Omietky stien je povinné'povinné postup pri vykonávaní opravy každej miestnosti. Kvalita uplatňovania tohto materiálu bude závisieť na odolnosť proti opotrebeniu spracovania a doba uchovania atraktívny vzhľad miestnosti. Preto, ak sa steny tmel, musíte dodržiavať určité pravidlá.

Ako shpaklevat stene? Technológia aplikáciu tmelu.

Pred pokračovaním shpaklevanii steny, dôkladne očistite pracovný povrch pred kontamináciou. To je, v prvej fáze zničenie starého tmely, farby, omietky, atď., Ak je tento krok vynechať, potom po použití nový náter sa jednoducho začne zlyhávať. Okrem toho, dokonca aj vtedy, ak Máte v pláne používať tmel na betón, je potrebné, aby sa na túto povrchových škrabancov. Ďalej je potrebné odstrániť z povrchu prach a byť ošetrené náterom. Uistite sa, aby sa zabránilo praskaniu o nový povrch, je potrebné čalúnenie rovine posilnenie oka. To platí najmä v miestach, kde sú drážky alebo praskliny.

Technics kreslenie spackling vložiť

Tmel pre steny a strop sa vykonáva takto: Zmiešané homogénnej hmoty suchých omietkových zmesi (na trhoch, tam sú dosť z nich) a rovnomerne nanáša na strop alebo na stenu. Ak je to potrebné, môže byť vykonané dva alebo tri krát. Dôležité! Prvá vrstva by mala byť uplatnené tmel (štart). Najjednoduchší spôsob, ako dať tmel na "signály". Týmto spôsobom, aj s trochou skúsenosti v podobných diel, takmer určite dať dobrý výsledok. "Majáky" sú dlhé, zaoblené plechu, ktorý je možné zakúpiť v každom železiarstve. Vzdialenosť medzi "majáky" je vybraný na základe stupeň drsnosti steny, ale ako pravidlo, je rovná 1-1, 5 metrov. Pred podaním žiadosti o povrch, je potrebné navlhčite stenu vody. Prostredníctvom tohto kurzu Budete zmyť s pracovným povrchom je stále špinavé a poskytnúť omietky rovnomerné sušenie. Vec je, že ak vytvrdzovanie sa bude diať veľmi rýchlo, materiálne zisky majú silu.

Hrúbka prvej vrstvy omietky nepresahuje 9 milimetrov.

Po riešenie bude suchej hore, mierne vybrúsiť kožu na brúsenie (veľkosť-80), po ktorej by ste sa mali obrátiť na povrchu zeme. V tretej etape je aplikovať tmel na použitie putty "finish", potom existuje riešenie, ktoré je pripravené na základe veľmi jemný piesok a má konzistenciu kyslej smotany.

Je potrebné poznamenať, že aplikácia tohto výplň vyžaduje pozornosť a deliberateness a to 2-3 krát. Keď omietky schne, potom zem strop a steny konečne kože (veľkosť-200), mierne budov (tak pri maľovaní alebo veľkosti odchýlky nie omietku zo steny).

Ako shpaklevat stenu! Veľa šťastia s opravy.

Podobné témy


Zdroj: http://zateyali-remont. ru