понедельник, 30 июня 2014 г.

Ako vybrať konvektor

Konvektory už obsadiť vedúcu pozíciu na trhu ohrievače. Dôvod, pre ktorý bol veľký hospodársky vlastnosti a jednoduchosť prevádzky. Ako vybrať konvektor pre nevyhnutné zariadenia.






Práce konvektor je v procese výmena studený vzduch v teple tokov.

Určiť potrebné kapacita zariadenia bude pomôcť oblasti priestoroch. AK, pre miestnosti s rozlohou 7 m2 vhodný ohrievač s kapacitou 400 W; pre izba 14 m2 - zariadenia s kapacitou 800 W a t. d.

Tiež dôležitým upozornením je termostat typu zariadenia.

Medzi všetkými, čo najpresnejšie sú elektronické termostaty. Oni lepšie reagovať na zmeny v okolitom vzduchu. Tento termostat udržuje požadovanú teplotu s maximálnou presnosťou, ktorá priamo ovplyvňuje náklady na kúrenie.

Na dostatočne široký sortiment ohrievačov, vyvstáva otázka o tom, ako si vybrať konvektor, ktorý bude v plnej miere uspokojiť vaše potreby a očakávania. Ako pre programovateľné konvektory - ponúknuť maximálne pohodlie a vysokú hodnotu. Princíp tohto typu ohrievačov je možnosť nastaviť požadovanú teplotu na čas, keď ste doma. - Ak sa rozhodnete elektrický konvektor by mali venovať pozornosť prítomnosti funkcia prehriatiu, ktorá sa odráža v sprievodnej dokumentácii na kúrenie. - Rozhodnúť, spôsob inštalácie prístroja, pretože tam sú konvektory podlahové a stenové typu. Ako pravidlo, podlahy ohrievače môžu byť nainštalované v ľubovoľnom mieste, vhodný aj pre vás. Ako pre nástenné konvektory, ktoré vyžadujú inštaláciu na stenu - musíte zvoliť miesto, kde sa jednotky budú stanovené.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика