воскресенье, 29 июня 2014 г.

Ako si vybrať správne chladič oleja?

Ako si vybrať správne chladič oleja?


Ako si vybrať správne chladič oleja? Možno ste sa rozhodli kúpiť chladič oleja, ktorý nevytvára zbytočný hluk, trezor, ak v dome nie sú deti, a spoľahlivý. Žiadne otvorené vykurovacie telesá budú ochranu objektu pred požiarom. Opaľuje zariadenie bude trvať dlho, vzhľadom k tomu, že budú pracovať v šetrí režim, pretože sú úplne ponorený v oleji. Viac povrch olej radiátor, silnejšie prúdenie teplého vzduchu, ktorý sa v teple vášho bytu.

Prenos tepla vo vykurovacom tohto typu je vzhľadom na prúdenie oleja vo vnútri systému. Odvod tepla je pri radiačnej vyhrievané povrchu a prúdenie vzduchu v miestnosti. Pevne nádrž radiátor, plnené olej, ktorý obsahuje vykurovacie telesá. Oni si zahriaty na určitú teplotu, zabezpečenie energie na olej, ktorý ohrieva telo ohrievača. Bývanie je ohriata na 100 stupňov, ktoré nespôsobuje vznik suchý vzduch v miestnosti. Model švédsky výrobca radiátorov Timberk spoločnosti majú telo, ktoré nie je teplo nad 60 stupňov, to umožňuje, aby sa zabránilo vôňa ohňa a prachu.

Chladič oleja: veľkosť konštrukcia

Ak porovnať olej modely ohrievačov s inými domácnosť zariadenia na vykurovanie, ktoré vytvárajú významné veľkosť. Vo výške 50 až 70 vidieť, že môže mať šírku cca 30-50 cm Hmotnosť sa líši v závislosti od modelu a môže dosiahnuť 30 kg Malý model olejové radiátory s hmotnosťou 10 kg Ak máte v pláne kúpiť chladič oleja, potom venujte pozornosť na prítomnosť špeciálne perá a držiteľov, ktoré robia aj objemné model jednoduché použitie.

Ak sa počas prepravy musel dať chladič oleja horizontálne, neponáhľajte sa okamžite zaradiť priniesol domov. Pol hodinu pôjde na olej rovnomerne rozložený na povrchu bývanie vo vnútri radiátora. Kúrenie v zvislej polohe.

Rozhodli kúpiť chladič oleja, poznámka prítomnosť regulátor teploty. Takmer všetky moderné modely sú vybavené tento ovládač. Okrem toho môžu mať svetlo indikátora systému prehriatiu ochrana s automatickým vypnúť. Niektoré modely majú niekoľko spôsobov prevádzky. Pomocou radiátorov s takýmito zariadeniami, môžete vytvoriť optimálne teploty v miestnosti, čím sa šetrí energia. Timberk spoločnosti, napríklad, vstavaný termostat, ktorý zabezpečuje neprerušovanú prevádzku Timberk olejové radiátory okolo hodiny.

Najnovší model olejové radiátory sú vybavené termostatom, že správa nie len vo vnútri teploty a teploty v miestnosti. Modely s nastaviteľným izba termostaty sú drahšie, ale sú jednoduché na používanie.

Pri nákupe chladič oleja na vedomie prítomnosti časovač, ktorý vám umožní nainštalovať batérie. Je veľmi vhodné používať toto zariadenie v prípade, že chcete Prebudiť v teplej miestnosti, v ktorej sa 10 minút pred zapojení ohrievača. Alebo naopak, možno budete chcieť spať v teple, ale sú príliš leniví, aby sme sa z pod deky, aby vypnúť radiátor. V tomto prípade vám bude zachrániť časovač.

Aby v interiéri vyhnúť dojmu suchý vzduch, samostatný radiátory vybavené zvlhčovač vzduchu v miestnosti. V rozoberateľný nádoby, naliať vody, že pri práci na chladič oleja vyparovať, vytvára potrebnú úroveň vlhkosti. Za cenu tento Dodatok bude mať prakticky žiadny vplyv, takže sa opýtať predávajúceho, ak máte záujem ohrievač túto funkciu.

Aby radiátor skóroval "hybnosť" a začal sa zahriať miestnosti v plnom režime, to chvíľu trvá. Modely s integrovanou fanúšikovia budú rýchlo pomôže na distribúciu vzduchu takmer ihneď po zapnutí. Ale takéto modely sú oveľa drahšie. Okrem toho, fanúšikovia majú tendenciu zlyhávať, čo vedie k dodatočné náklady.

Chladiče oleja Timberk s touchpad, že vám umožňuje rýchlo a ľahko vykonať kontrolu a reguláciu zariadenia. Okrem tohto modelu Timberk mať klimatické kontroly a časovač zariadenie.

Mohutnosť ukazovatele olejové radiátory

Skôr, než si kúpiť chladič oleja, aby sa niektoré výpočty. Izba s 3 meter bude vyžadovať pre vykurovanie každých 10 štvorcových metrov oblasť 1 kW energie. V prípade, izba je vonkajšie steny alebo viac ako jedno okno, potom na každý štvorcový meter spotreba elektriny sa zvýši o 0, 2 kW. Výkon rezerva by mala byť nie len v offseason, ale v silné mrazy.

Obyčajne výrobcovia olejové radiátory ponúkajú rad modelov s rôznymi kapacitami od 1 do 2, 5 kW. Ale môžete stretnúť silnejšie verzie 3 kW. Ako radiátory je možné vykurovať miestnosti 25-30 štvorcových metrov.

Operačný tipy olejové radiátory

Prístroj by sa nemala zhromažďovať prach, tak prosím skontrolujte čistotu všetkých prvkov. Vyhýbať sa dostať ohrievače vody.

Výrobcovia neodporúčame sušiť oblečenie na radiátory, nevzťahujú sa na ne s niektorými prikrývky alebo uteráky. Ak potrebujete použiť to na sušenie bielizne, potom venujte pozornosť pri nákupe model so špeciálnym uterák, stojany na bicykle.

Vyhnite sa vrátane zariadenia v miestnostiach s vysokou vlhkosťou, napríklad v kúpeľni.

Keď radiátor skontrolujte jeho zvislej polohe. Posuňte zariadenie od kusu nábytku, ktorý môže byť prudký. V žiadnom prípade nezapínajte chladič oleja.

Prejsť na: Chladiče oleja Kúrenie Chladiče oleja


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика