понедельник, 30 июня 2014 г.

Ako urobiť lobby z miestnosti

V blízkosti haly, ktorý sa sotva zmestí extra pár topánky, veľmi populárne možnosť predohra na našich apartmánov. Nedostatok miesta ovplyvňuje náladu prišiel hosť, a na zdravie majiteľa. Na jednom mieste nájdete: zmeniť situáciu nielen žiaduce, ale nevyhnutné!

Pavol

Keď príde na vizuálne prírastok do všetkých priestorov, uistite sa, že zmienka svetlé farby a odtiene - tento zákon sme sa naučili už dávno a napam'Yat. Takže odpoveď na otázku, prečo podlahy v hale, je zrejmé, samozrejme, jasné! Jediný problém je správne si vybrať, čo robiť poschodí. Pokrytie v tejto oblasti si vyžaduje osobitnú pozornosť, pretože bremeno, ktoré dopadá na poschodí sú vstupná hala, niekoľko krát vyšší ako ten, ktorý leží na zvyšku bytu. Linoleum alebo drevenú podlahu nie je to tu: prvý je krátky-žíl a stáva atraktívne, a po druhé, kvôli jeho schopnosti absorbovať vlhkosť, ktoré sa čoskoro zmení na niečo trápne.

Dobrá voľba hale je keramická dlažba. Na trhu je zastúpená v a bohatý sortiment a zvoliť vlastnú chuť niečo vhodné, nie je ťažké. Avšak, svetlé obkladačky, zdobené v rámci wild kameň, môžete uložiť stopy nečistoty, dokonca aj po dôkladné čistenie. Cesta von je nájsť non-označenie farieb a dobré výrobky na starostlivosť o podlahy. Povinné'nezabudnite vziať do úvahy fakt, že dlažba by mala byť nielen krásna, ale aj non-sklzu. Najmä oceníte výhodu takéhoto krytia, vrátili sa domov, na jeseň daždivý deň alebo po prechádzke v zime sneh.

Ja som tiež na vedomie, že používanie doska je veľmi vhodné rozdeliť plochy bytu. A použitím kontrastných farieb a textúru materiálu, môžete opticky rozšíriť vstupnou halou, čiastočne ďalšieho ktorým sa v obývacej izbe alebo v kuchyni.

Triky s steny

Ako je uvedené vyššie, vyzdvihnutie na podlahe svetlo, teplé tóny, výrazne si zlepšiť vnímanie chodbe a preto apartmány celkom. Veľké Tapety bude plniť rovnakú úlohu zväčšenia priestoru. A ešte najúčinnejší spôsob, ako push stenu v maličkej miestnosti zostanú zrkadlá. Vybrať si môžete akýkoľvek dizajn a veľkosť, iba s jedným rezervácie: čo sú vyššie a širšie, najlepšie vizuálne výsledky možno dosiahnuť. Avšak, takýto vysoký a široký zrkadlá bude najvhodnejšie v chodbe, po tom všetkom, skúmať sám v plnej dĺžke, aby to pred vydaním, takže nie je dostatočne veľký (alebo nie presne) zrkadlo skôr alebo neskôr zmeniť.

Nedostatok Windows v chodbe nie dôvod, zase tejto časti apartmány v tme den. Prirodzené svetlo môže preniknúť do chodby cez Okná v ostatných miestnostiach. Ako pre váš osobný život nie je otvorený od nich každý návštevník, dosť namiesto obvyklých skla použite semi-transparentné - sú dobre miss svetlo, a bude môcť na zachovanie intimity v iných priestoroch. Mimochodom, ak sme na otázku, intimity, malo by byť uvedené, že recepcia s búranie steny medzi obývačke a predsieň, nie je pre každého. Víťazný štvorcových metrov, prenajímateľ je často konfrontovaný s pocitom neistoty.

Samozrejme, jeden prirodzené svetlo aj počas dňa nebude dosť, takže budete musieť hrať s umelou. A existuje veľa na výber. Rozptýlené svetlo halogénové žiarovky, ktorá sa odráža v zrkadle povrchu dodá lesk aj tej najmenšej miestnosti. Vynikajúce, a čo je najdôležitejšie, kompaktný možnosť bude svietidlá umiestnené po obvode stropu haly. Úžasnú atmosféru vytvára vnútorne osvetlené zrkadlá a dekoračné prvky, a dopĺňať tento obrázok multilevel strop s zapustené osvetlenie. Jediná vec, ktorú treba vyhnúť, je ťažkopádne lustre, nástenné svietidlá, a na stojan.

Správne osvetlené maliarstvo alebo umelecké panely je skvelý nápad na výzdobu sály. Ako prvky interiéru môže byť použitý výklenky v stenách (najviac pragmatický majitelia môžu ich použiť na skladovanie malých vecí vložením sklenené police). A imitácie otvorené Okná alebo názory pobreží nielen vytvoriť požadovaný vizuálny efekt, ale jednoducho len rozveseliť.




Nábytok otázku

Možno, že hlavný problém chodbe je hromadenie položiek nábytok a oblečenie. V Európskych krajinách, nie je plne akceptovaná na ukladanie odevov a obuvi v hale: pre tieto účely sú vstavané skrine. Hoci táto tradícia sa postupne a v našich domovoch. Bohužiaľ, nie vždy je možné prideliť celú miestnosť, alebo aspoň časť pre skladovanie vecí. A zvyk opustiť kabáty a topánky pri vstupe že to nie je ľahké zmeniť. Tak populárny v Západnej minimálny súbor zrkadiel a malé stolíky pre nás, často neprijateľné.

Domáce low - vešiak, gazdiná, polica na topánky a malé čalúnená stolička alebo stolička. Vo väčšine prípadov, komplet je doplnený šatník a police pre telefón. Sú vlastníkmi tejto pochybnej "bohatstvo" sme sa pohybujú v chodbe ako cez mínové pole, báť chýbať hosťom na vešiak alebo získať inú modrina, narazil na chodníku. A potom chcete zahodiť všetok nábytok spolu a dýchajte ľahko.

Samozrejme, aby všetky do koša, nie je stojí za to. Je lepšie sedieť so Šálkou kávy, papier a ceruzka, a tiež nábytok katalóg a čerpať nové chodbe. Nábytok v ňom by mali byť predovšetkým praktické a ergonomické. Dávno preč sú objemné, bielizník a toaletný stolík. Teraz módne montovať skrine a komplexné ramienka. Dizajnéri, aby sa nejako zvýšiť užitočné oblasti chodbách, odporúčame použiť "plochý", stoly, úzke skrine a malý stojan na topánky. Ako nábytok, priestranné a plytké, často na zákazku. Ale v zásade sa nachádza pripravený. Lepšie modely na výber jasné, svetlé odtiene. A samozrejme, mali by byť v súlade s dizajn bytu, slúžiace ako predohra k rozvoju inter'jer.

Vo väčšine prípadov, vstavaná skriňa zaberá priestor od podlahy až po strop. Krídla Kabinetu, spravidla slúži ako základ pre zrkadlo - to vám umožní dôkladne uložiť a vizuálne rozšírenie oblasti. Kapacita a vnútorné vybavenie Skrine závisí od toho, ako veľa vecí sa chystáte byť uložené priamo v chodbe.

Materiály na tému

Vstupná hala: práca na chyby
Poznámka : autor: oslobodenie od veci
Vstupná hala: umenie vytvoriť
Hala: neobvyklý pohľad na veci
Hala
Ako už bolo spomenuté, hala, tu sa nastavuje tón, pre vnímanie celý byt, takže je možné vyložiť. Kip zimné oblečenie a športové vybavenie domácnosti pri vchode dokáže pokaziť dojem z najviac sofistikované'jer. A pohodlie ako úložný "všetko po ruke" nie je ospravedlnenie. Stojí to za to stojí čas a peniaze, aby prihláste sa do svojho domu, vzrušenia a očakávania ďalšieho dizajn objavy.

Text: Mária Petrus
Foto: Salón, JP

Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика