понедельник, 30 июня 2014 г.

Aké sú najlepšie potrubia pre zásobovanie vodou

Zmeniť rozvodov vody, bohužiaľ, proces je časté a rozšírené. Zmena v dome alebo byte zásobovanie vodou rúry, stretnete vážna otázka: aký druh rúry sa lepšie hodí pre zásobovanie vodou bývania, ktoré bude trvať dlhšie, sú jednoduché na inštaláciu a nie sú drahé?






Dobre, poďme to riešiť všetky tieto problémy. Odmietnutie tie exotické materiály, považujeme rúry sú z ocele, medi, plastu a polypropylén.

Oceľové rúry pre vodovody

Pre zásobovanie vodou v apartmánoch oceľové rúry sa takmer nepoužívajú, pretože tento materiál bol dlho považovaný za neaktuálne a zastarané.



V zásade, oceľové rúry majú najnižšie ceny v segmente, avšak, ak chcete uložiť peniaze oceľových rúr nie sú najvhodnejšie možnosť. Skutočnosť, že oceľovej trubice montáž triedy, nie je najjednoduchšie, a preto v hodnote bude odrážať zle.

Je to tiež stojí za zmienku, že oceľové rúry s výhradou, ako týmto nepriaznivým javom. Ako prebytok kondenzátu. Prirodzene, to vedie k vzniku hrdze a vápna, vklady a iné negatívne faktory a javy.

Medené rúry pre vodovody

Medené rúry pre vodovody sú najdrahšie materiály. Avšak, ich cena je odôvodnené skutočnosťou, že pri správnej inštalácie, zabezpečiť životnosť týchto rúr od 50 do sto rokov. Tým sa ušetrí na nové potrubia a ich inštaláciu.



Medené rúrky nie sú predmetom hrdze a majú baktericídne vlastnosti.

Kovové plastové potrubia pre zásobovanie vodou

Rúry z PVC, v našej dobe je lídrom na trhu v tomto segmente a najpopulárnejší materiál pre dodávku vody. Ich praktickosť a spoľahlivosť nie sú predmetom pochybností.



Inštalácia kov-plast rúrky jednoduchá, nevyžaduje špeciálne znalosti, zručnosti a špeciálne nástroje. Rúry sú veľmi jednoducho a rýchlo spája zvláštne príslušenstvo.

Sú kov-plast rúrky z 3 častí: hliníkové rúry a 2 vrstvy plastu, prepojenie tento dizajn s 2 stranách. Život je ako potrubia až do 35 rokov.

Polypropylénové rúry pre vodovody

Polypropylénové rúry pre vodovody používať tak často, ako plastové.



Inštalácia polypropylénové rúry tiež veľmi jednoduché. Cena je najnižšia spomedzi potrubia pre zásobovanie vodou. Pri správnej inštalácii týchto rúr môže trvať až 30 rokov.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика