суббота, 28 июня 2014 г.

Ako vybudovať, letná kuchyňa

Komunikácia s príroda je krásna v každom ročnom období. Ale najmä, že je príjemné tráviť čas v krajine alebo v záhrade počas teplejších jarných a letných dní. Avšak na to, aby civilizovaného spôsob, ako stráviť tento čas, že niektoré trvá šesť mesiacov, budete musieť premýšľať o tom, príjemné a pohodlné varenie v takýchto podmienkach. Ponúkame vám na použitie predstavu o tom, ako postaviť letná kuchyňa na dach: možno to budú pre vašich predstáv.

Miesto pre budovy letná kuchyňa v dach

Samozrejme, začať proces, ako sa postaviť letná kuchyňa, a v krajine, je potrebné vybrať vhodné miesto na výstavbu. Odborníci hovoria, že pre budovy, letná kuchyňa, je lepšie zvoliť tienisté miesto v záhrade. Tak, kde bude veľa vysokých stromov a kríkov.

Pre isté, že letná kuchyňa, nemali cítiť nepohodlie od počasia, ktoré môže priniesť jedlo a značné straty, dôrazne sa odporúča, aby tanierom robiť len pod nebesami. Napríklad, to môže byť priestranné arbor alebo pergola.

Na tento účel byť kladený na dobré využitie starej stodole. To môže byť zrekonštruovaný stráviť zdobenie a stať sa majiteľom luxusných miesto pre budovy letná kuchyňa v chate. V kuchyni si môžete pripraviť jedlo, od skorej jari do neskorej jesene: ak to chcete urobiť, pretože chlad a blízkosť prírody, to bude pohodlné a príjemné. Je tiež možné postaviť letná kuchyňa, a v krajine, s využitím materiálov ako je kameň, drevo, dosky a ostatné improvizovaných prostriedkov.

Pravidlá pre budovy letná kuchyňa

Keď budova, letná kuchyňa, môžete použiť niektoré z pravidiel. Po prvé, by mala dbať o to, aby vaša letná kuchyňa sa nachádza v neveľkej vzdialenosti od kuchyne, pretože budete musieť pohybovať sa tam výrobky, riad a iné kuchynské potreby.

Po druhé, medzi letná kuchyňa a dom by bolo lepšie dať zodpovedajúce záhrada cestu. Nemalo by však byť klzké dokonca aj v daždi. Tento problém je potrebné venovať pozornosť, pretože na takéto skladby by mali byť jednoduché, aby v servírovací stolík na kolieskach jedál a potravín. Najmä ak vaša letná kuchyňa vytvorené bez prístrešia: budete musieť neustále vykonávať veľa jedál a výrobkov tam a späť.

Výstavba letná kuchyňa myseľ jeho usporiadanie z materiálov, ako sú tehly, drevo, drsné omietky a obielené. Tiež pre pohodlie a bezpečnosť na poschodí letná kuchyňa odporúča dať protišmyková dlažba.

Komponenty jedál vonku

Veľmi často, keď rozobrať otázku, ako sa postaviť letná kuchyňa, tam je counter-otázka - čo je vybaviť kuchyni, tak, že to môže byť jednoduché a rýchle varenie. Odpoveď je. Po prvé, odborníci odporúčajú používať pohodlie situácie a vybaviť v kuchyni čerstvý vzduch rúra.

Drevo'Yana pece vyzerajú veľmi romantický a nechajte variť jedinečný chutné pokrmy. Preto, ak ste nie sú vidieť problémy v palivové drevo a máte more romantický inšpiráciu, potom neváhajte a vytvoriť na ich letná kuchyňa drevo'Jan rúra.

Pre osvetlenie kuchyne večer a pre pohodlie varenie dobre využiť možnosť pripojiť letná kuchyňa k elektrickej sieti. Ak je k dispozícii, môžete dať na letná kuchyňa s elektrickým sporákom. Môžete tiež vziať na letné kuchyne a mikrovlnné rúry môžete rýchlo ohriať jedlo a varenie jednoduchých jedál.

Ako letná kuchyňa na chate bude vyzerať dobre ohnisko: dnes, použitie krby na čerstvom vzduchu je módne nápad. To bude vytvoriť romantickú, pohodovú atmosféru a dať do studenej letné noci v teple. Môžete použiť plynový krb dať alebo samostatne postavený na chate ohnisko z kameňa.

Povinné'povinné prvok zariadení, letná kuchyňa v chate je prítomnosť gril pre grilovanie. To zaručí príjemnú dovolenku v lete v záhrade. Dať tento gril možno nie je ďaleko od miesta, na vybudovanie letná kuchyňa. Je lepšie, umiestnite ju pod prístrešok: v tomto prípade, aj keď obloha začína kvapkať dažďa, nebude pokaziť vaše grilovanie s priateľmi.

Tiež si všimnite, že postavená letná kuchyňa by mala mať pekný moderný vzhľad. Pre tieto účely používať ratanový nábytok alebo použite stromov'drevený záhradný nábytok. Okrem toho, dnes je to veľmi vhodné zvážiť letná kuchyňa, pripojený na vodu a tam je možnosť použiť kuchynský drez.

Niektorí fanúšikovia z krajiny zvyšok vybaviť letné vonkajšie kuchyne a umývačky riadu, výrazne uľahčuje prácu žien v Domácnosti. Takéto moderné potravín sa stala nielen pohodlné, ale aj univerzálny.

Vyberte si váš variant výstavby a usporiadanie letná kuchyňa, a v krajine, a nech prichádza v lete vám len pozitívne emócie.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика