hnilobe a teplota klesne. Okrem toho, fólia polyetylénová pena je šetrný k životnému prostrediu a nespôsobuje alergické reakcie. Aj to je charakterizovaná vynikajúcu izoláciu proti hluku vlastnosti. Ak je materiál na eliminovanie slnečného svetla, môžete dosiahnuť dlhodobé fungovanie a vysokej tepelnej izolácie charakteristiky v priebehu celého tohto obdobia. A život tohto materiálu je o p'päťdesiat rokov.

Pomocou penofola môže byť otepľovanie rôzne povrchy a oblastiach, stropy, steny, strecha, palwal. Tiež je účinný materiál pre zariadenie izolácie priestoroch.

Pre upevnenie penofola použitie stromy'drevené rejki a tekuté klince. Okrem toho môžete získať materiál s lepiacou vrstvou. Výdavky izolácie balkóny alebo lóggiami pomocou penofola one-way, obsahuje materiál by mal byť umiestnený tak, aby vrstvu fólie bol vo vnútri miestnosti. Materiál s bilaterálnou obsahuje pre tento účel, lepšie, ako toto tvorí dvojitý účinok odrážať teplo, teplota je zobrazená vo vnútri a chlad vonku.

Odporúčania odborníkov

Aj keď sami na teplé loggia nie je tak ťažké, keď sa technológia procesu a použitie kvalitných materiálov, tam sú niektoré tajomstvá a funkcie, ktoré odborníci odporúčajú, aby zvážila.

Takže, čo oteplenie balkónom, je dôležité nezabúdať na parapete. To si vyžaduje vyššiu úroveň ochrany. Okrem toho je dôležité zabezpečiť, aby nie len jeho dobrá tepelná izolácia. Ale aj ochranu pred fúkanie vetra a vlhkosti. Všetky praskliny na parapetu, dokonca aj minimálna veľkosť odporúča dobre rukoväť s penou.

A ešte jedna poradenstvo kyvné, aby postupné otepľovanie balkón alebo loggiu. Odborníci odporúčajú začať pracovať na zariadení na hydroizolačné vrstvy, potom pristúpiť k inštalácii prepravky a iné práce. Nastavenie stromy'Jan na bedňu hydroizolácie, môžete chrániť svoje návrhy od vlhkosti, resp., čím sa zvyšuje životnosť prepraviek a všetky izolačné systémy.

Dekorácie a usporiadanie lóggiami a balkónom

Po otepľovanie priestory na vykonanie spracovateľských vnútorné povrchy. Táto fáza sa skladá z podlahy a nátery povrchov stien a stropov dokončovacie materiály. Konečná vnútorné povrchy musia byť esteticky príjemné, jednoduché a pohodlné použitie.

Z podlahy je často používaný koberec, laminát, linoleum alebo dlaždice. Pre zakrytie stropu a stien je možné použiť ako plochých materiálov. Ako dtd alebo MDF, drevo, plastové panely a iné materiály. Odporúča sa vybrať materiály, ktoré sa používajú v konečná úprava fasádnych povrchov. Spravidla sa tieto materiály sú menej náchylné k veci, ako sú zmeny teploty a zrážok.

Po spracovaní všetkých plochy balkóna, môžete zariadiť izbu. Napríklad, môžete nastaviť von na balkón skrine alebo vybaviť police, zásuvky, organizovať osvetlenie na balkón, a tak na Sedenie a dekorácie z balkóna by mali byť v harmónii s inter'loď obytných priestoroch a v súlade s účelom balkónom (balkón).

Na vykonávanie opravy a tepelné izolácie balkónov je nemožné, zabudnúť na vonkajších povrchoch vzory. Po skončení opravy fasády, by mal byť atraktívny. Na tento balkón (loggia) je vždy dobrý čas, relaxovať alebo sa zapojili do obľúbeného podniku.

Prejsť na: Tepelná a zvuková izolácia


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика