среда, 30 апреля 2014 г.

Dizajn Windows 2011-10-11 15:39:52

Výstavby a rekonštrukcie.

Dizajn Windows
2011-10-11 15:39:52

Rámu okna je časť okna prvok, ktorý je drsný s'Spojené so stenou.

Krídla Windows - mobile prvok okna. V závislosti od typu montáž okno môže otvoriť dvere, skladacie, otáčať okolo zvislej alebo vodorovnej osi, ako aj otvoriť v rôznych smeroch.

Sklo je pevným za cieľ pomôcť shtapikov. Na vonkajšej žalúzie z okna je odlive, ktorá zabraňuje prenikaniu vody medzi krídlom a rámom.


V bivalves a mnoho casement Windows medzi rolety môžu byť priečka (mullion), podpora klapka.

Krídlo s plank, používa sa pri zatváraní okna jeho zložiť do seba. V tomto prípade medzi záhyby oblasť nie je potrebný.

Moderné Okná sú zatvorené okno rukoväť.

Dizajn Windows

Dizajn Systému Windows. Okno blok

Štandardné okno jednotka sa skladá z nasledujúcich prvkov:
• okno okno,
• presklené záväzné,
• odstrániť blok.

Okno okno je rámu, na ktorom sú namontované okno kryty. Príslušné normy stanovuje uplatňovanie Všeobecných políčok pre 2, 3 kryty.

Box je upevnený na stromy'drevené antiseptikami rúry vstavané do muriva stien. Medzery medzi krabice a steny sú vyplnené penou tepla, tesniace prostriedky. Okenné rámy sa skladajú z vertikálne prvky dverí a fanlights. Oba môžu byť hluchý a Windows. Počet okenice kryty sú jednolôžkové, dvojlôžkové, trojlôžkové.


Dizajn Windows

S výstavbou rodinných domov často používať systém Windows s spojený kryty, v ktorých vnútorné a vonkajšie kryty súvislé na kontakt a forme, ako jeden kryt s dvoma alebo tri poháre.

Náplň okenných otvorov sú vyrobené z týchto materiálov: drevo, hliník, polyvinylchlorid (PVC).

Tradične na okenné jednotky sa skladajú z okna okná, sklo transoms a okenné tabule boli použité hlavne drevo. Tento materiál je ekologicky čisté, trvanlivé, nízka tepelná vodivosť, teloslojenia.


Správne sušené, impregnované s dezinfekciou a oheň retardants, lakovaného dreva je 50-100 rokov. Avšak, drevené Okná si vyžadujú viac starostlivosti ako iné.

Hliníkové konštrukcie pre silu ponúkajú veľké výhody v porovnaní s drevenou alebo PVC, ktoré vyžadujú minimálnu údržbu a opravy, ale majú vysokú vodivosť, prakticky nemá udržať teplo.


Dizajn Systému Windows. Okno PVC konštrukcie vyžadujú najmenej starostlivosti, majú vysokú pevnosť a dobré izolačné vlastnosti. Ale v prípade poškodenia konštrukcie okna PVC Okná náročné úplné nahradenie, na rozdiel od stromov'opitý, ktoré sú predmetom čiastočná oprava.

Moderné rámy s presklené Okná, aby do miestnosti oveľa teplejšie, šetriť palivo a energiu, chrániť izba od hluk z ulice. Pomáha k zníženiu hladiny vonkajšieho hluku rôzne hrúbky skla v sklenenej: napríklad vonkajšie sklo 9 mm, vnútorné - 6 mm

ZDROJ: Oremontike. ru

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика