среда, 30 апреля 2014 г.

Hluk dvere s rukami 2011-10-04 17:53:46

Výstavby a rekonštrukcie.

Hluk dvere s rukami
2011-10-04 17:53:46

Rozhodnutie zvuková izolácia


Počas dňa sme sa vysporiadať s veľkým počtom ľudí, ktorí dostanú mimo gb, užitočné a nie veľmi veľa informácií. Často majú prísť domov, úprimne si, že náš dom bol pevnosť, ktorá nás chráni nielen od zlých ľudí, ale od preniká doslova z každej štrbinovou, cudzie hluku.

Existujúce rôzne výber stavebných materiálov a nástrojov, izolačné dvere s rukami - to je najlepší spôsob, ako von.

Tento postup nebude vyžadovať značné finančné investície, pretože príslušné materiály pravdepodobne nájdu vás doma, v ďaleko na rohu skrini alebo Skriňa. Napríklad, ak ruka bude citeľná alebo pena, z ktorých, ako pravidlo, sú vyrobené z zvukovo-izolačné povlaky, úlohu izolačných môžu vykonávať aj staré deky.


Po máte vykonať potrebné merania rozmerov dverí, budete potrebovať borovica Reiki, z ktorých, podľa údajov, budú k rámu. Tip: hrúbka rámu by mala byť 20 mm a šírka 30 mm. Pripravený? Teraz, ako už asi tušíte, rám s cross železnica je pripevnený na dvere.

Hluk dvere s rukami takmer dokončená, ale súhlasím, že dverí je pokrytá početné otvory pre skrutky nie je veľmi esteticky. Nie je problém, s tmel na drevo, brúsny papier a olejové farby (alebo laky), táto vada je ľahko rectifiable.

Ideálne, samozrejme, by sa vykonávať dvojité dvere orezania. Pre tento účel sme získať špeciálne čalúnenie Mat, ktorá je v hornej môžete ozdobiť akúkoľvek tkaninu na vašej chuti. S nechty naše zvukový systém starostlivo upevnené po obvode dverí.

Pripravený! Hluk dvere s rukami držal úspešne! Hosteska môže prijať prácu.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика