суббота, 28 июня 2014 г.

Tepelná izolácia strechy: ako urobiť bez toho, brigády pokrývačov?

Tepelná izolácia strechy: ako urobiť bez toho, brigády pokrývačov?


tepelné izolácie, dosky, tepelné izolácie, strechy, izolácie Dobré tepelné izolácie a hydroizolácie striech sú dôležité podmienky tepelnej pohody v dome a držať sa vnútorných štruktúr na dlhú dobu. Na teplé potrebujete akýkoľvek typ strechy, ako ploché a zaoblený dizajn. Dobre-zavedený vysoko kvalitné izolácie strechy poskytuje izoláciu nielen strechy, ale aj iné stavby, ktoré obmedzujú budovy. Tepelná izolácia strechy môže byť vykonané nezávisle, poznať osobitosti procesu a berúc do úvahy niektoré dôležité detaily.

Proces zateplenie strechy

Jeden spôsob, ako strešná izolácia izolačné dosky, ktoré sú umiestnené na povrchu strechy. Povrch, na ktorom sú umiestnené na doske, predbežný je potrebné správne pripraviť: priložte, jasné, prachu a prachu. Dosky na povrchu stick, ktorá využíva studené tmelom alebo lepidla. Na homogenity povrchu v termálnych súvislosti je zabezpečená vďaka špeciálnej konštrukcii dosky. Tak, dosky majú Z-tvarované hrany, ktoré poskytuje možnosť inštalácie s papercrete šev. Tento papercrete a poskytuje dobré thermotechnical vlastnosti náteru. Okrem toho si môžete dať niekoľko vrstiev, kĺbov je lepšie mať vrazbezhku a odporúča sa, aby lepidlo pásky. Tento spôsob inštalácie tiež zabraňuje prenikaniu v podlahové krytiny, cement film, a vytvorenie tzv. "Studenej mosty".

Tiež často vykonávané izolácia strechy spôsob, ako oheň gleje, keď podložka je položený poter piesku a cementu. Hrúbka tejto poter musí byť najmenej troch centimetrov. Ak chcete pokračovať do ďalšej fázy pre hydroizoláciu strechy, betónové povrchy musia byť úplne suché, byť silný, a nie na konkrétne tokov, nečistoty a prach na jeho povrchu. Hydroizolácie zvyčajne držať v súlade s pokynmi uvedenými na obale, a to s krátkodobý účinok na tepelnú izoláciu vrstvy otvorený oheň. Vlastnosti a stav izolačná vrstva nemení. Takže krytina je spoľahlivé a kvalitné, odporúča sa, vodovzdornú úpravu materiálu na priľahlých plátno prilepili z prekrývanie medzi 10 cm, ktoré poskytuje dobré tesnenie a silu kĺbov obrazy z krytina koberec.

Horné šev krytina koberec je ustanovené, ako aj spodnej a hornej to s špeciálne vysielanie, ktoré chráni hydroizolačnou vrstvou z klimatické a mechanické vplyvy.

Ako môže izolovať podkrovie

Ako je známe, v podkroví je vilovej štvrti, sa nachádza na poslednom poschodí budovy s podkrovím strechy. Izby patrí do podkrovia a má strechy (podkrovie), lúče, ktoré sa skladajú z strmé časť a druhá, viac jemné strane. Rovnako ako tepelná izolácia strechy, izolácia podkrovné je dôležité pre tepelnej pohody v miestnosti.

Podkrovia, izolácia môže byť viacero typov, a to závisí na fáze výstavby, ktoré je zateplené podkrovie. Takže, priamo v štádiu výstavby tepelnej izolácie v podkroví a striech, je ešte stále vo fáze návrhu. Tento vyberie typ izolačné vlastnosti, štruktúru a účel podkrovných priestorov. Napríklad, ak chcete využiť podkrovie ako podkrovia, izolácie dosť pre jej pohlavie. Ale keď máte v pláne využiť podkrovie ako plnohodnotné bývanie, je potrebné izolovať steny a strop miestnosti. Tiež je potrebné správne integrovať izolácie, podkrovný byt v celkovej schéme vykurovanie domu.

Vo Všeobecnosti, izolácia vnútorné povrchy priestoroch je dôležitou formou opravy a stavebné práce, ktoré získal veľkú pozornosť. A ak na stavebnú etapu z nejakého dôvodu neboli uvedené inak, podkrovia, izolácie, v tomto prípade podkroví teplé sami s údržbou a krásu funguje.

Technológia podkrovia, izolácie je jednoduché a trochu odlišná od tepelnej izolácie strechy. Hlavné etapy tento proces je podobný tepelná izolácia vnútorných stien budovy. Môžete tiež potrebujú dobré a právo vybrať si spôsob a typ izolácie stien, ak podkroví bola pridaná neskôr a nie izolované od vonkajšieho. Tak, môžete použiť tepelná izolácia vnútorných povrchov alebo Všeobecné izolácia vnútorných a vonkajších povrchov stien.

Dôkladne odporúča zvoliť a materiál na balenie izolácie. Teda, materiálov sa odporúča zvoliť berúc do úvahy vlastnosti, ako je úroveň zaťaženia, klimatické podmienky, úroveň vlhkosti vzduchu v miestnosti a kritickú teplotu. Často do podkrovia, izolácie pomocou peny, ktorá sa líši v malých hodnotu a účinnosť izolácie. Tiež obľúbený materiál na zatepľovanie podkroví sa v poslednej dobe minerálnej vlny, ktorá má trvanlivé, odolné proti mechanickej záťaži a nízkou tepelnou vodivosťou. Tiež, minerálna vlna - ohňovzdorné materiálu, ktorý dobre vedie teplo.

Nakoľko v podkroví je zvyčajne používajú ako obytného domu, s izoláciou zo stropu sa odporúča začať s vytvorením stropu, na prekrytie "koláč", vzhľadom na to, že loft je hlavný bar'loď medzi vonkajší priestor a vnútorné priestory domu. Proces podkrovia, izolácia obsahuje styling niekoľko vrstiev: parozábrana, izolácia, Tobar're, podláh a podlahových krytín. Ako už bolo spomenuté, listy minerálnych bavlny, vlny sú najlepší materiál pre izoláciu relatívne cena - jednoduchá inštalácia - akostné znaky a vlastnosti. Jednotky tohto "koláča" bude úplne eliminovať odchod zo spodnej časti domu teplého vzduchu.

Ako na zateplenie celého domu, je dôležité, aby teplo-izolácia strechy a izolácie strechy na podkrovie je dôležité vytvoriť tepelný komfort v podkroví izba, v celom dome. Izolácia podkroví strechy je vyrobená podľa technológie izolácie sedlová strecha a tvoria oprava strechy stavby (ak je potrebné), ktorým vrstva izolácia a hydroizolácia, parozábrana.

Pred začatím prác je potrebné preskúmať, strechy a opraviť poškodené alebo opotrebované štruktúr. Mali by ste tiež určiť oblasti, kde je plesniam, hnilobe, atď., ktoré je potrebné riešiť, a určené na rukoväť špeciálne antiseptické látky, možno nahradiť opotrebované prvky dizajnu. Tobar'EP na povrch rozbil strechy by mali byť umiestnené tak, že pokrýva a krov strechy na podkrovie, v ktorom sa materiál je pripojený výstavbou zošívačkou.

Tak, tepelná izolácia plochy podkrovia dôležité pre odolnosť a spoľahlivosť celý dom, pre ktoré je odporúčané používať vysoko kvalitné stavebné materiály, a všetky práce sa vykonáva v súlade s pokynmi. Podkrovia, izolácie a zateplenia strechy budov je dôležité vytvoriť v dome pohodlné podmienky pre pobyt, potrebná úroveň tepla a úspory (a preto dlho a spoľahlivo konštrukcií a budov.

Prejsť na: Tepelná a zvuková izolácia


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика