среда, 30 апреля 2014 г.

Nebezpečné, ak klimatizácia? Všetko, čo potrebujete vedieť o tejto

Ako vieme, všetko v našom živote, alebo užitočné alebo škodlivé. Ak sa vezme do úvahy kvantitatívne faktor, napríklad, jed v malých množstvách niekedy užitočné faktor potrebné - Ústredné kúrenie schne na vzduchu, ale nikto zakázať nebude, je možné obrátiť sa na otázku o užitočnosti a škodlivosti čo najnižšie vykurovanie, vetranie a klimatizácia v rétorické. Pre vykurovacie a ventilačné systémy sú viac-menej jasné. Tieto systémy, samozrejme, užitočné. Je dôležité, aby zimná teplota v miestnosti nebola dosiahnutá 30 stupňov, a od silný prúd vzduchu, mriežky nie vyhodil mimo papier zo stola. Avšak, táto otázka je otázka správne navrhnúť riešenia, priama implementácia a nastavenie systému.

Osobitne je otázka pre klimatizácia. Všetky otázky o užitočnosti či škodlivosti čo najnižšie tieto systémy možno rozdeliť do dvoch skupín.

Materiály na tému

Nebezpečné, ak klimatizácia?
Recenzia na trhu klimatizačných
Poskytujú "počasie v dome"
Prvá skupina otázok, ktoré možno nazvať príručke sú tie, keď ľudia začnú sami nepríjemné pocity, pretože studený vzduch, ktorý fúka do chrbta, hlavy, nôh, a tak ďalej. Tu zima a negatívny postoj k klimatizácia. Tu pripravenosť v lete a nie spať celú noc, pretože tepla. Ale v tomto prípade, byť pripravený na straty kapacity.

Skutočne, pre vážne odborníkov na tieto otázky neexistuje, alebo aspoň známe, ich príčiny a riešenia. Všetky tieto sa prejavia v mnohých lekárskych správ, technické poradenstvo, Výstrižok-Ach, a tak ďalej.

Príčinu všetkých týchto problémov opäť správne riešenie, inštalácia a uvedenie do prevádzky. Ak nie dať vzduchu nad hlavou, na priame chladného vzduchu v správnom smere, a nie na postieľku, nie je teplotný rozdiel medzi ulici a kúpeľňa viac ako 10 stupňov, a nie na zníženie teploty nižšie 200C, žiadna choroba, nebudete mať, a bude len komfort a pohodu.

Druhá skupina otázok, ktoré možno nazvať biologická kompatibilita'spojené s neznámou pre mnohých, ale krásne znejúci pojem "Legionárov ' ochorenia" alebo "Legionella". Mnohé médiá na svojich stránkach vystrašených ľudí so strašnou chorobou. Niekedy to je celkom obyčajný prípade výskytu ochorenia v niektorých hotela boli namaľované tak, premýšľal som o potenciálnu epidémiu, ktorá môže mať vplyv na všetky klimatizačné jednotky vo svete, a s nimi všetkých používateľov.

Problém bol relevantný iba pre niektoré systémy, Centrálna klimatizácia, vybavený vody recyklačné systémy s chladiaca veža. Táto infekcia preferuje pozastavené vody, vyhrievané 30-350C, t. j. pre rozvoj mikroorganizmy potrebujú vodu, zatiaľ čo stagnuje, vysokým teplotám, a kontaktu vody so vzduchom čerpaná v vzduchom.

Po pochopil príčinu ochorenia, bol a možnosti boja proti nemu. Po prvé, zmena dizajnu vzduchu-kondicionéry prakticky eliminované riziko hnojenie Legionella.

Po druhé, štruktúra a princípy práce mnohých moderných klimatizačných systémov len fyzicky schopné vytvoriť prostredie pre rozvoj Legionella. Tieto systémy zahŕňajú všetky delené systémy, v ktorých drenážny systém na odstránenie kondenzátu okamžite.

Problémy druhú skupinu problémy spočívajú v oblasti správnej inžinierstva, odbornú montáž a včasné poskytovanie služieb.

Zdroj: Časopis "Svet klímy"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика