понедельник, 30 июня 2014 г.

Predohra k domácej

Hala je vždy rád, že odhaliť nám jeho náručí. Prekročenie prahu, máme pocit, chránené rodeným steny. A ako hrdinovia sentimentálny Amerických filmov kričať: "som doma! " Každý kus nábytku je hovoriť tu o sile domov, označuje silu rodinné väzby a nedotknuteľnosť rodinné tradície.

Avšak, len vitajte vstupnej hale privíta našich hostí. Najprv Všeobecnú predstavu o dome, a preto o sebe je v nich, pod vplyvom dojmov, vyrobeného v tejto miestnosti. To je dôvod, prečo v jazyku hudby výrazy, medzi'interiéru haly, rovnako ako v Opera Predohra, by mali byť sledované hlavné motívy pre celý kus.

Veľkosť rozhodne nie všetky

Predsieň alebo lobby? Možno sa pýtate, hľadá kolo interiér domu, ktorá sa začína právo na predné dvere. Odpoveď na túto otázku je daná ani nie tak podľa veľkosti (aj keď, príliš), ale úlohu bude mať táto zóna. Ak sa predpokladá, že hostia budú nie byť zvlášť tu na pobyt, a zložil oblečenie a pozrel kolo naraz pôjde do obývacej izby, to je dosť zariadenia na chodbe. Ak chcete, aby ihneď opustil miestnosť, čaká na pozvanie prejsť, potom by ste mali myslieť design hall ako prirodzené pokračovanie vstupná hala s plynulý prechod do iných oblastí domu.

Divadlo začína ramienko...

Strop, podlaha, rôznych tvarov a veľkostí, vyrábané z rôznych materiálov, vešiaky stáročia verne slúžiť ľudstvu. Celé generácie dizajnérov pracoval na zlepšenie tento jednoduchý kus nábytku, aby sa to elegantné a multifunkčný. S'objavil hybrid, ktorý kombinuje vešiak a zrkadlo, vešiak a umbrella stand-palice, vešiak a uzavretá skriňa...

Nie tak populárne, teraz predmetom inter'interiér haly - curbstone na obuv alebo kolesnica. Jeho vývoj je možné sledovať prostredníctvom katalógu IKEA: od jednoduchých, ale veľmi funkčné výrobky z plastov, kovov a ničím nenatrené drevo, štyri páry topánok, spracované buk dyha štruktúr, v hlbinách, ktoré sa ľahko zmestí niekoľko krát viac. A chôdza na nábytok salóny, môžete nájsť niečo veľmi zvláštne. A potom popravený z cenných plemien stromu, ktorý je vybavený sofistikovaným vetranie a špeciálne baktericídne lampy exkluzívne kolesnica bude vaša odmena pre jeho vytrvalosť vo vyhľadávaní.

Navrhované dnes talianskych firiem, napríklad RIZZA, nábytok pre nástupné je sada ľahko kompatibilné a vzájomne zameniteľné položky, zdobené prírodnou dýhou-čerešňa alebo orech, ako aj konštrukcia z pochrómovanej kovov. Mnoho odrôd kabát stojany, zrkadlá, bokoch, komody a police, ako od detí, dizajnér, jednoduché nastavenie, vhodné pre vaše chodbe.

V snahe dostať sa do cieľa!

Na rozdiel od oblečenia a topánok na chodbe žije mnoho ďalších potrebných vecí - čiapky, tašky, dáždniky, rukavice, kľúče, slnečné okuliare a pod., Niekedy o ich existencii sme si len, keď sme začali sa pozrieť na nich, ako pravidlo, pred odchodom z domu.

Raz a navždy vyriešiť problém iba jedným spôsobom: vyčleniť v chodbe konkrétne miesto pre každú skupinu na tieto položky. Ak chcete začať, napríklad poľa kľúč, polica na klobúky a šatky, Oddelenie pre vrecia a rukavice. Niet divu, že až donedávna sa zdalo, že staromódny bielizník teraz tento nárast popularity nákup originálny dizajn a moderné formy.

Znalci riešiť zber príslušenstvo ohnuté crystal produkované FIAM. Transparentné, nádherné tvary, stojan na klobúky, tašky, vychádzkové palice a slnečníkmi je nádherné dekorácie pre haly alebo haly.

Udržať hale v lobby!

Vedeli ste, že tradičné usporiadanie anglický dom hala a veľká miestnosť, ktorá slúži napríklad pre príjem návštevníkov? Sprostredkovanie tejto oblasti vášho domova, budete starať sa o pohodlie a dobrá nálada príde k vám, ľudia. A oni naopak, atmosféra sála bude súdiť teba. Samozrejme, podlahy, steny, nábytok tu musí byť perfektné.

Vytvoriť príjemnú atmosféru v hale je jednoduché. Dať pod šíri koruny dlane hamedori svetlo stôl a pletená gazenica ratanový vedľa vyrobená z rovnakého materiálu, pohodlné pohovky a kreslá, zavesiť nad nimi lampa s prútený lampa-odtiene, a nástenné maľby. A uvidíte, že hostia nie sú v zhone, aby sa rýchlo opustiť tejto oblasti, a chcete, aby sa sem častejšie.

Zelená hliadka chodbe

Ak osvetlenie, vstupná hala a predsieň môže byť zdobené črepníkové rastliny. V záujme vdýchnuť život do atmosféry, iba jeden alebo dva prípady, ktoré zodpovedajú rozmery miestnosti: vstupná hala, to môže byť jeden rastie v sude Palma. V malej sále viac vhodné pozrieť sa tvorí celý rad zelene kôš rastlín alebo statočný treetop vína.

Existuje niekoľko druhov rastlín, pripravené v priebehu dvoch až troch týždňov, aby sa s nedostatkom svetla (ktoré, vám bude súhlasiť, v chodbách nie sú nezvyčajné). Ale potom sa stále odporúča na pár týždňov migrovať na iný, svetlejšie miesto. Malé a nie veľmi dobre osvetlenej chodby vhodné špargľou a aspidistra, aglaonema a Nephrolepis, tsissus a vosk ivy (Hoya). Ako pre stromy, väčšinou v tieni tolerantní za ficus elastica, dracaena (nie pestré) a palmy hovea a chamaedorea.

Však, nech hlavným kritériom pri návrhu hale a chodbe sa stane svoje vlastné preferencie. Vyberte si nábytok, doplnky a rastlín, ktoré sú, ako ste vy a vaša rodina, a nemôžete ísť zle.

Alexander Krylov

Zdroj: Domy & Záhrady

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика