воскресенье, 29 июня 2014 г.

Prírodné dlaždice Braas. Vývoj a montáž prepravky 2008-11-24 11:04:43

Výstavby a rekonštrukcie.

Prírodné dlaždice Braas. Vývoj a montáž prepravky
2008-11-24 11:04:43

Prepravka - minimálny priemer bruski 30x50 mm nainštalovaný ako pravidlo, spolu krokvami (top film), ktoré tvoria ventiláciu medzerou medzi strechy a strešnej hydroizolácie na odstránenie vonkajšej vlhkosti.

Pre zložité multi hipped strechy, alebo pre veľký dĺžka krokvami hrúbka prepravky môže byť zvýšená na 50 mm

Po hodíte nad krokvami roll s vodotesnou páskou a pevne jej zošívačka, štart balenie prepravky.

Debne z barov v dĺžke 135 137... cm a hrúbkou 30... 50 mm pribivaya na zinced nechty s krokom asi 30 cm vyššie označené riadky na film. Debne z barov v dĺžke 135 137... cm a hrúbkou 30... 50 mm pribivaya na zinced nechty s krokom asi 30 cm vyššie označené riadky na film.

Pre ďalšiu prácu na montáž hydroizolácie film a presuňte sa cez strechu, zásoby až na bedňu návrh bruski alebo dosky. Pre ďalšiu prácu na montáž hydroizolácie film a presuňte sa cez strechu, ak chcete vyplniť prepravka návrh bruski alebo dosky.
DÔLEŽITÉ! Na hrebeni nevyhnutne piesku pod potrebné uhol tyče s opačným lúče, tak, že lietadlo z hornej strany debny prešiel na jednom mieste. DÔLEŽITÉ! Na hrebeni povinné'nevyhnutne umyť dole pod potrebné uhol tyče s opačným lúče, tak, že lietadlo z hornej strany debny prešiel na jednom mieste. Je to nevyhnutné pre presné výpočet krok prepraviek a montáž bar hornom riadku a dlažby. Porušenie tejto povinnosti môže byť ohrozená dizajn hrebeňa vo Všeobecnosti!

Prírodné dlaždice Braas - Zapínanie bruskov

DÔLEŽITÉ! V oblasti sa končí hlavná klietku (rafter stôp) pribivaya s 10 cm vzdialenosť na podlahy alebo pozdĺžne contrarresting valley, alebo pohorie, bez kondenzácie, sneh, nečistoty a prach, a vetranie strechy priestor na tieto stránky.

Prírodné dlaždice Braas schéma zariadenia prepravky

Schéma zariadenia prepravky

Výpočet krok, a zariadenie, prepravky pre modely prírodných dlaždice Braas "Frankfurt", "skaut," "Taunus".
Pre používanie rezané bar ihličnatých plemien bez slabnúť okraj a tok uzlov, s vlhkosť najviac 25%.
Krok prepravky pre šindle na odkvapy rímsy (krok v odkvapy) meranie vonkajšej tváre barov 1 a 2 (pozri obrázok). Krok prepravky pre šindle na odkvapy rímsy (krok v odkvapy) meranie vonkajšej tváre barov 1 a 2 (pozri obrázok).


Prírodné dlaždice Braas - Práce prepravky

mali by byť medzi 32 a 39 pozri Túto veľkosť nie je vypočítaný pre hlavné krok prepraviek a záleží len na pozícii dlaždice spodnom riadku vzhľadom na žľaby. • Krok mali by byť medzi 32 a 39 pozri Túto veľkosť nie je vypočítaný pre hlavné krok prepraviek a záleží len na pozícii dlaždice spodnom riadku vzhľadom na žľaby.
Previs strechy dlaždice v dolnom riadku na žľabu by mal byť 1/3 jeho priemer a je dosiahnutý úprava bloku 2. Napisanna dlaždice dolnom riadku na žľabu by mal byť 1/3 jeho priemer a je dosiahnutý úprava bloku 2.
Po upevňovacie tyče 1 a 2, nastaviť vysokú latku 3 na vzdialenosť 3 sm z priesečníkom Obrestad 4 na hrebeň.

Poznámka: Pre lepšiu kvalitu strechy, zvyšuje uhol strechy viac ako 30%, vzdialenosť sa môže znížiť na 2 pozri

Zmerajte vzdialenosť od hornej hrany bar 2 na vrchné bar 3. Zmerajte vzdialenosť od hornej hrany bar 2 na vrchné bar 3. Tento čas opatrenia bude vypočítaná na určenie latovanie krok na tomto svahu.
Krok prepravky na SKAT (teraz 31, 2 cm až 34, 5cm) sa meria na hornej tváre plnené barov a závisí od sklonu svahu. Krok prepravky na svahu (31, 2 cm až 34, 5cm) sa meria na hornej tváre vyplniť barov a závisí od sklonu svahu.

Poznámka: Na multi hipped strechy krok prepravky počet pre každého svahu samostatne!

Šípky označujú, rozsah veľkosti krok prepravky.
Pre rampu s svahu menej ako 22 stupňov - krok prepravky, 31, 2 až 32, 0, pozrite si časť

Na svahu s sklone od 22 stupňov na 30 stupňov - krok prepravky nie viac ako 33, 5 pozri
Na svahu s gradient viac ako 30 stupňov - krok prepravky 34, 5 pozri

Prírodné dlaždice Braas - výpočtová tabuľka

Výpočet príklad:
Vzdialenosť meraná na hornej hrany bruskov 2 a 3, je 789 pozri 1. Vzdialenosť meraná na hornej hrany bruskov 2 a 3, je 789 pozri
Sklon svahu 20 stupňov.
Koľko riadkov na svahu potrebné a dostatočné?
Minimálne: 789:32 = 24, 6 (32, 0 cm je maximálny krok nahor pod uhlom 22 stupňov)

Maximálna: 789: 31, 2 = 25, 2 (31, 2 cm minimálny krok nahor pod uhlom 22 stupňov)
Potom, čo musíte urobiť rozpis svahu na 25 riadkov.
Krok prepravky bude: 789:25 = 31, 6 pozri
2. Rovnakú vzdialenosť od barov, 2 a 3 rovnaké 789 pozri
Sklon svahu 27 stupňov.
Koľko riadkov je potrebné a dostatočné?
Minimum: 789:33. 5 = 23, 6
Maximálna: 789:32 = 24, 6
Takže, sme sa vydali do svahu na 24 série.
Krok Obrestad bude: 789:24 = 32, 9 pozri
3. Rovnakú vzdialenosť od barov, 2 a 3 rovnaké 789 pozri
Sklon svahu 35 stupňov.
Koľko riadkov je potrebné a dostatočné?
Minimum: 789:34, 5 = 22. 9
Maximálny: 789:33, 5 = 23. 6
Urobiť rozpis svahu 23. série.
Krok prepravky bude: 789:23 = 34. 3 pozri

Prosím, rešpektovať!

Pre viac hospodárne využívanie strešnej krytiny, je potrebné vypočítať minimálny počet riadkov s maximálne hodnoty krok tabuľky pre sklone svahu.

Ďalej, dať označenie krok latovanie. Pre presnejšie označenie, uplatňovať označenia v rovine prepravky, začnite od hornej hrany lišty 2 v smere z bloku 3. Hodnota krok by mala zostať rovnaká počas celej dĺžky prepravky.

Prírodné dlaždice Braas - krok Hodnota

Príklad výpočtu a markup latovanie krok na ihrisku so zlomenou geometrie

Po inštalácii barov 1, 2 a 3 na rovine, opatrenie pozdĺž hornej hrany bruskov 2 a 3 prísne v líšt debny, obdĺžnikový ray (dlhé šípky). Po inštalácii barov 1, 2 a 3 na rovine, opatrenie pozdĺž hornej hrany bruskov 2 a 3 prísne v líšt debny, obdĺžnikový ray (dlhé šípky).
Napríklad, rozmery na ľavej a pravej strane rovnaký (pozri obrázok). Napríklad, rozmery na ľavej a pravej strane rovnaký (pozri obrázok). Rozdiel je 9 vidieť Z tohto vyplýva, že bloky 2 a 3 nie sú rovnobežné.

Krok od odkvapu, (krátke označené šípky) - hodnota konštanty v práve cez celú šírku tohto svahu: tyče 1 a 2 by mal byť paralelne vedľa seba. Krok od odkvapu, (krátke označené šípky) je konštantná hodnota cez celú šírku tento sklon: tyče 1 a 2 by mal byť paralelne vedľa seba. Z toho vyplýva, lišta je 2 nie je možné použiť na ovládanie vzdialenosť na ľavej a pravej strane.
Blok 3 by mala byť rovnobežná s líniou hrebeňa. Blok 3 by mala byť rovnobežná s líniou hrebeňa.
Prírodné dlaždice Braas - Výpočet
Výpočet príklad:
Spočítajte krok prepravky pre šindle, zvlášť na ľavej a pravej strane. Spočítajte krok prepravky pre šindle, zvlášť na ľavej a pravej strane. Počet riadkov musí byť rovnaká.

Ďalej, dať označenie krok prepravky na ľavej strane (v prírastkoch 32, 4 cm) a pravej (v prírastkoch 32, 9 cm) bruski kontra latovanie. Ďalej, dať označenie krok prepravky na ľavej strane (v prírastkoch 32, 4 cm) a pravej (v prírastkoch 32, 9 cm) bruski na latovanie.

Prírodné dlaždice Braas - Výpočet prepravky

S'odpojte atrament čipky vhodné známky ľavej a pravej tyče a tenderize na všetky bary prepravky linka pre následné vyplnenie bruskov prepravky.


• Bary prepravky v tomto prípade bude umiestnený ventilátor-ako, ale im boli pridelené, dlaždice, vizuálne formy paralelné série, skrýva coconutty svahu. Tento spôsob značenia a obalové debny, odporúčané a v správnej geometrie svahu, aby sa zabezpečilo, presnejšie označenie linky a odstránenie zakrivenie bruskov prepravky.

• Ak ďalej slúži skla ležal pod ním lamiel alebo tyčí, z tých Noe hrúbka, zarovnanie rovine svahu.

Výpočet latovanie krok na trojuholníkovú SKAT

Ak chcete nainštalovať jeden alebo viac dlaždice hornom riadku na trojuholníkovú rampa, a znížiť tyče prepravky 3 dĺžka 12... 14 pozri
Zaistite ho pomocou pozinkované klince alebo skrutky na latovanie v hornej trojuholníkovej časti svahu, vo vzdialenosti asi 5 cm od miesta ich priesečník.


Prírodné dlaždice Braas - Trojuholníkové SKAT

Poznámka: Zadaná hodnota (5 cm) je je približná a môže sa odlišovať od Vášho v závislosti od uhla boky a umiestnenie contrarrestar.
Výpočet krok prepravky stráviť podobný výpočet krok pre obdĺžnika svahu.
Celkový pohľad na svahu s ustanovenými pre škridly:

Prírodné dlaždice Braas - Všeobecný pohľad


Nižšie je tabuľka, ktorá vám umožňuje rýchlo určiť priemerný krok prepraviek a počet riadkov, v závislosti na dĺžke a uhol svahu.

Prírodné dlaždice Braas - definícia prostredný prepravky

Výpočet šírky pokrytia

A) použitím cement-piesok dlaždice Braas strane:

Prírodné dlaždice Braas - Ktorým cement-piesok dlaždice strane


B) použitím bočné svetlo dlaždice Braas:

Prírodné dlaždice Braas - Ktorým strane ľahký dlaždice

Presné fit šírka pokrytie za predpokladu, použitím pol dlaždice (2) a hra zadarmo 3 mm v každej križovatke je dlažba. Napríklad, ak je šírka sklon 10 m dĺžka rozsah sa môže zvýšiť až 9, 9 cm!
Odporúča inštalácia zadarmo.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика