суббота, 28 июня 2014 г.

Nezávislé tepelná izolácia strechy

Nezávislé tepelná izolácia strechy


Nezávislé tepelná izolácia strechy Tepelná izolácia strechy je jedným z hlavných etapách zateplenie celého domu, ktorý poskytuje potrebnú úroveň tepelnej pohody v miestnosti a tiež chráni strechu pred negatívnymi vplyvmi. Strecha je posledná časť výstavba domu, ktorého hlavnou funkciou je chrániť vnútorné povrchy budovy od vonkajších vplyvov.

Strecha môže konštruktívne rôzne. Áno, strecha môže byť rovný alebo rozbil. Zase, sedlová strecha je niekoľko typov: jeden span strechy, hip, mnogoudobnoye, podkrovie, stan. Strecha sa skladá z vonkajšieho plášťa (strechy) a vnútorná vrstva (dosky, trámy).

Metódy izolácie strechy závisí od toho, keď sa otepľuje, v akom štádiu výstavby. Tak, izolácia strechy môžu byť stanovené v projekte stavby domu, čo je najlepšia možnosť, pretože s'je schopnosť prispôsobiť a brať do úvahy špecifiká každej fáze zateplenie strechy. Avšak, často vyžadujú tepelnú izoláciu strechy, ktorá je už v prevádzke štruktúry, ktoré môže byť vykonané samostatne. Ak technológie fasáda, izolácie, sa líši v závislosti od typu konštrukcie, izolácie, strechy je rovnaký pre všetky domáce a stromy'kameňa a tehly.

Tak, tepelná izolácia strechy vnútri sa začína pri výbere vhodných materiálov na zateplenie, ktoré si môžete vybrať v závislosti od prevádzkových podmienok strechy. Zvážiť silné mechanické zaťaženie, napríklad, vietor, teplota a vlhkosť podmienky, druh a množstvo zrážok, teplotných extrémov. Vykonávať všetky práce na izoláciu strechy získať kvalitatívne výsledok, je dôležité, aby ušetriť na materiály, a vybrať len optimálne zodpovedajú prevádzkové podmienky strešné materiály.

Okrem toho, izolácia strechy závisí od toho, ako prevádzkované v podkroví miestnosť, t.j. je to obývacej izby, alebo používať ako obytné miestnosti. To bude správne určiť spotrebu materiálu a urobiť optimálny systém izolácie strechy. Napríklad, ak podkroví je život, je potrebné izolovať, strecha zvnútra, a keď loft alebo podkrovie použiť ako nebytových priestorov vo vnútri zateplenie strechy nie je potrebné. V tomto prípade je dosť teplé podlahy v podkroví.

Pred hlavným izolačné práce majú vždy dobré pozrieť sa na výstavbu, opravu prekrývajú a vymazať (výmena nové) krokvami s známky vlhkosti, hnilobe, a tak Tie časti, ktoré neboli nahradené, je odporúčané, aby proces antiseptickým zlúčenín. Ak chcete skontrolovať a opraviť chyby a poruchy, a v prvkami elektrické rozvody, vodovodné a iné formy komunikácie.

Izolácia sedlová strecha vnútri

Na izoláciu sedlová strecha vo vnútri najlepšie je technológia, hlavné etapy, ktoré je podobné technológie tepelná izolácia vetrané fasády. Len pre zateplenie strechy použiť iné materiály pre vonkajšie dokončovacie, a používa odlišný spôsob inštalácie. Self-otepľovanie technológia je výhodné, pretože to trvá nejaký čas a vyžaduje malú réžiu.

Po prvé, je potrebné komín a hydroizolačné vrstvy, ak je medzi krokvami a strechy budovy chýba Tobar'jer. Hydroizolačné vrstvy musia byť položené tak, aby bol obklopovala v krokvami a bol pripojený na nich o pomoc zošívačka.

Po prístroja na hydroizolačné vrstvy, nainštalované tepelné izolácie, pre ktoré sa odporúča použiť dosky alebo kotúčoch mineralovaty hrúbkou nie menšou ako 10 cm. Z dolnej časti svahu, mali by sa prijať izolačné dosky, ktoré by mali byť pripojené k krov s plným reek kolmo alebo kapron kábel. Na balenie dosky by nemalo byť dovolené, veľké medzery medzi nimi.

Nad izolácie je položený ProBar'Erna vrstvy, ktorý je pripojený na krokvy. Ako pravidlo, hydroizolácie a ProBar'Erna materiál môže byť budovanie membrány film, s výnimkou ochranné plastové fólie. Na konci práce vykonávajú externé spracovanie otepľovanie koláč strechou vo vnútri.

Funkcie izolácie plochých striech

Izolácie plochých striech je mierne líšiť od izolácia sedlová strecha, pretože to môže byť vykonané nielen vo vnútri, ale aj vonku. Aj keď v tomto prípade budú musieť stráviť viac času a peňazí pre izoláciu strechy. A aby sa zabránilo zbytočné náklady, je odporúčané, aby izolácia strechy mimo a po použití rokov stanoviť potrebné pre izoláciu vo vnútri. Dosť často jeden vonkajšie zateplenie strechy, čo je veľmi výhodné pre samostatná práca.

Najlepší materiál pre vonkajšie zateplenie strechy je tepelné izolačné dosky z čadičových mineralovaty, ktoré sú odolné, dobrá priepustnosť pary, nízka tepelná vodivosť, požiarnej bezpečnosti a vysoká odolnosť na mechanické zaťaženie. Technológia vonkajšej izolácie plochých striech je zariadenie, ProBar'Erna vrstva, tepelno-izolačné vrstvy roll povlak a nakoniec, ktorým vrstvy výplne materiálu.

Skôr než začnete, mali by ste odstrániť strechy povrchu od nečistôt, prachu a, ak je to potrebné na zosúladenie. Ďalej musíte držať dosky s studené tmelom alebo špeciálne lepidlo. Dať izolačné dosky musia papercrete šev, ktorý zaisťuje rovnomernosť pokrytia. Domáce zvieratá, ktorým niekoľkých vrstiev dosiek, spoje, ktoré sú však vrazbezhku a prokleivayutsya pásky. Tento spôsob inštalácie umožňuje, aby sa zabránilo vzniku "studenej mosty" a prieniku do škár cementovou film.

Často používať oheň spôsob lepenia koberec podložke, keď podložka je položený cement-piesok poter od hrúbky tri centimetre. Po znáške poter musí počkať až do betónu získajú potrebnú silu, a očistiť povrch od prachu, prekrývanie, špiny. Hydroizolácie je prilepený o krátkodobé účinky požiaru, technológie takýto spôsob lepenia detail na obale. Teda v dôsledku požiaru, izolačné vrstvy, nemení svoje vlastnosti. Na zabezpečenie dodatočných spoľahlivosť a odolnosť náteru, materiál by mal byť vložený s prekrývanie medzi desať centimetrov. Takže spoje krytina koberec bude silný a zapečatené.

Tak, self-izolácia strechy je jednoduchý proces, predmet, znalosti, technológie, inštalácia a správny výber vysoko kvalitných izolačných materiálov.

Prejsť na: Tepelná a zvuková izolácia


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика