суббота, 28 июня 2014 г.

Dekoratívne omietky stien s rukami

Dekoratívne omietky stien s rukami


Dekoratívne omietky stien s rukami Najzaujímavejšie štádiu žiadne opravy a výstavby, inovatívny dizajn, alebo dekor izby. Ak chcete uskutočniť výber, delighting Vašej chuti vzor je veľmi ťažké.

V procese vytvárania inter'Yorov, nedávno, dobrovoľne aplikovaný dekoratívne omietky. Je to veľmi atraktívny materiál použitý v procese návrhu bytov, kancelárií, reštauráciu alebo bar. Všetko to, dekoratívne omietky, steny, komplikovaný postup. Pomocou rôznych textúr (štruktúra) zo zmesi sadry, je možné získať rôzne steny dekoratívne vzory, v ktorých maľovanie môže byť aj pravidelné a chaotické.

Popularita ten rastie, napriek vysoká, v porovnaní s Tapety, náklady. Je potrebné dodať, že náter je pomerne zložité. Jeho realizácia je v platnosti len špeciálne vyškolených ľudí, profesionálov. Však dobre pripravení steny, a, rešpektujúc pravidlá vykonávania sadry pracuje, je tu možnosť vykonávať zdobenie seba.

Dekoratívne omietky stien a výhody

S týchto skladoch je tu možnosť ľahko vytvoriť spracovanie štruktúry akejkoľvek zložitosti:

  • Semi-circular stene;
  • Oblúky, výklenkov, nosníky (trámy, podporuje odolnosť);
  • Stĺpce, iné neštandardné povrchy, ktoré sa vzťahujú na stenu-papier, nie je vôbec jednoduché.
Steny omietka sa nanáša tradičné (alebo textúra) valčekom, stierkou, a strapec.

Pomocou najnovšej možné zvládnuť akúkoľvek stenu, strop úrovni. Ako výsledok, vrstva homogénny, bez švov prechody. Okrem toho, že je možné, aby skryť malé hrče, praskliny a iné drobné chyby. Existujú rôzne palety farieb omietkových zmesí, farbivá, iných skladov. Tieto materiály majú dobré zvukovo izolačné vlastnosti. Kvôli jeho nasiakavý podklad, omietky "dýchať", nie odkladný to vonia. Sú impregnované laky, nájdu vlhkosti odolnosť. Riešenia môžu odolávať mechanickému poškodeniu, takže sú oveľa dlhšie. Povrch je hladký, bez prasklín a trhlín.

Počas prevádzky omietky zachováva svoju pôvodnú farbu, jas aj na priamom slnečnom svetle. Akékoľvek znečistenie ľahko zmyť m'čo štetcom, alebo navlhčenú handričku, okrem mydla. Náter je jednoducho obnoviť.

Výrobcovia sklady záruka 10 rokov prevádzky, s jasným vykonávanie všetkých odporúčaní, ktoré sa týkajú uplatňovania vrstvy, ako aj predúprava povrchu.

Textúrou dekoratívne alebo štrukturálne omietky stien?

Textúrou omietka sa mieša ľahko použiteľné. Preto v takýchto prípadoch nie je potrebné prilákať odborníkov z vonku. Omietky stien s ich rukách bude dosť na ramene. Vzor sa vytvára pri uložení pozastavenie navi. Dĺžka hromadu použiť kefy závisí na mieru obilia plnenia. Výsledkom je jednotnú štruktúru, opakovanie vzoru. Použite jeden kabát, nechajte uschnúť. Omietka pripravená na použitie. Vrstva ukáže, pevné a trvanlivé, odolné voči oderu. A hoci, jemné textúry môžu rýchlo dostať špinavé, to sa ľahko čistí.

Využívanie štrukturálnych omietka má svoje vlastné charakteristiky. Napriek tomu môže pomôcť vytvoriť unikátne nástenné a stropné maľby. S žiadne skúsenosti, alebo neschopnosť čerpať z tohto typu omietky je potrebné sa vyhnúť, odvolávajúc sa na profesionálov. Kvalita interiéru je výsledkom'integrácia rôznych technológií. Použitie:

  1. súbor rôznych špachtle;
  2. kefy rôzne dĺžky a hustoty;
  3. vzorované vankúše.
Práca s štrukturálne omietky ─ tvorivej umeleckej práce, v ktorom môžete používať akékoľvek materiály, predmety, ktoré môžu spôsobiť vzor, alebo odtlačok. Jedinečný dizajn, kreslenie stropov a stien, len špecialista. Vie veľa o dizajn, vlastní schopnosť čerpať.

Profesionálne dekoratívne omietky stien, sa odhaduje draho. Cena sa pohybuje od 100 $ za 1 m2 a vyššie. Nakoniec, všetko je určený konečný výsledok a zložitosť zloženie obrazu.

Vonkajšie omietky mix, určené na konečnú úpravu fasády, steny, je zmes minerálnych a silikátových základe. Tieto nátery nedovoľte, aby para, dobre odpudzujú vodu, nestráca farbu na slnku. Sú perfektne vydrží veľké teplotné výkyvy. Vnútorný povrch stien je vykonaný omietkových zmesi na báze akrylových pripojenia. Sú ľahko použiteľné, majú vysokú úroveň súdržnosť s podkladom (priľnavosť). Pomocou tónovania (poskytuje požadovanú farbu tóny), môžete dať akúkoľvek farbu, na rozdiel od minerálnych podkladov, kde tónovanie nie je platný.

Najväčšia časť dekoratívne štuky zmesi je realizovaný v bankách. Vo väčšine prípadov, primárna farba-biela. Všetky farby možno dosiahnuť dvoma spôsobmi:

  • zmes sa zmieša s farbivom (so súhlasom výrobcu);
  • sušené až vrstva omietky pokryté sfarbenie vrstvy (v prípade, ak nemôžete použiť prvú možnosť).

Zmesi majú vysoký stupeň adhézie s tehál a betónu, sadry kartónu a preglejky, a cementu-piesok omietky. Avšak, je potrebné pam'nezabudnite, že akékoľvek povrch by mal byť správne pripravené pre omietky.

Metódy kreslenia dekoratívne omietky

Po získaní stavebných materiálov, ktoré budú použité, spolu s nástrojmi pre dekorácie, vyvstáva otázka: ako uplatňovať omietkových zmesi? Najjednoduchší spôsob je použiť kefu, spolu s palicou. Stačí sa ponoriť do roztoku metle, a potom ťuknite ich na palicu, držanie vzdialenosti 10-15 cm od povrchu. Ak chcete získať dekor s pozdĺžnou ťahy, zmesi je aplikovaný s lyžicou (murárskou lyžicou). Po tom, všetko je búšila. Keď omietky vrstva vysuší sa trochu, pomocou stromy'drevené poluterkom, starostlivo VMASÍRUJTE čisté.

Ak dáte zmesi dekoratívne na dosky z dreva alebo pena, výstup je tvorený spider štruktúry, pozostávajúce z horizontálne, vertikálne beží riadky, v kombinácii s kruhové drážky. Dekoratívne omietky vrstva je schopný premeniť akýkoľvek inter'interiér, takže je jedinečný pridaním skvelej chuti. Ak potrebujete kvalitný a lacný omietky mix, je vhodné použiť omietky "bark beetle".

Dnes, firmy-výrobcovia ponúkajú širokú škálu farieb a textúr verzie dekoratívne omietky riešenia, ktoré môžu uspokojiť najviac rafinované chute.

Dekorácie vyrobené vlastnými rukami, pomôže úspešne vyhnúť pečiatky a šablóny, dôraz na harmonický dizajn opravy. Musíte len preto, aby výber.

Prejsť na: Suché stavebné zmesi


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика