понедельник, 30 июня 2014 г.

Strecha je vyrobený z cementu-piesok dlaždice 2008-10-10 15:40:22

Výstavby a rekonštrukcie.

Strecha je vyrobený z cementu-piesok dlaždice
2008-10-10 15:40:22

Cement-piesok dlaždice. Po jeho vynálezu patrí do starých Rimanov, kto vymyslel betónu, prijatí zo zmesi piesku, vápna, hliny a vody, a to nielen ako stavebné riešenie, ale aj ako základ pre strešné materiály. Ale v modernej forme cementu-piesok dlaždice vytvorené v p'päťdesiatych rokov dvadsiateho storočia v Nemecku, keď niekoľkokrát prudko zvýšili ceny stavebných materiálov vo Všeobecnosti a keramické dlaždice, najmä. , BRAAS začal masovú výrobu betónové škridly, zvýšenie rýchlosti a zníženie nákladov. Ako dlaždice sú v ekonomickej triede rýchlo získal popularitu, ktorá donútila ich myslieť a na optimalizáciu výrobných dodávateľov keramiky, kvalitné keramické obklady zlepšilo znížením celkovej ceny a znova až do konca dvadsiateho storočia sa vrátil na stratené pozície. Ale vápenno-cementové dlaždice našiel svojich spotrebiteľov na finančnom trhu.

Moderné cement-piesok doska je vyrobené z preosiatej prírodný kremičitý piesok, cement, vyplývajúce jemné brúsenie a praženie vápenca spolu s hlinou a sadrou. Pre maľovanie v zmesi, pridať rôznych pigmentov na báze oxidu železa. Vďaka takých komponentov, betónové dlaždice prírodných ekologických materiálov.

Ako dlaždice nie sú podrobené pálenie a jeho húževnatosť je výsledkom tvrdnutie cementu kvality osobitná pozornosť sa venuje - používa len kvalitné Portlandského cementu. Kontrolované suroviny premiešame a dávkuje moderné prevádzkované zariadenia. Pod silným tlakom materiálu vzhľadom na tvar a obrys, s profilované materiál je dodávaný vo forme nekonečného plátno, a špeciálny nôž oddeľuje dlaždice. Vyliečiť šindle umiestnené v špeciálnej komore pri teplote 60 stupňov C po dobu 8 až 12 hodín. Potom povrch dlaždice dať zloženie, tesnenie povrchu betónu a zlepšenie vzhľadu dlaždice.

Ďalej je doska oddelená od palety a podrobené prísnej kontrole kvality. Po všetky tieto postupy sú pripravený materiál stojan na čerstvom vzduchu počas mesiaca, a až potom je pripravený.

Cement-piesok dlaždice ponecháva v podstate všetky výhody keramických dlaždíc: rovnaké vynikajúcu pevnosť v ťahu a ohybe, tepla a mrazu odolnosť, odolnosť voči vode, skvelú izoláciu proti hluku vlastnosti, požiarnej bezpečnosti, odolnosti do mikroorganizmov, slnečné žiarenie, chemicky aktívne látky, odolnosť voči silné poryvy vetra. Betónové dlaždice, ako aj keramické možno uplatniť až po veľmi komplexné strešné konštrukcie bez straty spoľahlivosť pokrytie a poskytuje pre jednoduchú obnovu a žiadne prevádzkové náklady. Výrobcovia ponúkajú bohatú paletu farieb, rôznych formách a doplnenie strešných krytín. Sortiment je pravidelne aktualizované.

Kúpiť prírodné dlaždice v Kyjeve.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика