понедельник, 30 июня 2014 г.

Okrem'rn dvere

Interiérové dvere - značná časť inter'interiéru, výber z ktorých pristupovať s opatrnosťou. Preskúmať hlavné typy interiérových dverí, vlastnosti a technológie výroby.

Nepochybne dôležité pri výbere dverí je jeho decoratie vlastnosti, ktoré sa hodí do dverí na okolité dizajn a štýl inter'jer. Pre klasické inter'interiér bude vyhovovať dvere z poľa borovíc a dubov, teplé farby a ušľachtilý vzhľad bude vytvoriť atmosféru pohodlia. Pre obývaciu izbu je najlepšie nainštalovať dvere z cenných plemien drevo - jaseň, smrekovec. Tieto materiály sú ľahko ovládateľné, ale dvere sú podčiarknuté elegancie, sofistikovanosti a štýl inter'jer.

Pre inter'interiér v modernom štýle bude vyhovovať sýte farby čerešňa a orech s ich rôzne farby a povrchovú štruktúru dreva.

Jednou z dôležitých charakteristík dverí je praktické, užitočné život. Časté výmeny dverí nežiaduce, a finančných nákladov, a možno aj nové opravy Paesana. Nie je preto stojí za nákup domácnosti dvere pre kancelárie a verejné priestory, nie sú určené pre Nanni prevádzky.

Najodolnejšie sú obložené dvere zo súboru cenných plemien dreva. Pri výbere prvom rade musíte dávať pozor na tvrdosť / m'kvalitného dreva. Najodolnejšie sú dub, buk, jaseň (posledný je predovšetkým vysoká dekoratívne vlastnosti).

Oveľa menej odolný panel dvere vyrobené z m'všetky druhy dreva, najmä borovice. Na takéto dvere vydržia dlhšie, mali by pravidelne pokryté s lakom (lak nie je dosť).

Ďalším dôležitým ukazovateľom pri výbere dverí je jeho hluk a zvuk korektúry. Najhoršie vlastnosti v tomto zmysle majú dvere borovíc, takže sú nevhodné pre detské izby.

Na konštrukciu dverí, panelov a políčok všetky vnútorné dvere sú rozdelené do panelu a panel. Dvere posilňuje aj tlmené dvere funkcie sofistikované technológie výroby a vysoké náklady. Na ľahkosť je dosiahnuť rám štruktúry a rôznych tvarov závisí od kvality spracovania panely. List sa skladá z bruskov PBE'ASCI tvorí rám, stredné, barov a panely. Dno brusok PBE'ASCI - tuk, celé alebo sa skladá z niekoľko barov menšej hrúbky. Väčší počet panelov a stredne bary - silnejšie dvere, ale jej cena je vyššia. Na dolnej lište PBE'ASCI môže namontovať ochranné lišty. Pri zostavovaní dverové panely sú vložené do drážky v bruskah PBE'ASCI a stredne barov. Panely môžu byť hladký, plávajúci, s rámom, s figurea, úľavu koľajnice (výlisky / shtapikami).

Na výrobu posilňuje aj tlmené dvere použite pevné druhov vzácneho dreva, ktorá určuje, na dlhú dobu ich prevádzky. Zvlášť ocenil panel dverí teak, dub, orech, hrab a iné tropické drevo, budú zdobiť inter'interiér v klasickom štýle, ale vyžadujú špeciálnu pozornosť a podporu mikroklímu. Cenovo dostupnejšie - posilňuje aj tlmené dvere surovín, borovica, naolejované. Budú dobre vyzerať v interiéri'vnútra krajiny alebo stromy'drevenej chalupe. Na zložitosti postava panel môže byť priame, klenuté, obrázok.

Posilňuje aj tlmené dvere vyrobené z kompozitných materiálov sú náročnejšie na výrobu, zrejme nie oveľa horší dverí z poľa, ale lacnejšie. Dvere s dýhou z hodnotné druhy vhodné pre klasické inter'jer. Veľký počet sklené povrchy, mierne znižuje životnosť 50 rokov. Výhody môžu obsahovať estetické odvolanie, žiadne problémy na prevádzku a nízku cenu.

Panel dverí ponúkajú veľa možností opracovania a zdobenie a sa zmestí do akéhokoľvek inter'jer. Panel maľovanie pozostáva z "dosky" - rámce z bruskov a štít. Panel rolety je možné zarámovať a pevné. V prvom prípade leaf rámec (frame) stromov'drevené bruskov. Že tento návrh nebol deformovaný, medzi horizontálne a vertikálne tyče sú vložené špeciálne palice tuhosť. Na zvýšenie panely dverí sa používajú panel dverí s pevnou výplňou. Dvere s celulárnej náplň (bunky sa podobajú bee) sú považované za najviac odolné a svetlo, môžu byť hladké tvoril, farbené, skončil s dýhou, alebo laminátové. Pre cell padding je použitý vlnitý kartón.

V závislosti od materiálu, kvalitu kartónu a veľkosť "buniek", cena panely dverí, môžu byť rôzne. Dokončovacie môže byť vykonané ako umelé materiály a prírodné dyhy cenných druhov. V prvom prípade na plátne prilepili farba materiál napodobňovať obrázok, a tam je okraj. Výber materiálu hrany tiež určuje kvalitu a cenu výrobku. Keď skončíte, dyhy výber obrázku je manuálny proces a vyžaduje čas. Veľká časť z dyhy ide do odpadu, tak budete musieť nájsť pevný vzor. Lepené dyha leštené a liečiť.

Dvere z poľa z prírodného dreva sú vyrábané metódou úplné vyplnenie. V poslednej dobe aktívne používa technológiu výroby položiek dvere z masívneho lepeného masívu - sušené a stlačený pod tlakom kusy dreva. Priečny smer v každej nasledujúcej vrstvy je opačný smer vlákien v predošlej, ktorá umožňuje dosiahnuť väčšiu pevnosť a zabránilo narušovaniu krídla dverí.

Panel je osadený v PBE'ASCO alebo rám pevný v správach'jazz. Lebo dvere z prírodného dreva sa môžu líšiť v zmena veľkosti vlhkosť, ofsetové napätie panely sú umiestnené v drážkach, nie je ťažké. Kvalitné dvere závisí od suroviny prípravy, sušenia techniky a technológií, preglejky a dokončiť.

Pri výbere dverí je potrebné vziať do úvahy, že veľkosť môže byť uvedené ako veľkosť dverí s do úvahy, že na krabičke alebo ako veľkosť dvere handričkou. Všimnite si, akým spôsobom sa dvere otvoria, závisí na nastavenie pántov a zámkov. Kompletná sada obsahuje rám, rámov, závesov so skrutkami a zástrčky, kľučky, sklo pre dvere s presklením).

Po inštalácií dvere môžu byť zlepšené - tónované, lakované alebo leštené.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика