понедельник, 30 июня 2014 г.

Denne otvorenie

Interiérové dvere sú navrhnuté tak, aby rozdeliť priestor do funkčných zón. Podľa typu dvere sú kyvné, posuvné, skladacie a otočné. Prvá možnosť je najčastejšie. Dvere sú zavesené na závesoch a otvorené od vás. Počet obrazov swing dvere sú rozdelené do odnopolnye (single), single, double (zdvojnásobiť list). Normálne swing dvere sú rozdelené na pravé a ľavé. Pre malé koridoru optimálne posuvné dvere, ktoré sa pohybujú na koľajnice pozdĺž steny, skryté v stene alebo do blízkosti steny, nie "s'Gauci" priestor. Zavrel dvere môžu vyzerať ako normálne prúde. Uvoľnenie dverí, ktoré kombinujú dve možnosti otvorené, posuvné a skladacie. Takéto dvere možno zložiť na polovicu a kresliť do steny.

Skladacie dvere sú odlišné od ostatných druhov nie je len otvorenie mechanizmus ("kniha", ""), ale tiež jedinečné zariadenie roadbed. Skladacie dvere v podobe "harmonica" môže byť najmenej praktické, pretože nespoľahlivé mechanizmus. Skladacie posuvné dvere umožňujú plne otvoriť veľké presklené fasádne otvory a, v skutočnosti, je transformovaný povrchu. Moderné posuvné dvere - toto je vylepšená verzia oblasti tradičného Japonského inter'jer - Shoji a fusuma. Samostatnú časť skladacie posuvné dvere môžu byť ľahko posunul do strany, čo umožňuje až 90% otvorte veľké otvory. Pozostáva interiérové dvere sú nainštalované, ako pravidlo, v osobitnej miestnosti. Forma interiérové dvere môžu byť pravouhlé, klenuté, s transoms. Používa a varianty false oblúky v pravouhlých dvere.

Povrch dverí môže byť hladký (tzv. panel dverí) a reliéf (panel dverí). Úľavu môže byť zriadená pri spracovaní bageta. Ako pravidlo, obložené dvere silnejšie. Vplyv zmien teploty na dvere priamo závisí od počtu panely - viac panely, menší vplyv.

Najčastejšie dvere vyrobené z dreva alebo strom-ako materiály. Najviac jednoduchý variant - dvere s celulárnej plnenie. Vďaka bunky vo vnútri krídla dverí, dvere z ľahkých materiálov (MDF, HDF) - odolný a pomerne lacný, odolné voči perepalki teplota a vlhkosť vzduchu, menej náchylné na ovisnuté. Také dvere, pretože sú duté a preto ľahšie, menej náchylné na ovisnuté.

Drahšie, ale kvalita variant - dvere z poľa z prírodného dreva. Odlišujú sa tým, silu, odolnosť, vynikajúca rafinovaný vzhľad. V masívne interiérové dvere sú špeciálne drážky na vyrovnanie teploty a kompresia.

Dvere z prírodnej dyhy je jednoduchšie a lacnejšie masívne, sú menej ovplyvnené extrémy vlhkosti vzduchu a teploty v miestnosti. Pri použití dyhové drevo (dub, buk, mahagón, wenge) tieto dvere nie líšia vo vzhľade z dverí z poľa. Lacnejší variant môže byť dyhované dvere z umelej dyhy. Dyhované dvere majú dobré zvukovo izolačné vlastnosti.

Výplň typ krídla dverí dvere môžu byť slepí alebo zasklené. Nákup presklené dvere, pam'nezabudnite, zvukovú izoláciu, tieto dvere sú horšie, než je obvyklé, a závisí od veľkosti skla (ak nie je súčasťou dodávky). Viac odolné a drahé sklo - tvrdené. Keď si vyhodiť ho crumbles na kusy s oblé hrany, a preto bezpečnejšie. Sklo pokryté ochranným filmom, sú lacnejšie, ale menej odolné. Keď rozbité, úlomky skla držané na film, nebude.

Ísť do obchodu a vybrať si dvere, starostlivo zmerajte vchody a hrúbky steny. Veľkosť otvoru v stene sú stanovené v súlade s celkové rozmery dverí a hrúbka dverného rámu. Za štandardných dverí h cm rozmery otvoru - h pozrite si časť ruskej dvere majú šírka 60, 70, 80, 90 cm, výška 220 200 cm, hrúbka 4 pozri

Pri kúpe dávať pozor na kvalitu nábytku. Optimálne, ak v plátenom dverí postavený špeciálna zásuvka pre hardvér, ktorý sa predáva vo kompletný set.

Vybrali drahé dvere, neukladať na inštaláciu. Aj malé nedostatky pri stanovení môže mať za následok problémy v budúcnosti. Objednávky dvere v spoločnosti ponúka úplný balík služieb, dodávka a montáž.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика