понедельник, 28 апреля 2014 г.

Krajinná architektúra. Kde začať?

Krajinná architektúra. Kde začať?

Trendy v krajinnej architektúry hovorí, záhrada dekoratér Tanya Hmelyky:

Landscape design 2006 - piesne-vyrobené

- Hlavná vec, teraz by sa mali zamerať, je osobnosť. Bez ohľadu na to, blagorodie ste šesť akrů alebo skutočné záhrade pred chatou. Po celom svete medzi non-profesionálne záhradkárov teraz darí "hand-made", ktorý je, dekorácie, zloženie a rybníkov, vyrobené ručne. Ďalší dôvod, prečo "hand-made" povinné'nevyhnutne uplatňovať u nás - sky-vysoké ceny nehnuteľností krajiny dizajnérov. Existuje pravidlo: ak chcete, aby záhrada vyzerala slušne, bude musieť stráviť na to tretí (! ) Cena domu. Potom budú navzájom náklady. Samozrejme, oveľa lacnejšie, sami sa zaväzujú, skrášľujúce stránky. Okrem toho, je to docela sranda!

Kde začať?

Skontrolujte obsah stodoly, skrine, v podkroví. Zbytočné veci, ak ukážeme, trochu fantázie, bude zdobiť vaše kvety záhrada (pozri obrázok vyššie).

Ďalším dôležitým prvkom, zelené strechy. Najlepšie je experimentovať vybrať, technická miestnosť. Rastliny, ktoré sú vhodné pre strechy: zem kryt, lúke tráva. Starostlivosť však majú bolestne: nalejte jemne, oplodniť hojne plus z času na čas na rez.

Môžete ísť na špeciálne obchodu a kúpiť záhradné figúrky. Dať ich na správnom mieste - aj kreativitu! Navyše si môžete vždy dať svoj podpis autora: napríklad, aby sa socha centrum efektné kvetinové aranžmány.

Módne

malé sochárskej formy

1. Veľmi populárne sú tzv. malé sochárskej formy. Niekto bude plne vyhovovať trpaslíkov a malá morská víla. Ale vlastne to je autorských diel. Dizajnéri aktívne používať tému flóry a fauny. Len namiesto nudné už žaby na glades je teraz zvykom rastlín kovové vážky, Kam'kameň huby, žehlička ryby. Prípadne socha môže byť stručné a abstraktné - to je ešte zaujímavejšie.

2. O'objemnú, "viacpodlažné" kvetinové záhony a fontány. To je, samozrejme, pre tých, ktorí môžu zaplatiť designer. Vrstvy v krajine, "pie" môže byť od dvoch do p'ATI.

3. Vertikálne zásady registrácie. Môžete ozdobiť nielen záhradu, a strom a plot. Veľmi dobre, ak môžete klásť dôraz na'kapacita obchod, osvetlenie a záhradné osvetlenie.

4. Ak máte súcit s Zen-Budhizmu a milovníkov Východ - pokúsiť sa vytvoriť Japonská záhrada abstrakt (pozri graf nižšie). Dať vedľa nej pohodlné kreslo a relax.

Čip

Tmel sa naučil zase v žuly. Čelí La prírodného kameňa nedávno - na vrchol popularity. Tým viac, že domov výrobcov sa naučili vyrábať také výrobky, v doslovnom zmysle slova od improvizovaných materiálov - piesok a cement.

Jeden z najnovších vývoj ruskej Kulibina môže simulovať všetky prírodného kameňa - mramor, žula, travertín, kameň, atď., rozlišovať napodobenina originálu, je prakticky nemožné. Viac ťažké uhádnuť, že dostali tieto materiály pomocou špeciálnej technológie lacné cement-piesočnatá piesne. To je, konvenčných betónu.

Takéto umelého kameňa si môžete vychutnať takmer všetky krajinné prvky a detaily inter'jer - hranice, schodiská, brány, ploty, lavičky, windowsills, stolové dosky, vázy a dokonca aj na dlaždice! Ten, mimochodom, nemá analógiu vo svete na pevnosť a odolnosť voči mrazu.

Iné výhody betónu, kameňa:

· Cena 10 - 20 krát nižšia ako prírodná žula alebo mramor,

· Mrazuvzdornosti viac ako 500 cyklov zmrazenie / rozmrazovanie,

· Vysoká pevnosť umožňuje robiť s ním skôr tenké a malé predmety, ako mozaika.

Zdroj: www. salon. tým,
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика