вторник, 29 апреля 2014 г.

Čo treba urobiť pred montážou lešenia? 2011-07-15 v oblasti 16:35:55

Výstavby a rekonštrukcie.

Čo treba urobiť pred montážou lešenia?
2011-07-15 16:35:55


Jedným z najnebezpečnejších oblastiach zamestnanosti obyvateľstva je výstavba. Preto, pre zamestnávateľa, ktorý chce pracovať v súlade so zákonom a chápe hodnotu ľudského života, výzva organizuje svoju činnosť v súlade s požiadavkami zákona o ochrane práce.

Veľkosť pracovné súdy by mali byť dostatočné, aby mali potrebné zariadenia, zariadení, nástrojov a materiálov, a toto miesto by malo byť dosť pre pohyb pracovníkov podľa technika bezpečnosti. Každý pracovník a jeho miesto by malo byť vybavené dobré osvetlenie v súlade s normami. Tretím, veľmi dôležitou podmienkou, že pred'sú na organizáciu pracovného priestoru, na stavbách, požiadavky, pred'sú v zdvíhanie a výtlak konštrukcie, materiály a súčiastky.

Podľa existujúcich noriem, tento proces by mal byť vykonávané s pomocou špeciálnych mechanizmov určených na zdvíhanie ťažkých bremien. Osobitná pozornosť je venovaná výber z lesov, ktoré sú rozdelené do dvoch typov - inventár a anvandaren. Ten môže byť použitý, ak výška nie je viac ako 4 metre, vo všetkých ostatných prípadoch zamestnávateľ musí nainštalovať inventarizácie lesa.

V snahe vyhnúť sa nehodám na stavbách, typ drop ľudí s lesmi, kolaps lesy a tak ďalej, musíte dodržiavať pravidlá lešenie pre stavebný stránky. Je potrebné venovať pozornosť v prvom rade, vzhľadom k tomu, že výstavba lesy tu boli dôležité inštitucionálne funkciu celého procesu výstavby vo Všeobecnosti.

Lešenie sa ako časť jeho dizajn týchto základných prvkov - rám, podlahy a recepcia. Všetky položky musia vydržať nainštalované pre daný dizajn bremena. Takže, pre organizáciu práce, ktoré zahŕňajú Kam'Jan muriva, dreva musí vydržať 250 kg/cm2, za predpokladu, omietky, zaťaženie by malo byť 200 kg/cm2 pre všetky ostatné diel, ktoré majú byť implementované záťaž 135 kg/cm2.

Referenčný rámec po schodoch, piliere a iné prvky lešenia, ktorá má vertikálnu polohu, by mala byť stanovená SV'zodpovednosť a aby nedošlo k narušeniu celej štruktúry, lešenia nastaviť na zvislé. Vzdialenosť medzi stĺpikmi a referenčný rámec pozdĺž stien by nemala presiahnuť 2, 6 metrov.

Takže, vzhľadom na všetky vyššie uvedené požiadavky pre organizáciu práce na stavbách, môžete predísť nehodám.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика