воскресенье, 29 июня 2014 г.

Stropy. Výber na chuť, alebo na čo sa zamerať

Aké strop povrch ste si vybrali?

Ak chcete začať, rozhodnúť, čo by ste chceli vidieť cez moju hlavu. Stropy sú hlavné (alebo omietky) a pozastavenie (rozdelený do racku, panel, napätie a iné ) Tiež, tam sú sadrokartónové stropy, si vyžadujú ďalšie dokončovacie práce. Omietky, stropy sú buď pod maľby, alebo pod prilepenia.

Alebo povinné'uistite sa, že omietka a tmel strop? Pretože toľko špiny!

Pred dokončením svoje bývanie, musíte zvládnuť strop. Odstráňte všetky nezrovnalosti, ako aj odstrániť rozdiely v úrovni medzi stropné dosky. Pre tento a uplatňovať súvislú vrstvu omietky. Po jeho zaschnutí stropy puttied. Zarovnanie je veľmi dôležité a časovo náročnú prácu. Ako profesionálny to bude možné, určiť vzhľad stropu po dokončovacie práce.

Ako a čo farba maľovať strop?

Strop je zvyčajne maľovať bielou farbou, ale niekedy tam sú dve, tri farebné varianty. V každom prípade, strop by mal byť ľahký.

Pred prácou nosiť klobúk, v blízkosti okna, mieša farby a štetec namočený. Paint bucket visel na schodisko, alebo dať na špeciálne pripravené lesov. Stropné maľby začiatku z okna. Ak izba niekoľko Windows - od stene oproti vchodu. Prvá vrstva farby dať pohyby štetcom alebo valčekom, rovnobežne so stenou s oknom, druhá vrstva - kolmo.

A napriek tomu, vápenné mlieko alebo maľovať strop je oveľa jednoduchšie! Áno a lacno, nie?

Materiály na tému

Strop "hviezdne nebo"
Podhľadov, sadrokartónových (hladké)
Strop: návrh na vrchole
Stropy Európskej kvality
Skutočne, whitewashing a maľovanie stropov sú najviac tradičným a najčastejšie metódy vybaviť z stropy.

Však vyžaduje celý rad prípravné práce (omietky, plnenie, vyrovnávanie povrchu stropu). Okrem toho, opravu, je problematické, ak chcete odstrániť staré, horné vrstvy týchto materiálov. By povinné'nezabudnite presunúť všetok nábytok. Avšak, táto práca sa vykonáva a pred inými dokončovacie práce (parkiet, maľovanie a pod.).

Odolnosť biele alebo maľované stropy nízke - asi dva roky. Sú citlivé na prírodné prach a nečistoty, k vode, k nim s'tam sú praskliny a jediný spôsob, ako obnoviť normálny vzhľad stropu - re-omietky. A zaplavení "susedia z vyššie", ktoré je možné chrániť, vždy vyžaduje nové spracovanie. Okrem toho, biele a maľované stropy neumožňujú vnútorné omietky, žiadne lampy, žiadne vetranie, požiarny alarm a zabezpečenie.

Čo je "designer strop"?

Takéto stropy sú odlišné alebo dekoratívne povrchové úpravy, alebo prítomnosť geometrické útvary, ktoré prispievajú k vzniku "tieň" účinky na strop, alebo schopnosť vytvárať fancifully zakrivené, vrátane priestorové formy (saltá a hál). Napríklad, zakrivené vlysy, vložená do stropu "ostrov", hĺbku a vypuklé časti. Okrem'jer priestorov môže byť tiež doplnený flexibilné panely vyrobené z kovu (perforované alebo non-perforované), tkané drôtené oká, ktoré sú namontované na zakrivené zavesenie. Výrobcovia neustále prinášať na trh nové modely dizajnér stropy, rozširovať estetické vlastnosti funkčné stropy. Príkladom je pterygoid svyatogorie, upevnené po obvode kazetových podhľadov. Používajú sa pre voľne zavesených podhľadov alebo s variácie základných úrovniach stropu.

Aké sú ozdobné stropy?

Ozdobné stropy sa skladajú z visí otvoriť rámu, ktoré môžu byť namontované svetlá v ľubovoľnej výške. Tento typ kazetových podhľadov a je určené pre riešenie konštrukčných problémov, môžu byť zavesené pod základnou rovinou stropu, a ako "druhý" kazetového podhľadu, ktorý sa nachádza pod prvý.

False, pozastavené, napätie stropy. To, čo odlišuje ich od seba?

False stropy sú s názvom štruktúry, v ktorej sa ložisko prvky (bloky, nosné profily) sú namontované priamo na strop, nie je pozastavené, ako v závesných systémov. Ako výsledok, vzdialenosť medzi východiskovým a umelé strop je určená iba podľa hrúbka rámu prvky. Stropy umožní ľahko a rýchlo "suché" spôsob, ako vyzdobiť rovine stropu, skryť malé hrče hlavnej strechy. Sú vyrobené z drevotriesky, MDF, plastové, železničnej kov z gipsokartonnyh listy. Mimochodom, dekoratívne smerom panely sú široko používané protiľahlých stien.

Strop je tenký film alebo tkaniny, ktorá je pevne pripevnená k rámu, ako umelec plátno, po obvode miestnosti.

Niektoré stropy by mali byť preferované?

Všetky stropy majú svoje výhody. Napríklad na strop umožňujú:

  • kombinovať farby a textúry plátno (tam je asi 100 farby);
  • skryť akékoľvek nezrovnalosti, škvrny a iné vady základná suma;
  • udržať unikajúce z horného poschodia - každý štvorcový meter filmu vydrží až 100 litrov vody;
  • aplikovať ich v bazénoch a kúpeľne, ako je vlhkosť, odolný, odolný voči korózii, nereaguje s chemicky aktívne látky;
  • ich použitie v detských izieb, ako je pokrytá špeciálnou baktericídne film;
  • opraviť v strope neplatné alebo akustické izolačné materiály;
  • byť postavený nielen rôzne lampy, lustre, ale ventilačný systém, alarm,
  • jednoduché umývanie vďaka prítomnosti tenké micron vrstvou Teflon;
  • ľahko demontovať, strop a, ak je to potrebné, vykoná ďalšie práce re - inštalácia nebude mať vplyv na kvalitu plátno;
  • ak chcete nastaviť, stropy pri akomkoľvek uhle, alebo aj v rôznych rovinách, a môže byť ostré a plynulé prechody z jedného lietadla do druhého, vytvárať oblúky, klenby, stany.

Ako sa rôznych značiek na strop?

Strop môže byť rozdelené podľa dvoch kritérií: materiál obrazy a spôsobu pripevnenia.

Pri prvom náznaku rozdiel, strop:

  • s m', ktoré polyvinylchlorid (PVC),
  • z polyesterovej textílie impregnované.

Do prvej skupiny patria všetky známky, strop, okrem CLIPSO, do druhej skupiny patria len CLIPSO stropy.

Spôsob montáže napätie strop je rozdelená do dvoch veľkých tried - praky a bezgarpunnye stropy.

Keď harpúnou ceste po obvode obrazy sú zvárané potrubia z viac pevné PVC. Má prierezom v tvare háku-harpúny. Do triedy harpúnou strop sú najznámejších značiek - BARRISOL, EXTENZO, NEWMAT, NOVELUM, CARRE NOIR, DPS, DECOMAT, DECKENFEST.

Na druhej triedy, bezgarpunnye stropy, naopak, sú rozdelené do podtried. Keď Klinovka spôsob upevnenia okraji vyhrievané a vyrovnanú obrazy jednoducho pripevnené k rámu pomocou dištančného profilu (ako tkaniva v p'alizah na vyšívanie). Cam metóda znamená, že film z PVC sú stanovené medzi dvoma zakrivené povrchy chované "Vačky", ktoré sú zahrnuté v montážny profil. Tieto "záujmy" okrem pritlačte film špachtľou, ale sú automaticky komprimujú pri pokuse vytiahnuť ju späť.

Aj tam sú stropy s upevnenia flexibilný kábel - stropy vyrobené z polyesteru CLIPSO (Francúzsko).

Čo je PVC filmu, ktorý sa používa najviac na strop?

Na polyvinylchloride film lepšie opísať jeho vlastnosti: špecifická hmotnosť 180-320 g / sq. m, hrúbka - 0, 15-0, 35 mm; nepremokavé; priemerná vážená hladina akustického koeficient absorpcie - 0, 4; odoláva tlaku 1000 PA; pevnosť v ťahu - 30 N (a v pozdĺžne a priečne); predlžovania rozbiť - 220%; koeficient absorpcie svetla - od 30 percent (lak) až 95% ("nežnej"); trudnosgoraemoj. Zmena vlastností pri teplotách pod 0 C: stáva ťažké a krehké. Ale opäť sa stáva pružná s rastúcou teplotou nad 0 deg C. Ak chcete zbaliť film začína až pri teplote pod 40 stupňov C. Materiál použitý na výrobu dobre-farebné pre všetky hrúbky (paletu farieb a odtieňov presahuje 100 odtiene šedej). Textúra na povrchu film môže byť prakticky akékoľvek: Matt s plytkým razba, kovové reliéfom s a bez nej, pod kožu, mramor, zamat, drevo a Benátska omietka, lesklé, perforované (s otvormi) a saténový textílie. V závislosti od charakteristík produkcie filmu, aby šírka 1, 3-2, 2 m, a pretože to pásy ľahko s'spojené zváranie s vzdelávania sotva viditeľný šev, to je jednoduché, aby sa kotúč šírka 6-8 M. So šírkou väčšou ako 8 m, je ťažké vyhnúť sa parafínový strop v jeho strednej časti.

Aké sú charakteristiky úsek CLIPSO strop?

Tenké polyesterovej tkaniny (hrúbka 0, 25 mm, hmotnosť 200 g / štvorcových metrov ) Impregnované thermoreactive polyuretánu, ktorý poskytuje väčšiu stabilitu rozmerov ako polyvinylchloride film. Textílie zostáva pružná na teploty až na mínus 30 stupňov C. Šírka štandardný kotúč s 4 m, a na základe osobitnej žiadosti - až 5 m (strop vykonané žiadne takéto šírka švy). Pretože polyuretánu nemôže zváranie, ak je to potrebné, v širšom plátno kúsky materiálu sú kombinované so špeciálnymi profil alebo šiť. Nedostatok polyesterových tkanín v tom, že to nemôže byť maľované pred inštaláciou. Preto, kazetového podhľadu alebo zanechať mliečno-biele alebo farebné už je nainštalovaný (tón celý povrch, alebo dať obrázok). Nemali by takýto strop a výber textúry povrchu.

Aké sú textúru strop vyrobené rôznymi spoločnosťami?

Matt strop je jednoduchý, v tradičnom štýle. Satin - elegancia a pokojný tón. Lak - hĺbka a o'em. Kovové a high - tech pre tých, ktorí milujú technologických riešení. Moire trblieta zložité vlny. Stropy pod kožu, zamat a textúru dreva a teplých odtieňoch, z prírodných materiálov. Benátska omietka a patinu - animovaný príbeh. Aj tam sú stropy: priesvitné, antibakteriálne, perforované, mramorované, so zlatým písmom, a dokonca aj... za obvyklých vápenné mlieko.

Koľko je strop, podlahu?

Cena závisí od štruktúry plátna, veľkosti a zložitosti inštalácie diela. Najlacnejšie - matte satén a stropy: $ 29-40 na 1 m2. Priemerná cena - laky: $ 45-55. Všetky ostatné sú považované za drahé - od $ 60 a vyššie. V niektorých firiem rovnaké stropy sú rôzne. Neponáhľajte sa kúpiť lacnejšie: zistite, či sa vo výške inštalačné práce a príslušenstvo potrebné pri inštalácii systému Windows.

Zistite, priestory pre montáž na strop?

Takže, budete potrebovať. Z miestnosti, budete musieť odstrániť všetko, čo nie je tolerovať kúrenie: rastliny, parfumy, jedlo, atď Žiadne iné priestory na prípravu vykonáva.

Ako napätie montovaný strop?

Inštalácie je nasledovný. Na prvý značka hidrorema a farbenie linky kábel montáž stropu, nainštalujte montážny profil. Potom strop priamo v balení) ohrieva teplovzdušná pištoľ a postupne rozširovať. Po tom, špeciálne klipy klipy handričkou visel na hardvér-bageta. Špachtľou je obvinený prvý harpúny - "červená" rohu stropu. Potom sa zahreje na 70 C pozemku čepeľ pozdĺž uhlopriečky, a, strečing veľkosť'acsino film, s harpúnou do drážky profil v opačnom rohu. Tento postup sa opakuje pre iné diagonálne, a potom po obvode hranice. Po chladiaci strop je tvorený silným'jednota natiahnuté film s montážny profil.

Keď Klinovka ako namontovať presnosť merania nie je tak dôležité, dosť povedať pri objednávaní dĺžka a šírka miestnosti - látky by mali byť 10-15 cm širšie ako vzdialenosť medzi stenami miestnosti. Objednal obdĺžnikový handričkou, ktorá je upravená veľkosť právo na o'objektu. Plastové kliny pozastavené vopred plátno je stanovená v osobitnom profil, ktorý je vyrobený takým spôsobom, že je možné inštalovať aj na steny a na základnej strop. Vytŕčajúce spod montážny profil prebytok handričkou odrezať a uzavrieť miesto rušenia montážnu dosku vo forme malý elegantný lišty s tesnením flexibilné ktorého súčasťou je uzavretej pri stanovení profil a pevne na stenu. Na rovnosť kĺbov a bez vrások, je zabezpečená prostredníctvom presnej postupnosti všetkých operácií v napätie strop. Tento montážny postup je viac prácny ako harpúnou, a plátno je ťažšie odstrániť. Avšak, to má výhody:

  • Keď budete musieť vytiahnuť na strop, použite jeden list, s detent len na obvode ploche viac ako 100 m 2, pretože môžete nastaviť stupeň napätia;
  • Keď je ťažké získať presné rozmery miestnosti z veľkej výšky alebo vnímané zmeny v tvare priestoroch v čase medzi uskutočnením objednávky a inštalácia na strop.
  • Keď Cam montáž a upevnenie flexibilný kábel inštaláciu technológie podobné klin stropy - jediný rozdiel je vo forme prílohy. Obrazy tu tiež objednať na náhradné a sú odrezaní počas inštalácie.

Medzi podlahou a stropom plátno kondenzácia môžu tvoriť. Ako zabrániť jeho vzniku?

Ak chcete vylúčiť hromadenie kondenzátu v priestore medzi podlahou a stropom-maľovanie, zapínanie profily robí ventilačné kanály. A ak podlahová plocha 35 m2 by mala poskytnúť správu zaplanowa o'objem s kanálov Všeobecné vetranie. Ešte lepšie, nastaviť v plátno natiahnuté strop vetranie roštu a usporiadať tak nútené kapotu.

Možné medzi príkazcom a natiahnuté strop na miesto ďalšie izolácia hluku?

Medzi hlavné a natiahnuté strop môžu byť umiestnené zvukové a tepelno-izolačné a klimatizačných systémov.

Strečing stropy sú bezpečné?

Na ekologickú bezpečnosť zodpovedajú týchto národných noriem a predpisov SanPiN 2. 1. 2729-99 "Polymér a palmerstonian stavebných materiálov, výrobkov a vzory". Stropy tiež zodpovedajú požiadavky požiarnej bezpečnosti podľa Neho 21-01-97.

Ako dlho bude trvať strop?

Ich životnosť je takmer nie je časovo obmedzené. Akákoľvek montáž spoločnosť poskytuje záruku na množine jej strop na obdobie 10 rokov, za predpokladu, že teplota v miestnosti nie je nižšia ako 0 a nie väčšia ako 50 stupňov. Warranty'záväzky znamenať, stálosť farieb (vrátane možnosť rozvodu pred priamym slnečným svetlom), žiadne deformácie povrchu stropu (predovšetkým v miestach inštalácie svetlá a stretávacie vtáčatá Ústredné kúrenie), trhliny v švy a vrásky len látky, ako aj možné zvýšenie rozdielu medzi montážne profily a steny len v rámci limitov. Strop nebudú poškodené mechanickými domácnosti účinky (vysadené hračky, champagne, korku, "lov na komáre", a tak ďalej ). Všetko je to za predpokladu, že počas uvedeného obdobia nebude nezávislé "ponoriť sa" do tkaniny, napríklad, detektory dymu. Ak náhodou defektu alebo znížiť strop, ktorý môžete dať aj malé opravy.

Nie je možné reálne dosiahnuť dokonale hladký povrch dizajn, ktorý používa napätie! Ako vyriešiť problém, ovisnuté?

Prípustná hodnota ovisnuté strop-kompatibilita'súvisiace s jeho materiál a technológie napätie nie je viac ako 1% dĺžky uhlopriečky. Inými slovami, keď plátno veľkosť 5x6 metrov, centrum môže byť 4 cm nižšia než hrany, ale počas inštalácie ďalších podporuje (napríklad, ak sa prílohu AI) - oveľa menej. Ak plocha stropu viac ako 50 štvorcových metrov v harpúnou a Cam úchytky, viac ako 120 sq. m v V-alebo pod stropom, v tomto prípade urobil niekoľko obrazov. Vedľa seba obrazy sú stanovené počas inštalácie stredne podporuje s pomocou špeciálnych profil.

Kde je možné inštalovať napätie strop?

Vo všetkých oblastiach obytných, verejných, úrady, atď., Neodporúča sa pre použitie v priestoroch s vysokou teplotou.

Hovorí sa, že tieto stropy nie sú "dýchať"?

Vážne odpoveď na túto otázku je nie. Dýchať, či lakované parkety na asfaltovú základ, umývateľné Tapety alebo sadrokartónových stropov, maľované s akrylová farba? Moderné syntetické materiály sú vyrábané v prísnom súlade s environmentálnymi normami, pretože obavy z "medicash" materiály sú neopodstatnené.

Koľko sa zmení akustika miestnosti po inštalácia napínacích podhľadov, nebude "chodiť echo"?

Akustika miestnosti prakticky nezmení. Rezonančná frekvencia strop je nízke a sluchu strop "bubon" nebude - je to preto, lebo plátno natiahnuté stropov, ako pravidlo, dvojitá impregnácia.

V akom štádiu je možné nastaviť strop?

Stropy je možné nainštalovať počas rekonštrukcie obdobia a po ňom. Je len potrebné, aby steny boli opravené.

V akej výške bude znížené stropy počas inštalácie?

Po prvé, pomocou hladina vody je určená dolnom rohu miestnosti a zo inštalácia montáž koľajnice. Jeho šírka je 3 pozrite si Teda, v pravom dolnom rohu stropu nadol na 3-4 cm V prítomnosti zabudované stropné svetlá výška sa určuje podľa veľkosti lampy.

Je to možné urobiť napätie stropy zložité formy?

Ich plast je to, že umožňuje, aby všetky konfigurácie, vrátane multi-level vrásky. Existujú rôzne kombinácie s podhľadov, sadrokartónových a iné napätie stropy, zníženie nákladov a zlepšuje estetické vlastnosti.

Čo sa stane, k stropu, ak byt sa povodňových?

Nič. Sami stropy, nič sa nedeje, pretože oni sa neboja vlhkosti, dobre drží vodu, pretože to bude uložené steny, podlahy, nábytok a nervy. Dvojité impregnácia čepeľ prejde a nebude absorbovať vodu. Aj hrdzavá voda sa nikdy nezmení farbu stropu a zostane biela.

Chcú ma vidieť na strop bol neba. Môžete tlačiť strop?

To je možné. Vlastnosti materiálu sú také, ktoré vám môžu poskytnúť kreslenie obrázkov takmer fotografické kvality. Textílie konštrukcie-základy bude presvitať farba poťahu a môžete získať dokonalý obraz.

Existujú aj iné možnosti, dekorácie na strop, keď skryté optických vlákien-vlákien tvoria "hviezdne nebo nad hlavou a zase pokojný povrchové napätie stropu na "dych noc". Účinky blikanie a trblietavé farby sa vyskytujú pri používaní rôznych filtrov na zdroj svetla. Navyše, v priestore na strop č elektrický kábel, len fiber-optic kábel, ktorý vylučuje skrat a iné problémy kompatibility'zapojenie elektrickej energie. Existuje niekoľko variantov "hviezdy neba": s otvory v strope (s velvet alebo lakom napätie strop), bez otvorov (projekčná svetlo vláknového optického kábla na strop zvnútra - s lakovaným alebo satin na strop), s krištáľovo výustiek (pomocou matný, satén, zamat strop).

Najskôr nastavte rám strop z preglejky alebo plastu, ktoré majú otvory pre optické vlákna, podľa dohodnutej markup. S markup môžu byť prevedené na stropné súhvezdí'I) a ich kombinácie na astronomické Atlas. Jas a veľkosť hviezdy závisí od počtu vlákien, ktoré sú dodávané ku každému bodu star-to môže byť čokoľvek-na vôli zákazníka. Vlákna sú znížené na bod, ktorý je premietaný zvnútra plátno natiahnuté strop.

Čo svetlá namontované do stropu?

Možné namontovať takmer všetky osvetľovacie zariadenia. Jediné obmedzenie je ich moc. Nemôžete mať moc reflektory presiahnuť 50 wattov

Typ potrebnej starostlivosti o strop?

Žiadna špeciálna starostlivosť nie je potrebné. Ak je to potrebné, môžu byť utierať vlhkou m'čo handričkou používať žiadne čistiace prostriedky, ktoré neobsahujú rozpúšťadlá alebo brúsne materiály. Mimoriadnu spoľahlivosť pevnou čepeľou a vysoká pevnosť vlastnosti umožňujú umývanie stropy riadnym MOP. A ešte poškriabaniu ich kefkou v žiadnom prípade nesmie byť inštalovaný v stretch fólia môže byť roztrhané.

Čo je zvláštnosť kazetového podhľadu?

Zavesené stropné sa nazýva systém skladajúci sa z kovovej kostry visí zo stropu, ktorý drží (priložený nižšie), alebo pripravené modulárnych komponentov (dosky, dosky, pásy, pásky, mobilných moduly)alebo sadrokartónové dosky tvoriace strop. Výsledkom je prázdny priestor, ktorý možno použiť na pokládku inžinierskych komunikácie a inštalácie osvetlenia. To je dôvod, prečo tento systém sa nazýva kazetových podhľadov.

Pri výrobe modulárnych prvkov sa používajú tieto materiály:

  • minerálne vlákna, vrátane laminát;
  • kov (oceľ alebo hliník);
  • vystužené sadrové;
  • sadrokartónové;
  • plastové;
  • drevo, drevovláknité dosky, MDF, DSP s dokončovacie s dýhou alebo laminátové pod stromom.

Aké sú výhody kazetového podhľadu?

Kazetového podhľadu praskliny kože, škvrny a iné vady starý strop, môžete skryť technické vybavenie, ktoré sa nachádza pod strop. V závislosti na zvolenom dizajn konceptu, sa môže poskytnúť jednoduchý prístup do tohto zariadenia, a to buď lokálne, alebo cez celej ploche stropu. Špeciálne akustické kazetové podhľady vytvoriť priaznivé prostredie v miestnosti, oni pohlcuje zvuk a znižuje hladinu hluku. Nakoniec, vzhľadom na dobré odráža mnoho modelov, kazetových podhľadov, výrazne zlepšiť osvetlenie priestorov bez dodatočnej spotreby energie. A ďalšou dôležitou výhodou kazetových podhľadov je ľahkosť, jednoduchosť a rýchlosť montáže.

Čo by som mal venovať pozornosť pri výbere závesný systém?

Hmotnosť vstavané v zariadení, ktoré je plánované na uvedenie do kazetových podhľadov. Spočiatku, systém je určený pre distribuovaný náklad 4 až 6, 5 kg na štvorcový meter, ale niektoré verzie závesné systémy umožňujú zvýšiť ju až 7-10 kg / sq. m

Aj pri nákupe zaveseného stropu, je potrebné venovať zvýšenú pozornosť "jednoty" panely a pruženia. Bezohľadní predajcovia niekedy snažiť foist "non-native" postroja. To je, doska - jeden výrobca a závesný systém - ďalší. Na hlavu ako strop, môže byť, a nebude patriť, ale môže byť ľahko deformovaný. Ťažkosti v opravu a údržbu v tomto prípade je tiež takmer zaručené iný systém zle spojené s ostatnými.

Ako určiť potrebné množstvo zavesenie na strop?

Počet zápasov sa určuje podľa veľkosti a hmotnosti strop a prichádza zvyčajne vo výške 6-8 za 10 sq. m

Ako je namontovaný systém odpruženia?

Začnite montáž stropných systémov po všetky komunikácie určené na umiestnenie za podhľadu, už položený, ako sú pásy po inštalácii systému, aj keď to je možné, ale menej výhodné.

Po prvé, je potrebné označiť horizontálne budúcnosti povrchu falshpotolka. Pre tento účel je potrebné, aby na jednej strane miestnosti najprv označte požadovanú vzdialenosť od existujúceho stropu tak, že je namontovaný systém má uzavreté všetky hornej časti komunikácie a lišty na strop. V prípade ich neprítomnosti a ak chcete zadať povrchu falshpotolka minimálne vzdialenosti od existujúceho stropu, povinné'uistite sa, že predbežné opatrenie výšku všetky vstavané príslušenstvo namontovať do systému a zvážiť potrebu ich umiestnenie na stanovenie minimálna možná vzdialenosť medzi kazetových podhľadov a existujúce podlahy.

Priamo inštalácia začína prílohu do steny, spolu získané vodorovné čiary, špeciálne v tvare L profil. Na posilnenie profil, ktorý chcete forme "police", smerom dopredu (maľované) stranou nadol. Upevňovacie prvky, ktoré budú vybrané v súlade s materiálom, steny.

Ďalším krokom bude sprievodca inštaláciou systému profilov. Všetky majú tvar obráteného T", ale líšia sa v dĺžke. Dlho profil má otvory a krátke končí na oboch stranách malé výstupky, ktoré, ak je inštalácia vloženú v slote dlhé profily. Montáž koľajnice je vyrobený na drôtom (priemer menší ako 2 mm) alebo s pomocou špeciálne závesné prvky, a to vo výške 2 tenké kovové tyče, preskočil cez otvory v zakrivené doska - "petal".

Ako spojovací materiál pre montáž na strop strop je lepšie použiť skrutky s krúžok alebo hákom namiesto hlavy, lepšie pripevnenie na ich drôt alebo pozastavené prvky. Kotvy pre skrutky by mali byť zvolené na základe materiálu zo stropu.

Nivelačný systém odpruženia horizontálne musí byť vyhotovené použitím úrovni, po jeho kompletné zostavy, ohýbanie drôtu alebo pohyblivé "lístkov". V 2-3 dní po strop bude dostávať plnú kapacitu, bude to užitočné, ak chcete opakovať.

Aké sú typy, kazetových podhľadov?

Kazetových podhľadov sú: dlažba, panel, stojan, cluster, ikony a oka. Najobľúbenejšie dlaždice a panel.

Ako sa posilňuje aj tlmené strop?

Panel stropy sú pozastavené stavby plus dlaždice lisovaný materiál. Sú nainštalované na režijné zariadenia, dlaždice umiestnené na ráme. Farba strop je zvyčajne biely, ale to môže byť maľované. Mount-posilňuje aj tlmené stropov môže byť na ich vlastný systém je približne rovnaká ako v železničnej doprave. Životnosť je 15 až 25 rokov.

Ako usporiadané kazetový strop?

Používajú kovové kazety vyrobené z tenkej hliníka alebo ocele. V rovnakom čase na vnútornom povrchu pásky môže byť vložená tepelné, zvukové izolačné vrstvy z rôznych materiálov. Na prednej kazety je aplikovaný dekoratívne vrstvy farby, polymér alebo kovový kryt, a kazety môže byť hladký alebo perforované mať pečiatkou ornament. Na rozdiel od rack stropy, coffered stropy povoliť a po inštalácii je jednoduchý prístup na pléne, ale čo z nich robí veľmi vhodné pre ich umiestnenie rôznych slúžil komunikácie a zariadenia - telefón a comp'počítačové siete, systémy vetrania, klimatizácie, atď.

Aké sú kovové kazetové podhľady?

Kovové kazetové podhľady sú veľmi obľúbené hlavne pre svoj vynikajúci výkon. Odolný voči vlhkosti, zmeny teploty, atmosférických vplyvov, používajú sa nielen vo vnútri, ale aj na rukoväť adpod'Uezdny clony a iné vynikajúce prvky budov. Napriek materiál, z ktorého sú vyrobené, kovové stropy sú veľmi ľahké konštrukcie, schopné niesť pomerne vysoké zaťaženie.

Aké sú hliníkové kazetové podhľady?

Takéto stropy sa skladajú z príručky (pozinkovaného oceľového plechu), spojovacie prvky, prívesky a základné prvky. Stropy sú k dispozícii v troch typoch: panel, stojan a dekoratívne mreže. Panel a latou stropy sú vyrobené ako perforované alebo bez perforácie. Ochranné a dekoratívne nátery hliníka prvky - anóda-oxid náter a náter s využitím práškovej farby na polyesterovej živice. Oceľové závesné diely a spojovacie majú zinkový povlak. Konštrukcia stropov samonosné a neposkytuje ďalšie zaťaženie, montáž svietidiel, sa vykonáva na self-nosné prvky. Hliníkové stropy sú navrhnuté tak, aby boli nainštalované vo vnútri.

Aké sú laty strop?

Reechnye stropy sa skladajú z pásy bielej, zlato a striebro, a tiež zrkadlo tóny. Spolu s hrebeňové stropov môže byť inštalovaný prisluhovači, ale ak chcete opustiť a lampy alebo luster. Reechnye stropy sú používané hlavne na spoločných priestorov (kúpeľne, wc). Ak chcete nainštalovať hrebeňové stropov môže vlastniť. Vzhľadom na to, že rám je ľahko zladiť s Zhromaždenia, na určitú zručnosť, môžete to urobiť sami, bez väčšej námahy. Hlavná vec je, ak chcete nastaviť prvým rohom, potom len s'dovuti montáž. Životnosť a hrebeňové stropy - 15-20 rokov.

Keď sa tento limit, môže využiť koľajnice a kĺbov rôznych farieb a textúr, ktorý dáva možnosť realizovať niektoré nápady. Skúsení montéri podľa účinnosti a tvorby rôznych obrázkov z hrebeňové stropov, pri koľajniciach s'začleniť rôzne uhly v horizontálnej a vertikálnej rovine, umiestnené na rôznych úrovniach a krivky, v kombinácii s nelineárne prvky, svietidlá, vstavané zrkadlá, ventresco, atď.,

Ako reechnye kazetového podhľadu?

Pozostáva z koľajnice, zameraná na oboch stranách. Sú vyrobené z hliníkovej pásky, ktoré môžu byť rezané železničnej ľubovoľnej dĺžky. V podstate sa predávajú dĺžka 3 alebo 4 metre. Ale niektoré firmy majú svoje rezacie stroje. Chcel kupujúci reechku dĺžka 3 m 93 cm 5 mm - holka! A pripravený! Dostane.

Teraz o šírku. Tu možnosti nie sú veľmi bohaté, 20, 15, 10 a 9 pozrite si najpopulárnejšie šírka lišty, našich obyvateľov je 10 pozri

Veľmi dôležitým parametrom je hrúbka. Hrubšie rake, silnejšie strop. Optimálna hrúbka reek - 0,5 mm To je celkom dosť na strop držať tvar a nie je deformovaný počas inštalácie. Ak si železničnej tenšie, strop môže byť pružný na to s'sú BM'Atini.

Reiki sú tri typy: otvorené, zatvorené a s vložkami. Zatvorené pripojené zadok, ísť na seba a pripomínať stromy'Jan laty. Medzi otvorené koľajnice zostáva malá medzera. Ale to je neznateľné - tieto modely zvyčajne visí v halách s strop výšky väčšej ako 5 m Tak, bez trhlín a nikto všimnete. Tam Reiki s vložkami. Takéto modely sú podobné otvoriť, iba vzdialenosť medzi rejkami kryt úzke hliníkové lišty. Strop sú vyrobené hladké, bez jamy a depresiách. Je to veľmi vhodné na umývanie.

Aké sú nevýhody stojan, stropy?

Špecifiká návrhu je taká, že sa neposkytuje za čiastočné zbúranie systému v ktoromkoľvek mieste. Rozoberať strop je možné len od okraja stropné maľby (odstránené rohu prvok junction). A len z daného regiónu, na ktorú extrémne rake je priľahlých pozdĺžnej strane. Môže to spôsobiť značné nepríjemnosti pre umiestnenie na strop komunikácie a zariadenia, ktoré vyžaduje pravidelná údržba a prípadné opravy. Okrem toho, tenké kovové zábradlia môže byť ľahko deformovaný a na opakované demontáž a montáž stropu môže ľahko stratiť svoj vzhľad.

Aké sú stropy sú pokryté dlaždicami?

Použiť dlaždice z peny alebo penovým polystyrénom. Averz povrch môže byť laminované, lakovaného dreva, textílie alebo kameňa. Na povrchu dlažby sa často vytvárajú reliéf, napodobňovanie štuky alebo drevorezbu. Na okraji stropu môže byť zaslaná dekoratívne pena chodníku. Hranicu tvorí pásma 1, 3-2 m na dĺžku. Vo Všeobecnosti, tieto stropy sú najdostupnejšie - obe v cene a jednoduchú inštaláciu. Patria do kategórie tovaru "do it yourself". Samozrejme, môžete zavolať na štítku sprievodcu a vlastné neznamená to však trvať dva dni. Pred začatím práce, stropné by mali vyložiť tak, že Centrálna dlaždice boli v strede miestnosti. Rozloženie a výpočet prvkov stropu je najlepšie najprv podržte na papieri. Tradične považované za položenie dlažby v strede stropu na okraji a "stenu" séria musia mať rovnakú šírku. Dlaždice definovať na papier s presnosťou na centimetre a len potom preniesť kreslenie na strop.

Stropné dosky môžu byť umiestnené na takmer akýkoľvek povrch: betón, murivo, omietky a dreva-holenie dosky. Život kachľové stropy - až 15 rokov.

Dlaždice štandardnej veľkosti, tak budú musieť byť zrušené. Ako to robiť lepšie?

Na rezanie dlaždíc môže byť použitý akýkoľvek nôž. Hovoria, že pre tento účel je ideálne kolieskové nôž na rezanie pizza. Zaujímavý výsledok je dosiahnuť, ak britu nástroja bude trochu tupý - v tomto prípade ako mierne tramples dole hrany rezu, ktoré vytvárajú efekt zavalloni hrany, ako sú dlaždice, spracované v továrni spôsobom. Pri rezaní dlaždice na pravítko musí byť opatrní, nie proti povrchu, pretože penovým polystyrénom ľahko deformovaný. Lepšie znížiť dlaždice bez použitia line alebo položte ju na časti pozemku dlaždice, ktoré sa ísť do odpadu.

Ako sú svetlá na strope, sú pokryté dlaždicami?

Potrebujete pam'nezabudnite, že penovým polystyrénom, napriek trudnovospituemyh, pomerne ľahko taví. Preto by ste nemali miesto, stenové a stropné svetlá s otvorenou strechou menej ako 30 cm od povrchu stropu, pokryté polistirolnymi dlaždice. Mimochodom, stúpacie potrubia, ohrev vody, prechádzajúce cez strop, nie zahrieva na teplote topenia polystyrénu a môže byť bezpečne držať dlaždice blízko k nemu.

Ako sa pripraviť na povrchu pre položenie dlažby?

Povrch by mal byť dedusted a odmastený. Prašnom prostredí alebo v natieraný povrch by mal byť umyť vodou a spracované v každom prenikanie do pôdy. Peeling alebo odlupovanie časti namaľovaný povrch musí byť smoothed out.

Čo použiť lepidlo na dlaždice strop?

Ak lepidlo nie je súčasťou stavebnice, môžete použiť akýkoľvek iný ako "tekuté klince" a chemické druhy lepidlo"Moment", "Epoxidové", a tak ďalej ). Okrem toho, že je dobrý "ľudí" recept lepidlo: vezmite tri časti PVA a jedna časť suchého dokončovacie putty a aj zmiešané. A dať strop skončil vzhľad škár medzi dlaždicami je lepšie zblízka s silikónu. Často okraje dlaždice sú malé chyby. To môže tiež byť zlepšené silikónu.

Ako sa starať o takéto stropy?

Dlaždice, laminované fólie, je možné prať. Bez film - utrite suchou tkaninou alebo čisté, vysávač pre suché čistenie.

Aké sú nevýhody stropy z lepeného obkladu?

Veľký počet spojov a švov. Z tohto dôvodu prekrytia strop nevytvára dojem pevný povrch.

Ako praktické sadrokartónové podhľady?

Podhľadov, sadrokartónových je, a veľký, "ešte stropy. Sadrokartón sa používa pre vyrovnanie povrchu stropu a vytvoriť multi-level stropy. Predáva sa buď vo forme snímok, alebo listoch mieru 1, 2x2, 5 m, hrúbke 10-15 mm Je vlhkosť-dôkaz a newlistener. Vlhkosť je použiť vo vlhkých priestoroch (kúpeľne, wc, suterén), nevlastnili - v obytných miestnostiach. Životnosť materiálu - 15-20 rokov.

Čo je strop zo sadrokartónu?

Je to jednoduché a lacné riešenie pre priestory, kde je potrebné pre tieto vzory bolo ťažké odstrániť nezrovnalosti strop. To je nežiaduce, na použitie v priestoroch s prechodom pod strop komunikácie, ako je skladacie a vážne komplikovať ich služby.

Ďalšie pouţitie sadrokartónu falshpotolka je komplexná, multi-stropné systémy v miestnosti s originálnym dizajnom. Pružnosť materiálu umožňuje vytvárať stropy s hrbole a priehlbiny na zložité formy, na vrch všetky položky zvýraznenie.

Tieto stropy sú funkčne určený na povrchu, pretože na to nemá vlastný dizajn a použité ako povrchové úpravy (lak alebo lepidlo).

Ako je montovaný strop zo sadrokartónu?

Sadrové falshpotolok môže byť inštalovaný v nepravdivé a falošné verziu, tj závesné na rám vo veľkej vzdialenosti od existujúcej podlahy alebo upevnené zaslaním priamo na poschodí. Je pomerne vysoká hmotnosť. Preto musí byť tuhý rám, t. j. vylúčiť rôzne varianty, ktoré môžu spôsobiť trhliny v zdobené povrchu.

Pre montáž podhľadu z sadrovca a lepenky je lepšie využiť špeciálne kovové profily. Sú namontované priamo na strop, podšívka s drevené kliny riadený medzi profilom a existujúceho stropu. Obloženie laty musia byť urobené tak, že medzi okraje listov zostala medzera o šírke asi 1 cm krok montážne skrutky nepresiahne 20 cm. Keď montážneho rámu je potrebné vziať do úvahy značnú hmotnosť konštrukcie a použiť len materiál, existujúce podlahy spevňovače. V tom prípade, ak máte v pláne na vybudovanie osvetlenia, ventilácie, alebo je klimatizácia, je potrebné merať ich výška a nastaviť minimálnu medzi existujúce podlahy a kazetových podhľadov hodnota medzera, stačí pre ich ubytovanie. Ak na montáž žiaroviek alebo druhá jednotka bude vyžadovať väčšiu vzdialenosť ako je poskytovaná výška špeciálny profil, je potrebné zväčšiť priepasť, pripojenie na existujúce prekrývajú drevené vložky potrebnej hrúbky, ktoré bude pripojené k profil (tak museli uzly prepravky), alebo zmeniť dizajn na zavesenie verzia.

Pri výbere pozastavené variantu sadrokartónových falshpotolka osobitná pozornosť by sa mala venovať tuhosť rámu, ktorý by sa mal skladať z dvoch častí, sklo a pruženia pripojením dizajn s existujúcimi podlahy. Prepravka je rovnaká verzia podlahou, stropom, ale rozšírený o ďalšie profil prechode cez to. Závesný systém lepší výkon v úseku 2 sekcie posilnené bar priemer cca 12 mm, Spojené nastavovaciu skrutku spojené s poistným orechy. Takýto systém, na jednej strane, vám umožní pohodlne nastaviť horizontálne stropné, a na druhej, sa bude dať pozastavenie dostatočné gerstle.

To, čo potrebuje konečná úprava povrchu stropu sadrokartónové?

Po prvé, je potrebné vyplniť švy a tmel tmel prehĺbenie samostatne, ktorý je priložený k pokožke kostru. Potom všetky švy starostlivo prokleivayutsya konštrukcie obliekanie - serpyankoy. Odporúča sa použiť čisté serpyanku vyzerať ako moskytiérou. Má vysokú pevnosť. Vzhľadom na pomerne veľké oká siete umožňujúce povrchu dýchať, zabránenie vzniku "vlasy" trhliny. Potom opäť shpatlyuyutsya korálky a starostlivo zashlifovyvayutsya.

Na pripravený povrch farba môže byť takmer akýkoľvek typ farby (s aplikáciou vhodnej pôdy), ak chcete vložiť cez rôzne typy film alebo papier, nátery, polymér alebo korok, dlažba. Ak si maľovať strop latexové farby alebo iné vodou riediteľné farby, odporúča sa proshpatlevat celú plochu stropu na sdir", t. j. tenká vrstva shpatlevki, zosúladiť mikroštruktúru a absorpčné vlastnosti povrchu.

Pravdepodobne, štuky teraz vyzerá starej módy?

Naozaj, to je tradičná výzdoba stropu v starých domov. Bohužiaľ, moderné apartmány sú často postavené "žiadne kudrlinky". A ešte dnes stropy s štuky nezabúda a sú veľmi populárne. Najobľúbenejšie typy štuky: omietky a plastové. Plastové predáva v obchodoch a plastových výliskov môže byť aj kúpený a vyrobené špeciálne na vašu objednávku. Použitie štuky nielen zdobiť izba, a skrývajú chyby stropu.

Na prelome strop a steny niečo nie je v pohľade. Mohlo by to byť pokryté?

Aesthetes odporúča stropné lišty. Dva najbežnejšie verzie dosky - peny a z polyuretánovej peny. Polyuretánová pena je v priemere 5-krát viac pena, ale je "pod štuky," a môže farieb. Soklová zarovná deformácie, a vyzerá pekne. Ale všimnite si, lišty a líšt vizuálne "nižšie" strop. Ak je už tak nízke, a sokel je stále zle potrebné, nemusíte kupovať široký.

Zdroj: Noviny "Stroyka"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика