понедельник, 30 июня 2014 г.

V pohode hala

Moderný človek je prostriedkom sebavyjadrenia. Jeden z nich - inter'jer dome, kde sa môžete uvoľniť tie odvážne nápady, stelesniť najviac zaujímavé vzory. Podľa dizajnérov a architektov, predné - aj keď mierne - skvelé miesto pre takéto účely.

- Predné (lobby, predné, vstup-sála) - určité prepojenie medzi obytný priestor bytu a vonkajším svetom, " hovorí dizajnér Irina Kalinina. "Nepochybne ona musí sprostredkovať atmosféru domu, nastaviť náladu, boli esteticky príťažlivé, pretože hala - prvá vec, ktorá hostí vidieť. Navyše, táto oblasť je veľmi funkčné zaťaženie, takže musíte robiť aj najpohodlnejšie.

Predné sedadlá
- Všetkých bytových priestorov haly môže byť nazývaný najbezvýznamnejšie v hranatých miesto, " povedal Albina Grachev, designer-natierač elite salon-Studio. - Však pozornosť, keď dokončovacie práce a opravy sami si bude vyžadovať nie menej ako obývacej izby, kuchyne a spálne. Na skutočnosť, že vstupnej hale je veľmi malý, je potrebné starostlivo premyslieť každý detail v inter'Yeri, starostlivo vybrať dokončovacie materiály, osvetlenie, dekorácie prvky.

Smer svetla
Jedným z najjednoduchších spôsobov, ako opticky rozšíriť parade je zvláštne smer svetla v tejto časti bytu, " hovorí architekt Jurij Nenashev. - Ako pravidlo, chodba znevýhodnené prírodné zdroje svetla - Windows, ale správne umiestnenie zariadenia sú nielen schopné kompenzovať nedostatok slnka v hale, ale správne usporiadať svoj priestor.

Osvetlenie v hale by nemali byť nudné a dim, ale snaží sa vyhnúť sa ostré, veľmi svetlé, UAI'slepogo osvetlenie s tzv. chemické odlesky. To je najlepšie pre koridor bude prístup multilevel usporiadanie zdrojov s teplou matný lesk.

Maľovanie na lampu
"Zdvíhanie" nízky strop chodby bude pomáhať lampa s rozptyl účinok. Toto odráža od stropné svietidlo bude rovnomerne po celej miestnosti, rozširuje ho.

V poslednej dobe v móde strečové tkaniny lampy, ktorí majú tiež tento rozptyl účinok. To vyzerá takto: pripevnené k stropu textílie (1x1 m) jasné, plných farieb alebo určitý obrázok, to je platforma, s žiarivky. Žiara z takýchto nezvyčajných "svietidla," z m', ktoré je blízke prirodzenému. Ak textílie vytiahnuť hore na strop s trochou parafínový ako plachta - to bude dať priestor pocit ľahkosti a priestor.

Ako svetlo, ktoré môžete urobiť sami - to bude vyhovovať všetky záležitosti, ktoré potom môžu byť vaša chuť maľovať špeciálne značky na tkaniva. Bude hladký rohy, a vzhľadom na rovnosť chodbe usúdil, strop zo sadry lepenky s odkvapom a bodové osvetlenie.

Svetlo štrbinou
Vizuálne pohybovať steny v úzkej chodbe pomôže tzv. svetlo štrbinou (v malom výklenku medzi falošný strop a stena vybudovaná fluorescent lamp). Táto metóda bude vytvoriť efekt pohybujúceho sa svetla, ktoré bude m', ktoré pokrývajú steny, čo ich robí vzduchu. Vyzerá zaujímavo osvetlenie stien malé dekoratívne výklenky.

Na vytvorenie pôvodného svetelné akcenty použiť zabudované halogénové žiarovky s bodom žiary, ktoré môžu horieť celú noc, kým náročné malé množstvo energie (obzvlášť vhodné, ak sa v dome nachádzajú malé deti). Nech tieto svietidlá v určitom poradí na obvode stropu a stien. Nezabudnite na prepínanie, osvetlené, ak ste často prichádzajú domov v tme!

Nerozmazáva na stenách Benátskej
- Vizuálne zväčšiť veľkosť skromný hala pomôže a špeciálna výzdoba s vynikajúcimi vlastnosťami, odráža, " vysvetľuje Jurij Nenashev. - Patrí medzi moderné, ekologické plastických hmôt, ozdobné úľavu sadry a modrá, dokončovacie povlak. Rôzne farby a textúry, že napodobňujú prírodné a vo veku kameň, velúr, moaré a velvet textílie, mother-of-pearl mozaiky, mokré hodváb, atď., Najmä teraz, je dôležité zvládnuť stenách haly rafinované Benátska omietka, že napodobňuje štruktúru cenné plemien talianskeho mramoru. Pomocou Benátčanov je možné dosiahnuť v inter'Yeri pôvodnú farbu a umelecké riešenie je vplyv antickej "staré" stenách a maľby-plagát - reprodukcie starých majstrov, na základe špeciálne samolepiace, atď.

Steny, vyrobené z kože,
Odborníci radia, aby sa zabránilo studené tóny v malej miestnosti, tak chodbe neváhajte a vyberte si teplé prírodné odtiene a prírodných materiálov. Teda, Európskymi dizajnérmi aj naďalej, aby sa prispôsobili dizajn s bohatou textúrou a rozmarná materiálov, dreva a kože. Nedávno publiku sa predstavili nové povrchové úpravy: koža obklady s organickej vrstvy a vlhkosti-odolné stromy'drevené mozaiky teak, dub, javor, wenge a Afriky dokumenty. Hala môže byť úplne čalúnenie svetlé dyhové drevo - to bude vyzerať, ušľachtilý.

Hala steny sú prijaté na pokrytie etnických Tapety z rastlinných vlákien, sisal, cukrovej trstiny, bambusu, juta priadze papyrus, Orientálne exotické byliny. Ich udržiavať v priestoroch optimálnu mikroklímu, odolné voči prachu, vlhkosti a svetla, žiarenia. Na stenách a je dobré pokrytie cork tree.

Nehygienické koberce
- Podlaha v prednej rozdelené do zón, - radí Albina Grachev. - Malom priestore pri vchode, kde si zvyčajne sundat si topánky, dať žuly alebo špeciálnej dlažby, a zostávajúci priestor môže byť skončil s kašírované. To je viac vhodná možnosť na chodbe, pretože stromy'Jan podlaha alebo parkety, je v tomto prípade je menej praktické, čím viac sa m'Yaksha laminátu. Vybaviť hala s podlahové kúrenie - pretože deti sú často behať naboso, a položiť koberec, na chodbe, unsanitary!

Mimochodom, nástupný priestor môžete vybrať a nezvyčajné know-how - vonkajšie dekoratívne mozaikové vložky vo forme obrázkov zvierat, rôzne ozdoby, vitajte slová, symboly, komfort a prosperity v dome. Tento originálny dizajn metóda bola vyvinutá talianskymi dizajnérmi špeciálne pre chodby a predsiene.

Dvere svietiť
Art beat a zadnej strane vstupné dvere - ako pravidlo, ktoré tento priestor prázdny. To možno vykonať pomocou veľkého natiahnuté, aby sa zmestili na dvere, obrázkami, s krásnym výhľadom na uliciach mesta, krajiny, prírodných motívov (ako je to v každom design Bureau). Obrázky pre ochranu sú umiestnené pod plexisklo. Takéto umenie, dôraz sa bude nie len pridať do individualitu vášho chodbe, ale opäť pomôcť vizuálne jej urobiť viac!

Rovnaké plagáty alebo vytlačí môžete ozdobiť steny. Nie'uistite sa, že používať iba fyzická alebo mestskej tému - zvýšiť svoje fotografie alebo obrázky svojich detí, priateľov, domáce Zvieratá, len nejaký zaujímavý obrázok alebo obrázok. Okrem'jer hala môžu dopĺňať a maľovanie svetlom, zaujímavé a okrasných rastlín v podlahe vázy. Hlavná vec je, aby to preháňať to s detailmi v interiéri'jer.

Veci pod stropom
- Do haly pozrel ťažkopádne, vyberte si nábytok v modernom a svetlo štýl, bez slúžiace príslušenstvo - odporúča Irina Kalinina. - Dobre vyzerať v parade kombinácia drevo, biely lak a hliník, chróm-á kov.

Vyhnite sa neprehľadná chodby - odstrániť všetky nepotrebné veci (vysávače, Žehliace dosky, kolieskové korčule, lyže, nástroje a pod.) v špeciálnej vstavaná skriňa s posuvnými dverami. Systém dverami nie je veľmi vhodné v úzkom priestore. Top ťažké oblečenie, príliš, by nemal zostať príliš dlho na otvorte podlahu alebo na stenu, regály je zariadenie, pre viac hostí.

Účinne bude vyzerať v lobby, vonkajší príborníky (vinobranie, alebo moderné), úzke calasnic Obuvi skriňa s zrkadlové dvere, na jednej strane, ktoré môžu byť vybavená s oblým otvorené police na rôzne veci: rukavice, šály, čiapky, atď. Jednotlivé art'objekty môžu byť pridané alebo závesné konzolové stoly, stojany na dáždniky, krásne gazdiná.

Ak váš chodbe je pomerne vysoké stropy - vybavte svoj systém mezzanines - tam môžu ísť všetky nepotrebné veci, alebo objekty.

Rodina predviesť
Mimochodom, šatníky a skrine s priehľadné dvere pripomínajúce Windows, je nový trend v dizajn nábytku. Tieto skrine sú vybavené podsvietenie, nepochybne bude dať priestor pocit priestrannosť.

Iba v tomto obliekanie bude musieť pozorne sledovať, presnejšie, čo je vo vnútri, udržať veci v perfektnom stave, aby ich vytiahla farby, aby sa z nich skladbu. Viac konzervatívny modely - skrine s dverami s mliečneho skla: siluety služby za nimi budú len nepomyslel.

Oči do zrkadla
Nie, v hale, a bez zrkadlo - najlepšie od podlahy až k stropu, vidieť seba v ňom v celej dĺžke! Zrkadlo vo vstupnej hale je možné stenu alebo dvere, Skriňu so svetlami.

Zrkadlo môže pôsobiť ako samostatný o'objekt v krásne stromy'obec rám - tzv. vec sama v sebe, ktoré sa nastaviť náladu priestoru.

"Ale čo ste sa tešili dekoratorsky techniky, varuje Jurij Nenashev, - nezabudnite o zmysel pre proporcie! Akéhokoľvek priestoru v dome musí byť v súlade s osobou a na chodbe je žiadna výnimka.

Mimochodom
Na vytvorenie pôvodného svetelné akcenty použiť zabudované halogénové žiarovky s bodom žiary, ktoré môžu horieť celú noc, kým náročné malé množstvo energie (obzvlášť vhodné, ak sa v dome nachádzajú malé deti). Nech tieto svietidlá v určitom poradí na obvode stropu a stien. Nezabudnite na prepínanie, osvetlené, ak ste často prichádzajú domov v tme!

Polina CHUMAKOV

Zdroj: Moskovsky Komsomolets

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика