среда, 30 апреля 2014 г.

Chyby pri výbere fekálneho

Žúmp, septikov je zvláštne čistiarne odpadových vôd, ktorá sa nachádza na pozemku, ktorý nemá žiadnu Centrálnu kanalizáciu. Na to, zručnosti budú vybrané žúmp, septikov ako hlavné čistiarní odpadových vôd, bude plne závisieť ako životné prostredie a zdravie všetkých členov rodiny vo Všeobecnosti. Deprivácie (čistenie) odpadových vôd je pomerne ťažké a časovo náročný problém, dôvera je najviac pravda špecialistov a kvalitné, spoľahlivé špecializované zariadenia.
Chyby pri výbere fekálneho môžu byť rozdelené na základné a unessential. Významné môžu byť pripísaná na nesúlad vybraného materiálu fekálneho, funkcie okolitých pôd. Zatiaľ čo tam sú časté korózii zariadenia. Nie v rozsahu zvoleného dizajnu fekálneho alebo nesúlad v počet oddelení môže tiež ovplyvniť kvalitu čistenia odpadových vôd.
Na nepodstatné chyby, keď vyberiete fekálneho patrí výstavba tohto zariadenia odlučovacie charakter prefa konkrétne v prítomnosti dvore vysokej úrovne odpadových vôd, čo vedie k porušeniu hydroizolácie.
Typické chyby pri výbere fekálneho majú tiež:

  • - Inštalácia linky na externé typu na vzdialenosti, ktorá sa rovná hĺbka zmrazenie;

  • - Aplikácia pre externé linky plastových rúrok, ktoré sú určené pre vnútornú inštaláciu;

  • - Porušenie počas inštalácie fekálneho sklon výroba kanalizačných rúr priamo od budovy;

  • - Inštalácia nadmerného drahé prchavých ďalšie zariadenia v tých prípadoch, kedy môžete ľahko urobiť menej energie a Francoforte atď.,


Dosť často bežná chyba pri výbere fekálneho nie je správny výber stanice biologickej liečby, vyplývajúce nedostatočné odpadových vôd. Samo, žúmp, septikov určené pre uskladnenie a čiastočné čistenie odpadových vôd s aktivitou anaeróbne baktérie. Chyby v vybrali správne zariadenie tohto typu spôsobiť následne značné ekonomické náklady a ujmy na zdraví, ktoré nie sú tak ľahko opraviť po faktu.
V skutočnosti, chyby pri výbere fekálneho môže byť nekonečný. Nepochybne, len jeden - pre implementáciu a prijatie takých dôležitých rozhodnutí je potrebné konzultovať so skutočnými odborníkmi v tejto oblasti.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика