среда, 30 апреля 2014 г.

Sklenené schody, sklenené schody v interiéri'Yeri 2009-11-11 11:02:13

Výstavby a rekonštrukcie.

Sklenené schody, sklenené schody v interiéri'Yeri
2009-11-11 11:02:13

Rebríky skla Dnes, schodisko je nevyhnutným prvkov pre konkrétne projekty inter'jer. Populárne riešenie v poslednej dobe je inštalácia sklenené schody. sklenené schody


Zvlášť dôležité vytvoriť také opatrenia, kluby, obchody, reštaurácie. V bytových domoch takéto Kroky nie sú používané na tento účel nie sú výťahy :) Na výrobu schodov použité sklo z niekoľkých vrstiev, tzv triplex.
Môžete ľahko povedať, že sklenené schody je exkluzívny dizajn, ako žiadny iný materiál nebude môcť prejsť viac svetla ako sklo. Veľkou výhodou týchto schodov je, že sú vizuálne posilnenie priestoru v každej miestnosti. Na výrobu schodov je špeciálne odolné sklo. Schody z komína sa líšia v ich chemickú odolnosť.
Existujú rôzne vzory zo sklenených schodoch, ako sustainer sú najviac rozšírené medzi iných druhov. schodisko sklo Tieto materiály ako sklo, poskytuje príležitosť na vytvorenie Matt schodoch alebo prelakovanie ich v rôznych farbách, v závislosti na inter'jer. Novinkou je služba kreslenie na sklenených schodoch na akýkoľvek obraz alebo ornament, ktorý umožňuje realizovať návrh riešení pre firmy.
Sklenené schody majú tiež svoje nevýhody. Po prvé, je to dosť klzké, ktoré nie sú celkom kompatibilné s bezpečnostné opatrenia. Najmä tento faktor je dôležité, keď sa v dome sú deti alebo starších ľudí.
Treba poznamenať, že sklenené schody je veľmi dômyselné riešenie. To je veľké plus pre všetky inter'ERU, ak dodržiavať všetky pravidlá pre montáž a prevádzku.

ZDROJ: http://www. stroymart. com. ua/

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика