среда, 30 апреля 2014 г.

Kuchyňa s rukami

Kuchyňa s rukami

Kuchyňa s rukami Možno jedna z najťažších úloh, ktoré budete musieť rozhodnúť, organizuje nezávislé opravy bytu - táto aktualizácia kuchyne. Čo takáto komplexná plná dokončovacie kuchyne vlastných rúk?

Hlavné aspekty, na ktoré sa oplatí venovať pozornosť

Povrch plastových jeho ruky

Smerom kuchyne plastové panely

Je to miesto, kde sa celá rodina'I trávia väčšinu svojho voľného času. Tu to je, prijať hostí a ženy vyšívať alebo sledovať TELEVÍZIU. V kuchyni má najrozsiahlejší systém techniky komunikácie a najvyšší počet domácich spotrebičov na jednotku plochy. Preto by mal byť veľmi pohodlné a funkčné.

Pred kúpiť materiálov, aby opatrní plán aktualizácie. Určiť na to, čo a kde sa v kuchyni sa nachádza, na určenie návrhu, a vzhľadom na to - čo presne smerom materiálov budete potrebovať.

Tiež, myslím, že o počet a umiestnenie elektrických zásuviek a presunúť na tieto miesta vodiča. Definovať vopred umiestnenie štítku, ak je umiestnené ďaleko od plynového potrubia, predám hadicu na správnu dĺžku. Plán umiestnenie kuchynského nábytku.

Vec, ktorú budete musieť zaplatiť zvýšenú pozornosť opravu priestorov - pracovnej oblasti. Výsledkom varenie časti steny a za ňou silne znečistené, takže v drvivej väčšine domov a zariadených apartmánoch s ich vlastnými rukami, tejto oblasti sa stretávajú s keramické dlaždice.

Jeho hlavnou výhodou v tomto prípade je dospela k záveru, že sa ľahko čistí. V kuchyni vždy vyzerá to pekne a čisté.

Ale, na dlaždice má nevýhody, hlavnou je, že jeho inštalácia. Nie každý bude môcť dať to presne.

Túto nevýhodu zbavený plastové nástenné panely, ktoré sa stali populárne najmä v posledných rokoch. Širokú škálu farieb a odtieňov je ďalšia výhoda.

Keď budete dokončiť plastové jeho ruky steny, vybrať farbu tónu, kuchyňa headset. To bude vytvoriť harmóniu v inter'vnútorný priestor.

Výber farby stien, povinné'povinné brať do úvahy prirodzené svetlo kuchyne.

Na Palube! Ak okno kuchyne von na Slnečnej strane, nemusíte vybrať svetlé farby. To posilní a bez primerané osvetlenie, a aby svetlo únavné pre oči.

Použitie "teplé" farby príčin, najčastejšie, podráždenia a diskomfortu. Ale všetky, aj tmavé odtiene modrej a zelenej farby vytvárať pokoj a pohodlie.

Zatienené kuchyňa box, ktorý smeruje na Sever, bude ľahšie, ak obloženie jeho múrmi sa bude konať v ružová, Zlatá-žlté alebo béžová farba. Budú sa vytvoriť radostnú náladu, a upútať pozornosť na seba.

Na vybaviť z stropy svoje ruky výber farieb v miestnosti by mali byť vykonávané s výškou steny. Ak strop je nízka, farba je biela, a dokonale odráža svetlo lesklý bude dať mu väčší rast. Nadmerne vysoké stropy bude zdať vizuálne nižšie, ak ich farby, aby sa tmavšie, než na stenách.

Použitím moderných stavebných materiálov, dizajn stropu pri výkone opravy v Chruščov sa môže obrátiť izby na všetkých. Aby multilevel strop vyrobené zo sadrokartónu, vdtrafilters jeho povrchu v rôznych farbách a zvonenia, nastavenie reflektory a kuchyňa bude úplne iný, ako ste zvyknutí.

Smerom kuchyňa: dlažba, steny-papiere, dosky, alebo plastové?

Použité materiály pre čelia kuchyňa môže byť veľmi rôzne. Ich výber závisí od vášho finančného bohatstva, chuť a vlastnosti aktualizované izby.

Na Palube! Ak na stenách sú tam skoky, hrbole a väčšie nezrovnalosti, ich najviac racionálne sa skryť. Na to, ako najlepšie, ideálne stenové panely.

Ako ozdobiť strop, plastové panely

Inštalácia zástera dlaždíc s pracovnou plochou kuchynskej

Teraz sa čoraz viac stáva stenové panely MDF. Sú vyrábané metódou stlačením malé drevnej štiepky a pokrytá vysoko kvalitné polymér napodobňuje štruktúru prírodného dreva.

Vyrábajú sa s dĺžka : 2. 7m, to dáva príležitosť k revet steny bez priečnych spojov. Preto pri inštalácii panely MDF je hladké podlahy, spôsob dotyk a vízia vytvára pocit skutočného dreva. To je absolútne ekologicky čistý stavebný materiál, ale na rozdiel od prírodného dreva, má vysokú odolnosť proti vlhkosti, čo je veľmi dôležité pre kuchyňu.

Steny a strop sú pokryté panely MDF

Steny a strop sú pokryté panely MDF

Pravidlom je, že panely sú upevnené na stromy'drevený rám, ktorý je pevný horizontálne na stien, barov alebo latkami, zarovnané olovnice a vodorovnej rovine. Medzery medzi trámy by nemalo byť viac ako 40 cm, dosiahne potrebnú pevnosť a tvrdosť náteru.

Na betón a tehlové steny a vyrovnané steny s omietkou rám robiť povinné'byť istí. Ale na stenách dosky, omietky, drevotrieska alebo preglejky panely môžu byť namontované bez prepravky.

Platí aj obrátená kuchyne plastu, ktorý je panel, vyrobený z PVC.

Pred zdobí strop, plastové panely a priečky, tiež namontované stromy'drevený alebo kovový rám.

Menej nákladov, v porovnaní s MDF panely MDF, PVC analógy mať väčší odpor. Pri dlhodobom styku s vodou a páry, plastové objem a nie je deformovaný.

Kvôli vnútornej bunkovej štruktúry, pevnosť a tuhosť na dostatočne vysoká, a simuluje kameň alebo strom hladký povrch dáva priestor atraktívny a útulný vzhľad.

Ak sú steny hladký povrch, môžu byť vlhkosť-doklad, Tapety, alebo úplne prekrývať. Ale, napriek tomu, že je lepšie pokrytie jej len sex a oblasti, omietnuté steny s rukami za Stôl (tzv. "zástera").

Nezabudnite, že ak revet dlaždice celú miestnosť, bude to nudné a úradný podobné verejné jedálne, alebo v nemocnici. Takže, keď ste hotoví kuchyňa s ich ruky, vynikajúce praktické vlastnosti keramické obklady musia byť použité prísne ocenené, len ak sa nedá vyhnúť.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика