понедельник, 30 июня 2014 г.

Bohatstvo Východu

Koberec je jedným z najstarších predmetov zo života človeka. S rokoch úžitkových predmetov z každodenného života a premenil sa na atribút luxusu a nenahraditeľným dekorácie akéhokoľvek inter'interiér, schopný transformovať svoj domov, vizuálne zmeniť svoje proporcie a dať mu nový vzhľad. Hodil sa na zem a zdanlivo obvyklé obutie, dnes koberec opäť prichádzajú do módy.



Koberce sú v podstate tie príslušenstvo inter'interiér, v ktorom Východ dosiahla unikátne schopnosti, zobrazenie v plnej trpezlivosť a lásku komplexné nádherné zdobenie.

Najcennejšie všetkých čias boli ručne vyrábané koberce, majú vlastnosť, ktorá nemôže byť reprodukovaná akýmkoľvek stroj. Hromadu koberec je stanovená na základe vlákna uzol, a je vyrobený ľudské prsty. Stroj nevie, ako Správca', aby viazať uzly, fleece "koberec" stroj jednoducho ťah medzi osnove a útku.

Jedným z prvých koberec bol tkané kočovníci, dva a pol tisíc rokmi. Cenný objav priniesol z horských Altaj a uložené v Pustovni.



V XVIII storočí Persia dať koberec na priemyselnú základ, tak začal výrobu kobercov na predaj. Perzské koberce a dnes zostávajú v norme.

Jeden z najdôležitejších úspechov perzského majstrov bolo použitie bavlny pri výrobe základne. Bavlna bol nielen lacné, ale aj spoľahlivejšie náhrada za vlna. Začiatok priemyselnej výroby anilínu Krastina bol ďalší krok v oblasti úspor. V strede panny'Atadzhanova storočia paralelne s tradičnou technológiou vznikol stroj na výrobu kobercov.



Ak ste sa rozhodli kúpiť skutočné koberec, stop vášho výberu na ručné koberec. Samozrejme, je ťažké nájsť také, ktoré je tkaniny z vlny alebo zafarbená prírodných farbív. Avšak existujú reálne koberce, vyrobené tradičnou technológiou.

Kritériá pre výber koberec veľa, ale najviac zrejmé, odhliadnuc od veľkosti, je výška hromady, počet uzlov na jednotku plochy a prírody obrazu.

Väčší počet uzlov na jeden štvorcový decimeter, tak to bude bližšie. Počet uzlov ovplyvňuje detail obrazu a pridanú hodnotu nie. Ale vzhľadom na zložitosť procesu v'asano uzlov cena je viac hustý koberec výrazne zvýši.



Inovácia v posledných rokoch sa stal sochárske koberce, ktoré v popularite už získal svojich tradičných partnerov. Na rozdiel od tradičných, tieto koberce sú vyrobené, nie tkanie spôsob a metóda plnky twisted vlákna na báze špeciálneho striekačky. Potom plnené handričkou je pripojený k zadnej strane latex a zatvorené podšívka. Tieto koberce sú vyrobené z prvotriednej vlny, hodvábu alebo syntetických vlákien akrylu.

Koberec je dlhá doba, to je veril, že starší koberec, tak je to jemnejšie. Ako na koberce, ručne vyrobené z prírodných materiálov, ktoré vždy boli a zostávajú neprekonané tvorby.

Ak chcete vytvoriť koberec upozorniť na oblasti, ktoré je potrebné zvážiť veľa faktorov. Po prvé, musíte si vopred premyslite, ktorý bude založený na koberci. Pri výbere kobercov, je dôležité definovať celkový štýl miestnosti, kde ho chcete umiestniť. Nezabudnite, že svetlé farby opticky rozšíriť priestor a veľké vzory geometrický tvar, mierne klesá. Ak spálne dobré svetlo pastelové odtiene, v obývacej izbe je možné implementovať a viac odvážne farebné fantasy.



V prípade, izba je veľa slnka, môžete hodiť na podlahe koberec v pohode tóny. Ak v miestnosti je tma, koberec by mal byť teplé tóny. Dôležité a štruktúru koberca. Pre spálne, môžete si vybrať koberec s dlhým vlasom - "hairy poschodí a zvuk stopách bude absorbovať, a nohy v teple. V obývacej izbe bude vyhovovať koberec s krátkym VLASOM. Vo veľkých oblastiach stáva veľmi módne položiť niekoľko rôznych textúr koberce pomocou koberce pre územné priestorov.

Koberec v harmónii s inter'loď, je známkou dobrého vkusu. Budete musieť nájsť to v súlade s nábytku, textílií, závesy, obrazy a Všeobecné štýl situáciu, a potom budete môcť SV'zbierať údaje o inter'interiéru do jedného celku.

Foto: gettyimages. com



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика