среда, 30 апреля 2014 г.

Výber a ktorým skla bloky: riadok... 2011-03-29 14:10:57

Výstavby a rekonštrukcie.

Výber a ktorým skla bloky: riadok...
2011-03-29 14:10:57

Výber nie je jednoduchý


Hlavné kritériá kvality sklenené bloky - žiadne vzduchové bubliny v hmote skla, škvrny na prednej ploche. Ako pravidlo, kvalitnejšie a teda drahšie sklenené bloky vydania talianskych a nemeckých výrobcov. Taliansky výrobky majú často viac svetlé farby a nemecký charakterizovaný jasné, formy a je v súlade s veľkosťou až desatín milimetra. V našom trhu prezentuje aj poľskej a ruskej skla. Porovnávajú sa priaznivo podľa ceny a kvality, keď horší viac slávnych výrobcov, ale je na veľmi vysokej úrovni.

Aj za sklenené bloky, môžete ísť do českej Republiky. Ale českého skla, na rozdiel od iných, patria do skupiny sklenené tvárnice vyrábané na základe bezfarebné sklo a lakované z vnútornej strany. Preto si môžete zmeniť farbu v priebehu času a líšia od svetlé, takmer jedovaté kvety.


Uzavretá presklenou

Hlavný problém je sám, ktorým sklenené bloky. A to je lepšie dať to na profesionálov.

Samozrejme, že povrch, na ktorom je postavené steny zo sklenených tvárnic, musia byť hladké a čisté. To je veľmi dôležité použiť špeciálne lepidlo zmesi na sklo, ako obsahujú špeciálne prísady, ktoré zvyšujú flexibilitu riešenia, jeho priľnavosť a sušenie sadzby. Lepšie miešajte zmes vopred, stále suché, a potom pridajte vodu a za stáleho miešania opäť nizkokalorina drill-miešačky.



Na vonkajšiu stenu sklo musí byť pevne stanovená na obvode "hrany" betón alebo cementová malta, vystužené kovovými tyčami s anticorrosion ochranu. To by malo opustiť malá medzera, ktorá oddeľuje sklenená stena medzi nosné prvky budovy a zabezpečenie slobody pohybu, keď teplota a vlhkosť. Škáry musia byť vyplnené s tesniacou látkou. Nie je stanovené na tri krát viac riadkov sklo, pretože sklo dlhšie rukoväte s riešením, ako, napríklad, tehly, a tak elegantné riadkov ísť, povinné', prosím, počkajte do sucha. Okrem "hrany" murivo je tiež povinný'nevyhnutne vystužené kovovými tyčami (zvyčajne 6 mm v priemere), nerez alebo pozinkovanej. Armatúra dať vertikálne a horizontálne cez jeden alebo dva bloky.

Všetky práce musia byť vykonávané s vysokou presnosťou, ako drahý materiál ľahko poškriabať alebo škvrna v riešenie, ktoré potom bude ťažké, aby škrípanie vypnúť bez poškodenia povrchu, hoci vonkajšie sklo je prakticky necitlivé voči nárazom a poškriabaniu. Ak sú správne nainštalované v sklenenej podlahe môžete ísť, nie je to hrozný šok, podpätky a ostré nábytok nohy. Tiež vonkajšie sklenené tehly majú non-slip plastický povrch.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика