воскресенье, 29 июня 2014 г.

Strop túžby

No, kto, povedz mi, upriamil pozornosť na strop? Biela, hladká, úplne neviditeľný " on nepotrebuje nič. Môj priateľ si myslel, takže príliš. Kým na ňu nie je dohodnuté "nádherné" sused, ktorý pravidelne vyplnili jej byte. Uvedomil si, že brať opitý, ale prázdne obaly, nič, Alla rozhodol na významné zmeny.

- Ak chcete, aby sa pôvodný strop, tiež zmierňuje byt aj z okolitých povodne, a zároveň od hluku a prachu, nie je tak ťažké, " hovorí predák vedenie stavby, dokončovacie práce, Sergej Baranov. - Materiály hmoty. Sadrokartónové, kovové profily, fólie, textil, minerálne a mariovalenta doska - pre každý vkus a kabelku.

Môžete pripraviť ho jemne

Najobľúbenejšie teraz, možno, kazetových podhľadov. Dôležitou výhodou tejto metódy liečby medzi stropom a strop je tvorený prázdny priestor, kde si môžete dosiahnuť všetky káble, ale aj na nastavenie podsvietenia. Na rovnaký čas, môžete maska vady starý strop.

Tento "prívesok" vhodné pre priestory s vysokou vlhkosťou. V kúpeľni, kuchyni, wc alebo bazén môže byť vykonané strop. Koľajnice vyrobené z nehrdzavejúcej hliníka, takže sa dá prať. Jedným ", ale": reechnye, kazetových podhľadov, "s'jesť" od 4 do 7 cm výška, a dokonca aj 12.

Často predávajú koľajnice s dĺžkou 3-4 m a šírka 10 cm, ale niekedy šírky a 20, 15 alebo 9 pozri

Veľmi dôležitým parametrom je hrúbka. Aby strop "vo forme", Sergej má odporúčame kúpiť rejki v hrúbke 0, 5mm Ak sa vám bude tenšie na strop môže'byť BM'Atini.

Ako pre farby, v rating predaja v prvom rade - biela, druhá pevne obsadené chrome bary (mnohé z týchto strop sa nazýva zrkadlo. Naozaj skvelé svieti). Bronzová medaila, víťaz - "gold" a "copper" (maľované v zlata a medi).

- kazetového podhľadu potrebovať ďalší autobus (hliníkový plech, na ktorom lipne Reiki), pozastavenie (má nové stropné "do") a obruby (zavrie spojenie medzi stenou a stropom), pokračuje nášho odborníka. - Všetky komponenty, alebo v najhoršom prípade aj autobusovej a železničnej dopravy musí byť jedna firma.

Materiály na tému

Stropy. Výber na chuť, alebo na čo sa zamerať
Podľa arch natiahnuté
Strop "hviezdne nebo"
Podhľadov, sadrokartónových (hladké)
Stropy Európskej kvality
Kvalitatívne strop je vždy predávajú v transparentný film, ktorý počas prepravy chráni materiál pred poškriabaním a poškodením.

Osvetlenie je lepšie kúpiť okamžite, pre inštalatérov boli vytvorené súčasne s strop. Ako pravidlo, visí latou stropy sú montované bod alebo "obdĺžnikový". Obvykle sa vyzdvihnúť farbu stropu.

Kúpeľňa potrebné lampa s mimoriadnym chráni pred vlhkosťou spp.

A viac povrch, tým lacnejšie to bude meter štvorcový stojan na strop.

Samozrejme, strop nie je najjednoduchšia a najlacnejšia možnosť. Je to oveľa jednoduchšie montáž kovových profilov a sadrokartón. Pod hlavnou stanoviť strop kovový rámček, na ktorý je pripojený sadrokartón, sadrokartónové vložiť žiarovky. Poznámka: tento materiál je veľmi citlivé na zmeny teploty. Chráň boh bude crack.

Výhody kazetového podhľadu. Jednoduché a pohodlné, ktoré môžu byť namontované na každom povrchu. Skrýva vady starý strop. Poskytuje jednoduchý prístup k skryté pod komunikácie. Zlepšenie osvetlenia, odolný voči vode, dlhý život. Poskytuje priestor pre predstavivosť zákazníka a dizajnér.

Ale lacnejšie náklady strop mineralovatnyh dosky, vám stačí držať do betónového základu.

Ak hovoríme o dosky, je lepšie vybrať si nie mariovalenta a minerálnej vlny, náš odborník radí. Je vlhkosť-dôkaz panel s hlukom-útlmové vlastnosti. Nazývajú sa akustické. Nie absorbovať vlhkosť. Uväznení v ich voda rýchlo schne, takže žiadne rezíduá. Takže tieto panely sa nikdy huby a plesne. Ak máte nespoľahlivé susedov, ktorí neustále vyplňte svoj byt a nechcete čas na maľovanie stropov, túto možnosť - najviac to. Získajte lacná a veselá.

Výhody "dlaždicové" strop. Lacnejšie pozastavené. Znižuje hluk v byte (zvukovej pohltivosti - 70-95%). Vyrobené z nehorľavých materiálov, je odolný voči vode.

Vytiahol - a poradie

Na koľajniciach a dosky svetlo klin má nie zblížil. Posledné slovo dizajn a inžinierstvo myslel - strop. Prvýkrát sa'sa objavil vo Francúzsku v 70-tych rokoch minulého storočia. A koncom 90-tych prišli Rusi.

Ich hlavnou výhodou - spoľahlivosť, nízke náklady a možnosť nastaviť výšku miestnosti. Okrem toho, strop umožňuje skryť komunikácia: vložené do neho môžete nielen lampy, vzduchotechniky, požiarnej signalizácie a bezpečnosti. Ale upozorňujeme, že prístup k nim nie je tak jednoduché.

- Heavy-duty vinyl dekoratívne film je natiahnuté na plastovým alebo hliníkovým rámom.

Film je povrch môže byť lakovaný, Matt, zamatové, metalizovaná. Možnosti farieb ešte viac - sto a pol práve zadali, - hovorí Sergej Baranov. - Kazetového podhľadu možno urobiť, a mramor, koža, drevo, moire, perleť. A v ňom budovať optické káble, ktoré budú preplnené so všetkými druhmi farieb a vytvoriť efekt, povedzme, hviezdy neba, alebo Northern lights. Všeobecne platí, že pre peniaze klienta sa vykonáva každé želanie.

A dokonca aj na strop absorbuje hluk, nie hromadiť statickej elektriny, chráni pred prachom a znova - pred povodňami. Pretože každý štvorcový meter je pomerne ľahký a tenký film vydrží až 100 litrov vody. V rámci takéhoto zaťaženia stropu len trochu SAG. Problémy môžu byť spôsobené špecialisti unpins jeden roh list a soľ, voda, sušené teplovzdušná pištoľ "real" strop, a potom dať na miesto úsek.

Materiály. Polyvinylchloride film alebo polyesterovej tkaniny. Film je vodotesná, elastická dosť, ale na negatívne teplota sa stáva ťažké a krehké. To môže byť maľované na všetky farby a odtiene, a to takmer na každom povrchu textúry.

Polyesterové tkaniny viac pružná a preto nie je tak pružný ako film. Ale ak chcete maľovať je možné len po dokončení inštalácie. Takže dosť často strečové tkaniny strop zostáva nepriehľadné biele. Obmedzený výber textílie textúra. Definitívnu plus: strop zachováva pružnosť tkaniva pri teplote 30 stupňov C. tak, že sa to dá urobiť aj na balkón alebo loggiu.

Ako sa starať. Nečistoty a prach s napätie strop je odstránené vodou a mydlom, tuk - amoniaku alebo tekutým čistiacim prostriedkom na sklo. Nemôžete použiť drsné alebo ostré predmety - páska alebo handričky môže poškodiť.

Dôstojnosť. Vzduchová medzera medzi primárnou a natiahnuté strop vytvorí tepelne-izolačný účinok. Strop nie spáliť, a preto časom nestráca farbu, nebojí k útoku, crack, ľahko demontovať. Takéto stropy môže byť inštalovaný v akejkoľvek miestnosti, v akomkoľvek uhle a v rôznych rovinách.

Strečing strop môžu byť nainštalované v ľubovoľnom období roka. Ak budete robiť všetko presne tak, pozorovanie technológia sa dokonale hladký a jednotný povrch. Na strope sa obvykle poskytuje 10-ročnú záruku, ale podľa odborníkov, životnosť značky strop je takmer neobmedzený.

Nedostatky. Zaveseného stropu sami to ani neskúšajte. Inštalácia zložité a časovo náročné. Preto, to je robené tým, že odborníci zo spoločností-predajcovia. A montáž by mala byť veľmi starostlivo, je najdôležitejšie, aby úsek filmu. Inak, povrch pôjde vlny.

Cena stropy všetky firmy približne rovnaká - okolo tisíc rubľov za štvorcový meter, spolu s prácou. Nič sa nedá robiť: to je jeden z najdrahších druhov vybaviť.

Normálny film, šírka - 1, 4 m, a tak na maľované stropy viditeľné tenká čiara rozhranie (Matt neznateľné).

Poznámka: existujú obmedzenia na výkon lampy. V strop môže byť vložené: žiarovky až 30 W, halogén a žiarivkové svetlo - až 50. Ak prekročíte silu z tepla, ktoré je pridelené list môže DEFORMOVAŤ. Avšak, ak ste rozobrať a konzultovať s odborníkmi, nájsť vzory lampy, môžete nastaviť lampu viac energie.

Svetlana Lubosz

Foto www. ce. org

Zdroj: "Moskovsky Komsomolets"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика