понедельник, 30 июня 2014 г.

Dvere inter'Yeri

Dvere inter'interiér je tak, ako manžetové gombíky, kravatu klip mužské oblečenie, alebo brošňa, klobúk, rukavice v ženských šatách. Upozorniť na seba, hovoriť o chuti majiteľa, zdôrazňujú štýl... alebo dokonca zabiť jeho začiatky.

Na parafráza známeho Čechov je fráza, môžeme povedať: inter'vnútorné všetko by malo byť v poriadku, a osobitná pozornosť by sa mala venovať presne na dvere ako snáď najviac zábavná dotkne. Vkusné dvere môžete klásť dôraz, eleganciu a sofistikovanosť vážnej inter'interiér, originalita a jas - moderné, výrečnosť a farby - národné. Môžete vytvoriť efekt uzavreté alebo otvorené priestory vyplniť vzduchu v miestnosti alebo utopiť v pohodlí. Každý detail je dôležitý, aj šírka textúry jamb. To môže byť široký, expresívne, s dôrazom slušnosť sedem'nd, alebo úzke, neviditeľný, rozprávanie o šírky názorov obyvateľstva. Ale najmenší rozdiel môže byť v koreňovom zničiť všetky starostlivo vytvorený harmóniu inter'jer.

Ku každému jeho vlastné

Pre klasické inter'jer viac typické použitie dreva v príslušenstve. Prírodné teplý tón dvere utierky v duchu môže byť v porovnaní s dobrým vintage brandy - sú vždy v móde, štýlový vzhľad a drahé. Farba a tón dvere sa vyberajú v každom prípade individuálne. V inter'kariéry, vyrobené v svetlých farbách, kde aj nábytok - mliečnu farbu, odborníci ponúkajú dvere, kontrastných tónov. Bude zaujímavé pozrieť sa hluchý dvere list cherry farbe, najmä ak aspoň jeden prvok z dekor bude rytmické, napríklad, dve vrstvy, transparentné Burgundsko opony. Na m', ktoré kontrast tma a svetlo, môžete stavať celý inter'jer.

Často sa používajú nielen nepočujúcich krídla dverí, ale aj s antirolovacím sklíčkom. Môžu byť rôznych tvarov, matné alebo lesklé sklo, priehľadné alebo saateni, farebné alebo monochromatické.

Dekorácie na stromy'drevené krídla dverí môže byť veľmi pestrá. Ak v obývacej izbe alebo v spálni je zreteľný krb s umelecké kovanie vo forme obišiel bránu, dvere by bolo vhodné dekorácie v podobe arch. Na klenuté dvere továreň sa špecializuje FLEX, relatívne nedávno s'objavil sa na ruský trh, ale vysoko uznávaný fanúšikov klasický dizajn.

Ak okrem klasických'er, svetlé a romantické, vyzdobená, napríklad, v pistáciová farba, bolo by vhodné, ak chcete nastaviť, biele stromy'Jan jednoduché alebo dvojité dvere, prípadne s farbou, strieborný alebo zlátený úľavu vzor, pripomínajúce filigránske. Bude zaujímavé pozrieť a dvere v grunge štýl, s účinnosťou od staroveku.

V modernej inter'Yeri, najmä medzi nábytku svetlé farby a výrazné detaily, medzi čisté geometrické formy, štýlový vzhľad dvere vyrobené ak lakované nepriehľadné plastové. Povrch dverí je sama o sebe tak krásne, že nevyžaduje žiadne ozdoby,... aj kľučky dverí. Napríklad je zaujímavé použiť bivalve, ale zúžený sýte farby dvere bez kľučky, v ktorom každá polovica voľne sa pohybujúcich závesy na oboch stranách. Takže si môžete ozdobiť dvere medzi kuchyňou a jedálňou.

Pekný a farebný vzhľad dverí, plne vyrobené na princípe vitráže, keď rámu je tak tenký, že sotva znateľné. Farebné sklo sa môže vytvoriť iný štýl, sýtosť farieb, dynamické napätie obrazu. Napríklad, makového poľa na dvere pri vstupe do kuchyne, suprematica zložením pri vchode do škôlky, zverokruhu znamenie ryby na vstup do kúpeľni. V kombinácii s inými vitráže prvky v inter'interiér tohto typu dekorácie môžu byť vrcholom dizajn bytu.

Sklo a kovové

Priestranné obývacie izby a kúpeľne sú otvorené takmer neobmedzené pole pre experimentovanie. Vysoké stropy a veľké plochy umožňujú sen bez obmedzení a vytvoriť inter'EP, napríklad v šachu štýl. Jasne osvetlenej miestnosti, dlažba veľké čierne a biele štvorčeky dlaždice, lesklá kovová plastika a odráža tmavé sklenené dvere, ktoré vedie k šatni alebo v šatni pred sauna. Pocit zostáva, že v rozprávkovom "Alenka v ríši Divov" - šach box. Takýchto dverí môže byť nainštalovaný na vstupe do kuchyne, jedálne.

Sklenené dvere majú osobitnú výhodu nad ostatnými. Sklo s jeho hru svetla a transparentnosť stať hlavný hrdina inter'jer: fyzicky oddeľuje izby, ale zároveň rozširuje priestor. Maľovanie, incrustation z rôznych materiálov do kvetinové kompozície, vitráže vložky, matné a lesklé efekty, hojdačka a posuvné mechanizmy - to všetko vyvoláva predstavivosť dizajnéri pri hľadaní nových riešení. Jeden z popredných výrobcov luxusné sklenené dvere je pôvodné Henry Skla.

Medzi najnovšie trendy vo dverách móda sa nazýva oceľové dvere. Samozrejme, ako extravagantný doplnok nie je žiadne inter'jer. Ale vyzerá to vhodné, napríklad, ak majiteľ chce vytvoriť tvorivú atmosféru, aby zdôraznili svoj záväzok súčasného umenia. Kovové dvere v kúpeľni alebo workshop bude štýlový vzhľad v kombinácii s holými tehlové steny alebo iné hrubé textúry. Ak chcete vytvoriť inter'ur, ktorý sa podobá loft, použitie kovu je vysoko odporúčané. Tu je vhodné aj bivalve oceľové posuvné dvere zámerne drsná práce, napríklad, na vchod z chodby do obývačky. Budú sa vytvárať dojem, že vchod do domu je cez nákladný Výťah, a to len dosiahne určitú poschodí. Ak chcete presunúť okrem dvere môžu v ruke alebo vo vnútri steny. Tenké elegantné kovové dvere - posuvné alebo sklápacie - perfektné fit s inter'er, dominuje sklo a betón.

Na vnútroštátnom základe

Byt, zariadený v Japonskom štýle, by bolo vhodné, dvere, imitovanie alebo vlastne reprodukovať melkoplodna stromy'Yana faktúry. A nie nevyhnutne'uistite sa, že používať posuvné mechanizmy. Rovnaký efekt izolácie priestor, izolované izby vytvorí dvere, plne zhodovať na farby, tón, textúry s materiálom stien. A dokonca aj rámy nesmie vydávať svoje miesto, iba kľučky.

Pre skrinky a href = "http://www. eremont. ru/enc/dizajn/style/kolonial_style. html" target = _blank> koloniálnej štýl, moderné módne ponúka dvere, potiahnutá kožou. Tento prvok interiéru úspešne vyzerá v miestnosti, matne osvetlenej m'ako miestne svetlo, ktoré vytvára atmosféru pre-priemyselnej éry, hrá pevnú tradíciu izby.

Ruka majstra

A v klasických a moderných inter'vnútorné pohľad pôsobivé exkluzívne dvere, na ktoré sa vzťahuje autora modelov z piesku hmotnosť. Môžu byť buď farieb alebo čiernej a bielej. Tieto dvere je skutočný výzdoba miestnosti. Vyzerajú, akoby ste si z dovolenky, vzal domov kus Sunny beach, zdobené kresby-rozvod vyrobené holé nohy alebo dlane. Takéto dvere vám určite teplé južné teplo v chladných Petersburg noc.

Naozaj neobvyklý vzhľad piesku vzory na povrchu skla dverí - farebné alebo bezfarebné. Obrázok môže pripomínať morské živočíchy, všetky druhy škrupiny, vlny, geometrické tvary, čokoľvek. V stručné inter'Yeri, kde minimalizmus a otvorený priestor, postavený v zásade, a všetky položky majú jednoduché formy a jasné farby ako dvere sa môže stať centrom všetkých inter'bariéra zloženie.

Olga Kiseleva

Zdroj: Interiérový dizajn'vnútorné byty

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика