вторник, 29 апреля 2014 г.

Podlahy pre deti

Rôzne materiály a spleť farieb v špecializovaných predajniach priniesť rodičov do zámeny: čo poschodí zvoliť pre deti?

Na čo sa zamerať

Rešpektovanie životného prostredia. Pre vybaviť detí je vhodné vybrať prírodných materiálov.
Bezpečnosť. Podlahy by mali byť v súlade s bezpečnostnými normami a nešmýkali.
Jednoduchú starostlivosť. Pokrytie by malo byť jednoduché na mokré a suché čistenie.
Teplé podlahy. Nezabudnite, že deti trávia na podlahe veľa času a potrebuje byť v teple.

Linoleum

Možno najlacnejšie materiál, okrem jednoduché, nenáročné a odolné, vydrží veľkú záťaž pre desaťročí, bez deformácie. Indikátory sú dobré zvuková a tepelná izolácia, odolnosť proti vlhkosti, nízke combustibility triedy. Nevýhody sú syntetický charakter podlahy a mazacie (tak, odporúča sa použiť u detí v kombinácii s koberec).
Ekologickejšie (ale cestách, linoleum, ktorá sa skladá z gumy, ľanový olej, korku, stromy'Jan žetónov.

Koberec

M', ktoré v teple, že povlak, absorbuje hluk. Moderný koberec antiallergen a antistatický. Koberec pohodlné a ekonomické, ale nie veľmi šetrné k životnému prostrediu, pretože materiál je hlavne syntetické, okrem toho, ako by Ste sa snažili čistenie, koberec zhromažďovať prach. Pri výbere dávať pozor na zloženie: musí tam byť prírodných materiálov. Vhodné pre malé časti miestnosti, územné rozhodnutie, napríklad, zvýraznite hracej plochy v škôlke. V tomto prípade je ľahké z času na čas zmeniť na iný. K dispozícii v rôznych farbách a kresby, možno uzavrieť všetky údaje a aplikácie,

Parkety, laminátové

Parkety - prírodný, ekologický, odolný, ale zároveň veľmi drahé a zraniteľné materiál vhodný na bývanie, ako pre dieťa alebo deti staršie ako 10 rokov.

Ak sú deti ešte malé, je to stojí za to, aby sa voľby v prospech praktické a ekonomické laminátu. Medzi výhody laminát je dobré tepelné a zvukové izolačné vlastnosti, odolnosť voči vlhkosti a mechanickým vplyvom, ľahkú údržbu a montáž. Laminát je vhodný aj pre "teplej podlahy".




Trubice

Ideálny materiál pre dieťa, má len jednu nevýhodu - vysoká cena. Náter rúr, je šetrné k životnému prostrediu, Alergie a testované, má dobré tepelné a zvukové izolačné vlastnosti, znižuje deformácie, toleruje a mechanické zaťaženie, protišmykový, odolný proti vlhkosti. Korok povlak nepriťahuje prach, teplé a pružná, to je pekné chodiť naboso a nebojí sa jeseň.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика