воскресенье, 29 июня 2014 г.

Projekty chalupy

Dom nie je len štyri steny, podlaha a strop. Domov je miesto, kde si sú pohodlné, kde ste vždy vítaní, kde môžete zabudnúť na všetky hlášky okolitého sveta. Preto, nákup krajine dom alebo chata, musíte spoľahnúť na vaše pocity. Koniec koncov, ak chata nie ste spokojní, zákon ich prijať - sljubitsja" tu je nepravdepodobné, že by pomôcť.

Ale proces výberu chata výlučne na vizuálne kritérií bude nekonečný, a čo robiť, ak chcete vytvoriť chata na individuálny projekt. Ako byť? Ak chcete začať, jednoducho skontrolovať všetky projekty, chát, ktoré môže ponúknuť architektom stavebné firmy, kde ste sa rozhodli použiť. Ale tu sa môžete dostať veľa možností na výber, z ktorých môže váš dom snov je ťažké. Takže predtým, než začnete vidieť projektov chaty, sami rozhodnúť, aký materiál váš dom bude hotový. Štandard ponúka výber z nasledujúcich možností: chata vyrobené z dreva, tehál, dreva a rám dome alebo v kombinácii.

Každý projekt je, nepochybne, má svoje výhody. Áno, tehlová chata je postavená, ako sa hovorí, navždy. V tomto dome sa nebudete musieť starať o generálna oprava, najmenej 100 rokov. Takže, všetky investované peniaze v ňom bude kompenzované. Stromy'kamenná chata sa vykonáva spravidla lúč a nevyžaduje externé a interné vybaviť. Hoci často na zlepšenie izolačných vlastností a vyššiu estetiku takéto domy linajkované s tehál alebo dekoratívne slinku.

Každý, kto je oboznámený s Európskou prímestskej domy, s vypuklé, tmavé, s nosným lúče a biela výplň. Tieto domy môžu slúžiť ako jasný príklad taký pojem ako rám chata. Ľahkosť a odolnosť. Niet divu, že tieto návrhy boli tak vysoko cenený v Európe. Tieto návrhy sú dobré, že steny budú ťažko znášať akékoľvek zaťaženie, a preto vo vnútri domu steny môže byť umiestnený ako sa vám páči, alebo chýba.

Kombinovaná verzia chata je symbióza z tehál a stromy'kamenné chaty. Silné dno z tehál vám umožní experimentovať so stromami'top drevené. Krása a komfort sú charakteristickými vlastnosťami takéhoto projektu.

Príslušný projekt chata by mala poskytovať všetky informácie: vzhľad domu, vnútorné vybavenie izby a technické zázemie, plány na pomôcky a rozloženie infield. Preto, v pravej architektonický workshop v prvom rade by som sa opýtať na topografické vlastnosti územia, hydrologické podmienky, v dostupnosti z ciest, elektrickej energie a tak ďalej, Chata je všetko rovnaké dom na sezónne bydlisko, avšak, na želanie je možné žiť a v zime. Preto, projekt by mal byť jasne označené všetky vnútorné zdroje tepla. Zvyčajne vody vykurovacieho systému, ale to je možné a používať krbov a pecí.

Voda v chate je zvyčajne pochádza z dobre alebo studne, kanalizácia je miestne žumpa. Elektroinštalácie vykonávať otvorené alebo zatvorené.

Nie nedôležité časť v návrhu domov je kvantitatívne zloženie sedem'th. Naozaj, v tomto dome priestoru by malo byť dosť pre všetkých! Preto, ak chcete deliť miestnosti ešte lepšie projektu a dohodnúť sa s členmi siedmich'th. Takže po dokončení stavby nie ukázalo sa, že niekto dať v izbe sa, že projekt bol označený ako špajza. Ak je váš úmysel je dvojposchodová chata, je lepšie poskytovať izby pre starších členov rodiny na prízemí. Rozumné rozloženie izieb umožňuje využiť priestor chata je najviac funkčné a má priaznivý vplyv na jeho vzhľad.

Ako pravidlo, oblasť chata sa pohybuje od 100 do 150 m2, čo znamená, že priestor vo vašej domácnosti by malo byť dosť pre všetkých.

Juraska Ekaterina



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика