понедельник, 30 июня 2014 г.

Vstupom do domu...

V chodbe sme sa nemusíte tráviť veľa času v kuchyni alebo v obývacej izbe. Ale z toho, čo sa stane najnovšie p'päť minút pred odchodom do práce alebo prvý p'päť - po návrate domov, môže závisieť na náladu na celý deň. Bude, či sú blaženej pozeral na seba v žiariace zrkadlo zo všetkých uhlov alebo, naopak, beží pri hľadaní kľúčov a kefy na Topánky? Záleží len a len na vás. A ako budete môcť usporiadať malý, ale to dôležité miesto.

Životného minima alebo bez ktorých nie robiť

Často sme hlavy pokrýva pokušeniu zadarmo až toľko priestoru, ako je to možné, urobiť minimálne nábytok a zlikvidujte maximálne nepotrebné veci. A tu, v poslednom hala stáva Spartan púšti. Hlavným snom? Ale potom začína krutá realita, a s ním problémy. Ukázalo sa, že príde domov, musíte niekde dať kľúče, dáždnik, tašky, rukavice, klobúk, na zavesenie kabátov. To najmenej. Ďalší dobrý nápad by sa dal niekde telefón, uvedenie topánky a Papuče, a ak sa dom obvyklé chlpaté zviera je tiež na čele s náhubkom.

Zhrnutie: skôr než vytvoríte crazy design projekt chodbe v štýle "counter- " perestrojky " store" myslíte, že starostlivo a znamenie, že skutočne potrebujete pre pohodlný život. Ak v hale, bude chaos narušenia, ktoré sa hromadia "tovar pre domácnosť" a potom, snáď, každý umelecký nápad by byť pochovaný pod hromadou odpadkov. A umožniť, aby sa tak mohlo stať nechcel.

Tu je ukážka zoznam užitočných vecí, a nie veci, hala. Konzoly v hale, hoci v malom, je vždy potrebné. Dobre, ak zariadenie obsahuje police alebo zásuvky. Nevyhnutný atribút - vešiak a / alebo šatník, a je potrebné zabezpečiť samostatné háčiky na tašky. Malá gazdiná, upevnený na stenu, módne Pontica a gazenica môže byť zaujímavé prírastky do štýlu vášho chodbe. Bez calasnic nie - ak sa vám nepáči, skok do diaľky, cez početné topánky a obuv. Môžete dať vo vstupnej hale Kreslo, pohovka a stolice (napriek tomu, koľko tam je voľné miesto), aby sa pohodlnejšie na nosenie.

Povinné'povinné súčasťou haly - zrkadlo v plnom raste. Samozrejme, môžete to urobiť zrkadlo nad konzoly, ktorý je viditeľný len na vašej svetlé tvár a golier kabáty, ale je potrebné myslieť aj: nie musíte vidieť seba samého v celej dĺžke pred každým odchodom? Veľmi pohodlné, v tomto zmysle, zrkadlové dvere skriniek, ale mnohí veria, že to je príliš nájsť riešenie, a z túžby byť originálny ju odmietnuť. Ale skúsenosti ukazujú, že mnohí, ktorí sa pôvodne rozhodol vydávať s veľkým zrkadlom v chodbe, kúpil ju potom. Takže zrkadlo v plnej miere rastu je vnímaná potreba.

To, čo je pod vaše nohy?

Na zakrytie podlahy, v hale, má svoje vlastné požiadavky. Pretože takéto zneužívanie nie je predmetom poschodí žiadne iné miestnosti v byte: chodník špinavé topánky, kaluže, pevný podrážky topánky. Parkety a vstupná hala - dve nezlučiteľné veci. Parkety vyžaduje špeciálnu starostlivosť a rešpektovať, a v chodbe na všetky túžba neustále udržiavať sterilnej čistote, s výnimkou, že ak sa chystáte do platnosti každého hosťa iným schodiskom na nosenie Múzeum Papuče. Okrem tejto poschodí absorbuje tekutiny a potom, veľmi rýchlo stratí svoj pôvodný stav.

Dlaždice - praktické možnosti, je odolná a ľahko sa čistí. Ale dlaždice mnohí ľudia nemajú radi, s vysvetlením, že to je klzký, studenej a vôbec "ako v nemocnici". Nárok "ako v nemocnici" veľmi, veľmi kontroverzné, pretože môžete zápas dlaždice rôznych typov, aj tie avant-garde a "antikainena". Problém zima je tiež budú riešené, stačí nainštalovať podlahové kúrenie. Ale v hale, to je sotva stojí za tie peniaze minuli: stále na podlahe tejto miestnosti je len zriedka ísť naboso, a cez topánky kúrenie je necítila.

Laminátové. Ak napríklad kryt pre váš domov, ktorý ste vybrali parkety a neželáte, aby sme podlahy v chodbe z dishormonal všetky ostatné "oblasti života," môžete podvádzať a vybrať laminátové, presne simulovať obraz vašej podlahy. Potom spoločný štýl nebude trpieť. Hlavnou nevýhodou laminát - to patrí k "vysoká" kryt. Jednoducho povedané, on klope. Ak ste náhodou šla do bytu neskôr, snaží sa narušiť, potom budete rozumieť tomu, čo je problém tu.

Skúmavky so špeciálnym povrchom je veľmi odolná a vlhkosti-odolné, vydržia "brúsky," svoju dcéru, s jediným každého z ktorých steká pohár špinavej vody. Vzhľad korkové podlahy povinné'je určite poteší milovníkov pohodlia. A posledný. Nebojte sa, že podlaha v chodbe bude kontrast s podlahou, v rezidenčnej zóne. Je to zábavný spôsob, ako vizuálne rozlišovať zón, najmä ak nie ste fanúšik obrazovky a zbytočné steny.

Administratívne rozdelenie

Náš človek, unavený, úzkych chodbách a večný oddiely, chcem priestoru a slobody. To je želanie mnohých úspešne implementované v ich domovoch - o'sprcha na izbe, strhnutie stenu. Najmä, často o'kombinovať bytových a vstupný priestor, zabíjanie tie dve muchy jednou ranou: a salónik zdať oveľa priestrannejší, a v chodbe nie je pocit, "tuhosť" steny. Tam je len jedna otázka: ako bez pomoci steny vizuálne oddeliť dve zóny? Najjednoduchší, najviac zrejmý spôsob - rôzne podlahové krytiny. Napríklad, podlahy, vstupná hala dlaždicové podlahy a obývacia izba - parkety. Zručný kombinácia rôznych povrchových úpravách harmóniu kontrastov, zdôrazňujú výhody oboch. Jeden môžete vyplniť medzeru medzi chodba a obývacia izba v tvare oblúka. Priechod zostane zadarmo, a klenby sa nepochybne stal jedným z najjasnejších dielov, ktoré sa do štýlu vášho domu.

Pôvodné ihrisko - špeciálne moduly, ktoré sú nainštalované v raspor medzi stropom a podlahou, takže som malá medzera v spodnej a hornej časti konštrukcie. Tieto moduly môžu byť aktivovaná prostredníctvom políc podľa svojho uváženia, bude oni "work" v obývacej izbe alebo v hale - vešiaky, Galochkin, matné sklo, zrkadlá. Nie'uistite sa, že inštalácia modulov cez hranice medzi chodba a obývacia izba. Po všetkých oči myšlienky sú s'spájanie dvoch bodov na priamke. Preto, ak budete inštalovať dva moduly od väčšina stien, pričom medzi nimi široký prechod, v predstavivosť bude "neviditeľné steny"'ich spája. Ako výsledok, môžete uložiť integritu miestnosti, a rozdeliť ho na dve samostatné časti. Rovnaké moduly môžu byť pripojené priamo do steny.

Vzduch!

Ak chodbe je malý veľkosťou, má zmysel uvažovať o tom, ako opticky rozšíriť priestor. Po prvé, to nie. Po prvé, to by nemalo byť oplášťované steny strom: je vizuálne úzkom priestore, a namiesto toho, malú predsieň, budete mať pomerne malé. Po druhé, nie je maľovať steny v tmavých farieb (alebo nie, ak chcete vložiť nad nimi tmavé Tapety) - táto izba bude byť aj menej. Vyhnúť sa malým Wallpaper je ďalší "znižuje faktor". Tieto "nie" je ľahko odvodiť, čo robiť, aby stenách vášho chodbe trochu rozišli. Takže: prvá a základná Doska - svetlé farby a veľké Tapetu. Aj trik zrkadlá. Veľké zrkadlá oveľa "zvýši" pokorný, vstupná hala a pridá svetlo. Ak ste sa neboja originálne riešenia, poznámka : ozdobné dizajn zrkadlá, napríklad niekoľko malé zrkadlo štvorce rôznych uhlov, pripojené do racku.

Ako chcete, aby hale temné Kráľovstvo

V hale sú zvyčajne č Windows, takže pokrytie by sa mala venovať osobitná pozornosť. Hala optimálne osvetlenie okolitého prostredia: vydrž obrovský zlatý luster-je lepšie inštalovať niekoľko halogénové žiarovky v znížený strop a pozdĺž stien, a na želanie - miestne svetlo. Ako už bolo spomenuté, zrkadlá vo všetkých formách, svetlo steny a strop aj izba ľahšie. Ako pre štýl - nie sú tam žiadne axioms nemôže byť. Štýl hala by sa mali zaradiť do štýlu byte sú všetky pravidlá. Napríklad, ak byt je zariadený v rámci "lesné Kráľovstvo" - prírodné materiály, drevo, kameň - táto téma je začať v hale, namiesto nastavenia kabát ramienka farebné a zádrhel.

Zdroj: Vestník "Náš Nábytok"

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика