воскресенье, 29 июня 2014 г.

Plánovanie stránky

Život vo veľkom meste, máte príležitosť cítiť pulz podnikatelia a kultúrny život krajiny. Je to život vo veľkom meste ponúka mnoho možností realizovať svoj plný potenciál. Ale vždy sme chceli hluk deň bol zmenený pre pokojnú rodinnú pohodu, znečistený vzduch z uliciach mesta - čistý vzduch na predmestí. Preto, výstavba krajiny domy úplne bežnou praxou pre Rusko. Miesto pre dom je lepšie zvoliť v zóne 30 km od mesta, aby nemal mať problémy s tým, ako sa dostať do práce. Avšak, ak krajina dom je určený iba na víkendy a na dovolenku, môžete si vybrať miesto, ktoré je viac vzdialené od mesta.

Úspech tohto podujatia (výstavba krajiny domy) do značnej miery závisí na tom, ako sa budete blížiť k plánovanie vybranej oblasti. Tu je potrebné'byť istí, poraďte sa s odborníkom, pretože nie ste nábytok v byte bodkovanie ísť - ak je niečo v konečnom dôsledku nie sú splnené, potom úplne zmeniť všetko, čo nie je možné. Teraz krajine dom postavený v tzv chata osady, čím sa okamžite odstráni všetky otázky o účty za elektrinu a vodu (vody, plynu, elektriny a Kanalizácie sú už existuje). Ďalšou výhodou takýchto osád - sú vždy dobre chránený.

Na začiatku je rozbiť celý stránky do troch funkčných zón. Prvé pásmo je obytné. Tu sa nachádza dom, športové ihriská (tenis alebo Polyana pre futbal a pod.) dekoratívne bazén, kvetinové záhony, trávniky, Alpských kopcov atď. Druhé pásmo - ekonomické. To vám ponúkajú kúpeľ, sauna, budov, zariadenia, odpadového koša, a tak ďalej, A tretí - v oblasti záhradnej a zeleninová záhrada. Tu, ako pravidlo, tam sú rôzne skleníkoch a parenísk.

Po prvé, musíme definovať umiestnenie domu. Tu je potrebné dodržiavať nasledujúce pravidlá: fasáda domu, musí byť najmenej 3 m od cesty (najlepšie 5-7m) a krajiny dom by mal byť orientovaný na kardinálne body (v budúcnosti to bude mať vplyv na vnútorné plánovanie). Garáž môže byť samostatné zariadenia, ktoré majú byť postavené do domu a ako možnosť tu: garáž môže byť umiestnené v dome na prízemí. Športové ihriská, rôzne pavilóny v tieni stromov, by mal byť umiestnený v bezprostrednej blízkosti domu. Teraz existuje mnoho spoločností, zapojené do krajinného dizajnu, ktoré vám pomôžu zlepšiť stránky, obnovovať svoje obľúbené krajiny v miniatúrne. Nesnažte sa uľahčiť prácu dizajnérov a snaží sa vyčistiť plochu zo všetkých stromov, mysliac si, že je jednoduchšie začať s čistým bridlice. Je možné, že prirodzene rastúcich stromov bude najlepší pomocník pri vytváraní jedinečný štýl vašich stránok v duchu dedičstva starého Anglicka.

Hozblok zvyčajne umiestnené v srdci stránky na Severnej strane - tak tieto budovy priťahujú menej pozornosti, a nie mať najlepšie časti stránky. Pre rovnaké účely, prístavky lepšie robiť zblokowane.

Ak otázku: ", Kde sú ovocie a zelenina? " nemusíte odpovedať s istotou: "dobré", Áno, a niečo sa o moderných hnojív môže pridať, ignorovať pri plánovaní pozemku záhrada oblasti nie je stojí za to. Hlavná zásada je tu, aby bolo viac svetla.

Pri plánovaní stránky nezabudnite závlahový systém. Ak je všetko premyslené vopred, bude možné, aby sa zabránilo problémy večne ležať tam, kde nie je potrebné hadice.

Pri plánovaní stránky, je dôležité vziať do úvahy želanie každého členského sedem'th: kto potrebuje parenísk a hothouses, ktorí športové ihrisko s súd, a kto je jednoducho samote bower. Iba vtedy, keď každý môže povedať, že našiel to, čo mu chýba v živote, dom je naplnený špeciálnym aura lásky a porozumenia.

Ekaterina Juraska (C "VIR-Artstroy")



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика