понедельник, 30 июня 2014 г.

Nástroje maliar

Aj tie najdrahšie a high-kvalitné farby pôjde zlé, ak ste lacné, alebo jednoducho nevhodné nástroje. Kvalitné štetce a valčeky dať farba hrubšie a aj vrstvy, ktoré definuje dobrý vzhľad a dlhé servisné pokrytie. Slušné nástroje na uľahčenie a urýchlenie práce. A uvidíte, je veľmi nepríjemné bežať do obchodu pre chýbajúce kefy, keď repair je v plnom prúde. Múdrejšie zúčastniť sa na tento problém v predstihu.

Výber nástrojov, ktoré budete potrebovať, závisí od typu práce, ktorú chcete vykonávať, a druh farby.

Tu je kompletný zoznam nástroje, ktoré môžete potrebovať pri refinishing priestoroch:

  • Krok-rebrík, štetcom a handrička na čistenie povrchu od prachu;
  • Pracovné rukavice a ochranné okuliare, štít na tvár;
  • Plastový kryt na ochranu podlahy;
  • Škrabka, špachtle;
  • Brúsny papier, v závislosti na hrúbke sa používa na brúsenie povrchov pred a po aplikácii;
  • Maskovacia páska na ochranu pred maľovať malé detaily v miestnosti;
  • Palička na miešanie farieb;
  • Bunky meniča pre farby;
  • Valčeky (krátkodobom alebo strednodobom hromadu);
  • Kefy;
  • Rohová sedacia;
  • Rozpúšťadlo na odstránenie škvŕn;
  • Teleskopická rukoväť pre vankúš maľovať strop.

Nie'byť istí, že všetko, čo potrebujete, všetko bude závisieť od spracované povrchu a celkového objemu prác.

Vyberte kefky by mali v závislosti od farby. Prírodné štetiny rýchlo absorbovať farby a jednoduchý list. Smalt, alkydové a olejové farby dať prírodné kefy. Latex, akrylové farby a vody na báze emulzie by mal byť aplikovaný štetcom s syntetických vlákien. Drahé kefy vyrobené z polyesterových vlákien s správne skladovanie a čistenie môže byť použitý pre roky bez straty ich kvality. Tieto sú vhodné pre všetky farby. Všetky kefa by mala byť v 1, 5-krát väčšou dĺžkou, než do šírky. Jednoduchý test na posúdenie kvality štetca: ťahať za fúzy, a ak v strane existuje viac ako dva setae, to naznačuje, že štetec je zle urobiť.

Valčeky pracovať rýchlejšie a menej únavné, jedinou nevýhodou je neschopnosť maľovať na ťažko prístupných oblastí. Preto, okrem korálky rôznych veľkosti, musíte mať jednu alebo dve kefy.

Umelé alebo syntetický materiál, z ktorého urobil roller je vybraný rovnakým spôsobom ako v prípade kefy. Pre drsné povrchy (betón, tehla, drevo) vybrať valčeky s dlhým VLASOM, pre hladké - krátke. Rovnako ako kefy, kvalitné vankúše prakticky nenechávajte na spracovávajú steny klky. Poznámka prítomnosť šev sa to môže zanechať stopy na vyfarbenie. Kvalita test: squeeze v ruke valček. Mal by rýchlo vziať svoj pôvodný tvar.

Na štetce a valčeky, slúžili čo najdlhšie, po použití ich vypláchnite studenou vodou a čistí kvapaliny (teplá voda iba upevniť farba). Čistenie nástrojov a blot suché. Uchovávajte ich zabalené v papieri, kefy a iné vlákna rovno hore.

Pri spracovaní veľkých oblastiach bude potrebovať farby postrekovač. V interiéri pomocou prenosné elektrické ostrekovače, benzín alebo elektrickým na kolesách. Dôležité je, dodržiavajte bezpečnostné pokyny: nie priamy sprej na deti a zvieratá nefungujú na veterný deň vonku, používajte ochranné prostriedky.

Irina Makarevich

Materiály na tému

Kefa na dokončovacie práce


Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика