суббота, 28 июня 2014 г.

Letná sprcha dach

Letná sprcha v krajine, môžu mať veľmi odlišné dizajn. Napríklad, môžete stavať najjednoduchšia možnosť s tank a slepý, a môžete aspire plne vybavená stacionárne vyhrievané sprchy a iných funkcií. Ale vo väčšine prípadov sprchovacím kútom záhrada komplexné zariadenie nevyžaduje kúrenie: v lete a tak horúce, že som si vziať to v pohode sprchovacím kútom. Výnimkou sú opäť v prípadoch, keď je dom č. pevná verzia.

Upozorňujeme, že tento článok nie sme chystá predstaviť čitateľom schéma konštrukcia letných duše a zdieľať len niektoré praktické rady, ako lepšie zorganizovať sprchovací kút záhrady a aké možnosti existujú v súčasnosti.

Miesto pre letné dušu dach

Na výber miesta pre usporiadanie letných duša je hlavne ovplyvnený dvoma faktormi. Prvý faktor stand'je, že sprchovacím kútom záhrada povinné'musí byť na Slnečnom mieste, že voda tam mal byť vykurované. Zatiaľ čo odborníci odporúčajú požadovala venovať pozornosť tomu, čo dennú dávate prednosť osprchovať.

Ak chcete použiť letný sprchou v popoludňajších hodinách, je najlepšie nainštalovať sprchovacím kútom, kde slnko spaľuje viac aktívne v skorých ranných hodinách. Ak ste milovníkom osprchovať záhrada večer, najlepšie miesto pre dušu vybrať, kde slnko začne byť aktívny od obed.

Upozorňujeme, že zanedbanie tento faktor môže spôsobiť sprchovacím kútom voda sa ohrieva seba, a to je stand'je spojená s určitými prekážkami. Toto je vykurovanie slnečné lúče nádrž vás bude stáť menej ako strata času a peňazí na ohrev vody.

Druhý faktor vybrali miesto pre záhradný duša je reliéf z pozemku, ktorý bude mať vplyv na odtok vody. To bude vhodné miesto sprchovacím kútom, na kopcoch, potom vodu zaviedli do mozgov sám, a časť, v tomto čase sa jednoducho vstrebáva do zeme.

Ale ak takáto možnosť dať vonkajšia sprcha na kopci tam, potom môžete vykopať o dušu malé špeciálne väzbu na odtok vody. Tiež je potrebné v tomto prípade, aby sa zaistilo, že nebude stagnovať, a letel dole: aby sa zabránilo nepríjemné zápachy na mieste a vznik veľké množstvo hmyzu.

Ako urobiť sprchovacím kútom, aby vaše ruky

Na otázku, ako urobiť sprchou v krajine, pre dobro dom majstra je veľmi ťažké. Možnosť vytvoriť dovolenku ducha, si môžete vybrať podľa svojich osobných preferencií, na ich schopnosti a zdroje. Napríklad, ak ste boli schopný organizovať v chate je detské Ihrisko urobíte jednoduchý letná sprcha ste tiež schopní.

Najviac jednoduchý variant lete soul vyzerá ako jednotka s tank a záclony. V nádrži, že potrebujete zavesiť na podporu altánky, stromy'kamenný stĺp alebo strechy duše dať, budete musieť pripojiť na jazero a žeriav. Závesy môžu byť umiestnené na pevných v hornej hliníka gymnastické Obruče. A všetko je jednoduché, ale pohodlné letné sprcha so kolo sprchovacím kútom pripravený.

Z rovnakého princípu, môžete stavať sprchou, záhrada vyrobené z dreva, plastu alebo tehly. Je to najlepšie robiť jednoduché stromy'Jan kabíne: cena bude menej a zbytočné Rady alebo Reiki nájdete vždy v dach. Aj tehál, nie je povinné'uistite sa, že používať nové. Napríklad, môžete použiť staré jadro, ktoré zostali po analýze haly. Alebo sa nové murované čo sa ukázalo byť zbytočné, keď stavbu domu alebo inej stavby.

Iný spôsob výber z rozpočtu materiály patrí možnosť je opýtať sa ich susedia. Obvykle sa, príliš, nájsť dva alebo tri zbytočné dosky, ktoré nemajú miesto uchádzať. Okrem toho, prácu, ako zarobiť sprchou v krajine, a to znamenalo, že dvere v takomto zariadení na vytvorenie'povinné: vstupný priestor môže byť ľahko sa vzťahuje opony. Teda, výstavba bude pozostávať iba tri steny. Vytvoriť dobrý romantická záhrada design prístup k duša záhrade je lepšie vydláždiť záhradné chodníčky z tabule alebo kameňa.

Nakúpené sprchovacím kútom dať

Dnes si môžete ľahko kúpiť letná sprcha dať. Tieto vzory sú jednoduché, prenosné, inštalácie, v ktorom je vhodné na umývanie a ktoré majú tiež atraktívny vzhľad. Pomôžu, aby pobyt alebo prácu v krajine viac pohodlné a posilnia a dopĺňajú dizajn stránok.

Nedávno populárne solárna sprcha, že nemá kabíny. Táto inštalácia je pomerne drahé. Ale je ochotný kúpiť majitelia prímestských oblastiach, kde sú bazény, sedem členov'y sa mohol osprchovať pred a po pobyte v bazéne.

Radi dovolenku v krajine v najbližších horúce počasie!


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика