понедельник, 30 июня 2014 г.

Sklenené dvere

Okrem'kariéry kancelárskych a obytných priestorov, teraz je ťažké predstaviť bez priehľadných konštrukcií. Obzvlášť populárne v posledných rokoch, sklenené dvere, ktoré vzhľadom na konštrukčné charakteristiky vojde takmer do akéhokoľvek štýlu moderného interiéru'jer. Sklo dáva individuality inter'interiér, a rozdeliť ho do zón, ale nie zdieľanie, a dochádzky ako jeden celok. Pre high-tech a minimalistický dizajn, v ktorej chcete vytvoriť jasný, svetlo priestoru, najlepšie riešenia a čas neexistuje.

Sklenené dvere a steny, často kombinujú skla a hliníkového profilu. Ľahká hliníková neváži dole sklenené dvere a mechanizmov a príslušenstva pre sklenené dvere, ktoré stanovujú pripevnenie krytu ticho a hebkosť.

Móda tendencia bola inštalácia sklenené dvere bez rámovania, s dôrazom na spracovanie skla handričkou. Design sklenené dvere môžu byť úplne odlišné - pevný limit na veľkosť a formu č.

Sklenené dvere sú vyrobené výhradne z tvrdeného skla s hrúbkou 8 a 12 mm Takéto dvere sú obmedzenia na veľkosť, takže sklo viac h námestie vidieť, že je to ťažké, aby sa celý.

Posuvné sklenené priečky je ďalší spôsob územné rozhodnutie, spôsob, ako premeniť akejkoľvek miestnosti do jedného tečie priestor, ktorý sme niekedy nemajú dosť. Takže bez posuvné priečky môžete urobiť v malom priestore, najmä keď potrebujete rýchlo zmeniť štruktúru priestoru.

Transformácia sklenené priečky sú namontované na železničných visí pod stropom, a jednoducho odstrániť špeciálnym Parkovisko, plne uvoľnenie priestoru. V spodnej časti dverí nie je pripútanosť a prahy.

Posuvné dvere môžu výrazne ušetriť cenný priestor, takže hrúbka len 3-4 pozri Obzvlášť vhodné, ak sú väčšinu času priestor zostáva otvorené, a nemusíte používať oblasti sa vyskytuje len zriedka. Moderné posuvné mechanizmy, ktoré umožňujú blokovať otvory až do výšky 6 m široká.

Druhy skla spracovanie zahŕňajú farbenie, gravírovanie, sieťotlač, použitie filmov, zrkadlo povlak, logá, grafiky metóda rohožky, farba zváranie alebo pomocou špeciálneho minerálne farba, technológie triplex, atď Nové technológie umožňujú vytvoriť plne transparentné dverách.

Populárne príjem style - farba skla na palete RAHL, že čo presne vybrať požadovaný tón. Módne high-tech prevedenie, maľované v jasných farbách.

S rytie a sandblasting metóda môže byť použitá na handričkou dverí obrázok alebo geometrickým vzorom. Rytie vytvára obrys kreslenie s linkami inú hĺbku a šírku, ktorých tváre sú leštené. Piesok-jet čistenie "emboss" kresba na povrchu skla v oblasti spracovania to otupí a nepriehľadné. Silk-sieťotlač, umožňuje vytvoriť umelecké efekty: sklo je aplikovaný keramické farby, ktoré potom sú tepelne spracované pre udržateľnosť.

Laminované sklo, ktoré je použité pre triplex-dvere je konštrukcia, pozostávajúca z 2 alebo viac listov sklo, prilepené na rovine medzi transparentné polivinilovogo živice / filmy nastaviť hrúbku alebo vodootvedenie zloženie, ktoré je schopné na ranu, aby kusov. Inovatívne technológie umožňujú vyrábať ohýbané sklo až do veľkosti 3, 2 x 6 metrov, aj keď to je možné a nie pre všetkých. Tieto dvere majú vysokú odolnosť voči nárazom a zvuková izolácia, vysoká teplotná odolnosť, trezor na prevádzku a použiť aj u detí.

Použitie dekoratívnych vrstvených skiel z interiéru a exteriéru, dokončovacie môžete vytvoriť individuálne nenapodobiteľný štýl: technológia umožňuje vložiť medzi priehľadné farebné sklo a zrkadlo film, otočením dverí v reálnom diel, dizajn a umenie. Nové dvere s variabilným transparentnosti ("inteligentné sklo,"). Princíp prevádzky electrochromic skla na základe kontrolovaných elektriny rozptyl svetelného toku. Takéto interiérové dvere a priečky sú schopné zmeniť funkčnosť miestnosti, meniť to do otvorenej alebo súkromnej oblasti.

Listy na dvere vyrobené z tvrdeného skla. Lebo po tepelnou úpravou tvrdeného skla, nemôže byť deformované, všetky otvory pre tvarovky sú vyrobené z pece na kalenie. Ak chcete upraviť hotový výrobok podľa otvor je nemožné, že je dôvod, prečo poradie je dôležité vedieť presnú veľkosť. Namontovať sklenené dvere po skončení poskytnutie priestorov (hardvér skrytý v štádiu hrubá práce), aby sa zabránilo poškodeniu plátna.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика