среда, 30 апреля 2014 г.

Dokončiť kúpele s ich rukami

Dokončiť kúpele s ich rukami

Dokončiť kúpele s ich rukami Článok o aký druh práce pre pokovovanie vane, ako je tomu dokončiť kúpele s rukami vo Všeobecnosti.

Článok tiež hovorí o tie materiály, ktoré sú najlepšie použité v pokovovanie kúpele

vnútri a omietky stien z vonkajšej, tie materiály, ktoré by mali byť použité, keď dokončovacie parné a kúpeľňový nábytok.

Majitelia ich vlastných domovoch vie, čo súkromné kúpele. Ako veľký v sobotu večer na použitie brezové metly, potom dal ľahký Župan a relaxovať. Avšak, na začiatku kúpeľ by mal byť postavený, a ak výstavby a zarovnanie steny s omietkou, možno dôveryhodných odborníkov, všetky vnútorné pracovať lepšie urobiť sami, na vašej chuti.

S vnútorné dokončovacie stať'zahŕňa to veľa práce, ako je napr. vnútorný povrch vane s ich rúk, nástenné obklady na vonkajšej, inštalácia kúpeľňového nábytku a oveľa viac. Dokončovacie Nadácie s jeho rukách je tiež zahrnuté do rozsahu práce. Vo Všeobecnosti platí, že ak všetky dokončovacie práce možno rozdeliť do dvoch etáp.

A to:

  • domáce práce;
  • vonkajšie dokončovacie práce.

Každá z týchto etáp sa skladá z niekoľkých krokov vykonaných prác, ako sú omietky stien s rukami. Vnútorné dokončovacie bude zahŕňať prácu nad podlahu, na stenách a na strope, práca v saune, práca v umývacom priestore a tak ďalej.

Interiér

Často sa ma ľudia pýtajú, čo rukoväť vaňa. Najčastejšie a sú vhodné pre tieto aplikácie materiálu je, samozrejme, strom.

Vnútorný diel sú hobľované dosky, ktorý môže mať drážky alebo byť bez nich. Najviac potrebné vec vo vani je políc a lavice a rôzne obchody. Ich počet závisí od veľkosti pary.

Fínskou saunou v Všeobecné, je vyčleniť samostatný článok.

Dokončiť sauna

Dokončiť parné s rukami tiež obsahuje niekoľko niektoré práce. Vo Všeobecnosti, tieto práce možno rozdeliť do dvoch typov.

A to:

  • izolácia pary
  • poskytovanie parné estetický vzhľad.
Ako zvládnuť vaňa

Dokončiť sauna s breza

Dokončiť sauna je vyrobená z rôznych druhov dreva. Najlepšie je použiť dosky z rôznych listnatých plemien. To listnatých plemien, ktoré sa zdajú tolerovať ostré teplotné skoky, vysoká vlhkosť vzduchu a vysoká teplota.

Často sa stane, že sa Rada, povedať, breza, a náklady dopadlo oveľa viac borovica, takže mnohí stavitelia dokončiť vaňa presne borovicových dosiek. V tomto prípade, osobitná pozornosť by sa mala venovať tomu, že dosky mal rôzne živice vrecká, tak, že Rada obsahujú ako málo uzlov a tak ďalej.

Všetky tieto chyby pod vplyvom vysokej teploty môže uvoľňujú toxické živice, ktoré sú škodlivé pre zdravé'I.

Takže keď na spracovanie materiálov boli definované, môžete začať pracovať. Vo vnútri parné je prvý potiahnutá špeciálnou materiál, ktorý je potrebný na vytvorenie izolačnej vrstvy.

Ako takýto materiál môže byť akéhokoľvek izolácie, ktoré nie sú silne vystavená vlhkosti, ako minerálna vlna. Stojí za zmienku, že hrúbka steny pary musí byť väčšia, ako je hrúbka všetky ostatné priestory, kúpele. Po prístroja izolačná vrstva výplne Doska.

Planking tiež prebieha v niekoľkých fázach. Najprv je potrebné, aby sa vodiace lišty, ktoré sú inštalované vertikálne. Takéto príručky barov by len stáť kolmo, vzhľadom na rovinu steny, potom na Palube dosiek robil aj neodchyľujú.

Zarovnajte vodiace lišty pomocou konvenčných výstavby vodnej hladiny. Potom môžete vyplniť Palube. Lepšie a krajšie, keď Rada na všetkých výška sa bude nachádzať na rovnakom niekoľko barov, že je, ak dĺžka dosky dosť na tri lúče, preto všetky dosky v tejto vertikálne riadok musí vyryté do troch lúčov, namiesto dvoch alebo štyroch.

Ako vodiace koľajnice, môžete použiť dosky v hrúbke poryadka cm šírka Bolsa cm. Rady, ako pravidlo, pomocou V25 milimetrov hrubé, mája 30.

Tak, teraz dostane s parným kúpeľom, však, zostal s'zistiť, ako dokončiť vaňou vo vnútri, ktorý je, ako zvládnuť všetko ostatné, s výnimkou parných izby.

Všetky alebo vnútorné dokončovacie práce možno rozdeliť do niekoľkých etáp.

A to:

  • tepelné izolácie a hydroizolácie stien, stropu a podlahy;
  • prístroj dokončovacích možnosti poschodí;
  • strešné obloženie;
  • nástenné obklady;
  • inštalácia kúpeľňového nábytku;

Ak je to potrebné, môžete vykonať rad opatrení, ktoré pomôžu ochrániť drevo pred hnitím. Tiež je potrebné starať sa o požiarnej bezpečnosti. Pre tento široko používané čadič materiály, ktoré saluu stromy'drevené povrchy, pece a iné kúpeľňa zariadenia, ktoré sú najviac nebezpečenstvo požiaru.

Vnútorný povrch vane s rukami

Podlahové trámy

V prvej etape prác je potrebné položiť podlahy. Prvá lamela hrubú podlahu. Môže to byť vykonané drevené Dosky, ktoré hrúbka Ravna milimetrov. Dosky položené na trámy, ktoré sú umiestnené na stĺpoch. Poliaci, naopak, môžu byť vyrobené z tehly alebo betónové dosky.

Hrubú podlahu môže byť pokrytá dosky s nepravidelné okraje, medzi ktoré môžu tvoriť trhliny je prípustné normy. Na poschodí drsný sex nosenie hotové podlahy. To by mala pozostávať z zmazané a spracované rovine dosky.

Je vhodné nechať trhlín, avšak tieto rozdiely by mali byť všade rovnakú veľkosť. Toto je potrebné zabezpečiť, aby voda je ľahko prešiel do odvodňovacej priekopy, a nie hromadiť na zemi, čím nútia Rada hniť.

Zabezpečiť, aby podlaha bola v teple aj v zime, podľa nej vyplniť vrstva rozšírila piesku. Táto vrstva má zvyčajne hrúbku 15-20 cm. Neskôr sa táto vrstva môže byť nainštalovaný tehla stĺpce pod trámy.

Avšak, domáce Zvieratá voľba, keď poliaci sú na zemi, ako tepelne izolačná vrstva len naleje medzi nimi, ale potom výška piliere by mali byť o niečo viac ako obvykle.

Prosím, rešpektovať! Keď sa prístroj a zakončenie podlahy je potrebné, aby sklon smerom k odtoku. Zvyčajne, slivky robiť pod policou, respektíve, všetky tri strany majú sex snímky podľa políc, tak, že voda nebude stagnovať v vaňa, a šiel do kanalizácie.

Často používa namiesto podlahy, stromy'drevené mreže, ktoré sú, bez upevnenie na vopred vyplnené betónovej podlahy. Táto podlaha je ekonomickejšie na jeho prístroj bude vyžadovať menej času, ale to je chladnejšie.

V druhej etape by sa mali začať vybaviť stropu. Ak chcete začať s, miesto, kde trubice vyjde. Toto miesto leží vrstva čadič. Potom sa okolo neho položiť obklad alebo tzv. blok-dom.

Pre určenie materiálu na výzdobu stropu, mali by ste vidieť tie dosky obsahovať zvyšky látok v malých množstvách - to je optimálna voľba pre dokončovacie strop.

Strop je plášťom, od každého uhla. Zatiaľ čo dreva lemovanie a leštené s drážkami a bez nich, môžu byť použité obklad. Rada by mal mať hrúbka 20-30 mm. Na upevnenie dosiek na trámy je obvyklé nechty, ktorého dĺžka by mala byť asi tri krát, možno tri a pol dlhšie ako hrúbka Dosky.

Potom môžete začať obklad. Tak ako všetky ostatné dokončovacie práce, prácu v domácnosti na pokrytie stien začať s výberom materiálu.

Mimochodom, ak chcete zistiť, ako ozdobiť vaňa, ktoré potrebujete k štúdiu vlastností alebo iné dokončovacie materiálov.

Pre nátery stien je možné používať materiály, ktoré sú veľmi ľahko spáliť a ktoré sú horľavé. V tejto súvislosti by sa zmestili dobre cementu a vápna, sadry. Ale rovnako ako všetky ostatné časti, kúpele, najvhodnejšie pre steny dokončovacie materiálom je drevo.

S materiálom identifikované, teraz môžeme začať dokončovacie práce. Steny by mali byť pokryté, keď srub Bani dal prírodné zmršťovanie, že je asi jeden a pol alebo dva roky.

Pred rekonštrukčnými prácami je potrebné nazerať do steny. Počas zmršťovania denník môže ohýbať a len praskliny v rohoch by mohla byť vytvorená diera. Všetky tieto nebezpečné priestory by mali re-tesniace a potom si môžete začať dokončovacie práce.

Ako už bolo spomenuté, najprv potrebné zariadiť, tepelne izolačná vrstva, potom na začiatok to mal dať vrstva pary izolačný materiál. Potom porazený vertikálne sprievodcov.

Teraz, keď viete, ako to urobiť, interiérové dekorácie kúpele, budeme učiť o kúpeľňový nábytok.

Nábytok

Ako pre kúpeľňový nábytok, jeho liečba je odlišná od spracovanie iné kúpele.

Vo Všeobecnosti, kúpeľňový nábytok môžu zahrnovať nasledovné atribúty:

  • police;
  • lavice a rôzne obchody;

Nábytok s rukami zahŕňa práce na týchto predmetov.

Dokončiť parné s rukami

Police

Police to je najdôležitejší atribút bez ktorých nie je ťažké si predstaviť, vaňa alebo parné. Police, ako pravidlo, urobiť všetky rovnaké dreva. Najlepšie listnatých plemien stromu.

Police by nemali byť živíc, pretože toto miesto na miesto, ktoré je nainštalované v parnej miestnosti, ktorá je tam, kde je stále vysoká teplota a vysoká vlhkosť, ktorá vedie k vyparovaniu a rozdelenie Smolny látok, ktoré majú zlý vplyv na zdravie'.

Police môžu byť nainštalované na ich vlastné príspevky, menej on sa opiera o stenu, že je len visí na to. Príspevky pult môže byť hrubé drevo, alebo jednoducho kolo záznamy nie sú veľké priemer.

Dosky pluku by nemala byť menej ako 5 cm hrúbky. Všetky spracovanie pluk je, že to musí byť pokrytá špeciálnou látkou, ktorá bude chrániť drevo pred intenzívne hniloby. Ak police sú umiestnené príliš blízko k peci, čo by nie, to je pokrytá špeciálnou antwerpsesteenweg látky.

Treba poznamenať, že lietadlo pluku by nemali byť bližšie k stropu ako 120 cm, ale výška by mala umožniť ticho vyšplhali do metle. Z tohto dôvodu, štandardná výška-nie - je každý robí to, na základe vášho osobného nastavenia.

Ako pre obchody a lavice, sa nelíši od pluku. Lavice a lavičky sú tiež najlepšie urobiť z dreva. Domáce zvieratá sú niektoré lavice len capivate v zemi, a potom okolo nich zariadiť poschodí. Takéto obchody sa Nonportable.

Ale to by nemal byť všetky lavice, k tomu je niekedy potrebné, ak sa chcete presunúť do iného, viac výhodnú polohu, takže budete potrebovať a ľahký prenosný lavičke.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика