понедельник, 28 апреля 2014 г.

Zrkadlá pre kúpeľne

Zrkadlá pre kúpeľne

Zrkadlo, v našej dobe sa stalo nielen nevyhnutným položka každodenného života, ale čistá'objemnú prvok inter'jer. Č zrkadlá nemožné predstaviť si všetky jednej miestnosti. Nie je výnimkou v tomto prípade je kúpeľňa, kde je zrkadlo, ale všetky uvedené vyššie, vykonať ďalšie dôležité funkcie - vizuálne zlepšiť priestoru miestnosti. Ale pre väčšinu z kúpeľne mať obmedzený počet metrov štvorcových a je stále aktuálne. A tu veľké zrkadlo povrch je spásy, dáva právo osvetlenie dokonalá kombinácia priestoru a svetla.

Zrkadlá pre kúpeľne

V inter'interiéru kúpeľne, zrkadlá sa používajú v dvoch základných variantoch. Toto veľké zrkadlo povrchy a povrchová úprava zrkadlá malé detaily, okrem'jer. Samozrejme, veľké zrkadlá môžu priamo robiť zázraky, a môžete zmeniť umiestnenie úplne. Avšak, budete musieť postupovať opatrne a pam'pamäti niektoré optické efekty, ktoré je možné vytvoriť veľké zrkadlo povrchu. Tak, napríklad, zrkadlové stropy v kúpeľni môže viesť k vzniku tzv. "efekt dobre". Súhlasím, nie je veľmi príjemný pocit, hlavne v prípade, ak strop v kúpeľni a už dosť vysoké. Preto, ak veľkosť kúpeľne je malé a zrkadlo strop ja naozaj chcem, je najlepšie, ak chcete obmedziť použitie samostatné zrkadlo fragmenty.

Okrem stropu v inter'interiér kúpeľňa, aktívne používa "Zazerkalye" steny. Ak používate veľké zrkadlo plôch na dve protiľahlé steny, vytvára efekt "nekonečný priestor". Avšak, pravidelnú dlhodobú prítomnosť v budove, ako iluzórne príjem môže spôsobiť nepohodlie. Preto odborníci nemajú poradiť vytvoriť "nekonečný priestor" v kúpeľni, obývacia oblastí, v tomto prípade je lepšie siahnuť na malé zrkadlo fragmenty.

Dobrý účinok dosahuje tým, zrkadlá v pravom uhle k sebe. Okrem lomu priestor, táto technika umožňuje vidieť seba na dvoch stranách.

Samostatné zrkadlo dekoratívne prvky môžu vytvoriť skutočne iluzórne účinky. Napríklad, keď používate zrkadlovom povrchu, namiesto dosky môže "odpojiť" na stene, od podlahy. Podobný účinok môže byť dosiahnutý s použitím zrkadla vlys. To umožní nielen na "samostatného", ale aj vizuálne na zvýšenie stropu.

Zrkadlá pre kúpeľne

Správne používa zrkadlá môžu spraviť aj menej viditeľné hlavné prvky inter'jer. Veľké diery alebo stĺpce po použití zrkadlo spracovanie takmer nie je pridelený na Všeobecné pozadie.
Ďalšia účinná technika pre vás nehovoriac je použitie v inter'interiéru kúpeľne, zrkadlo mozaiky. A tu varianty jeho inštaláciu a umiestnenie sa dajú nastaviť.

Veľmi často sa v inter'interiér kúpeľňa použiť zrkadlové skrine (alebo Skriňa), ktorá slúži ako zrkadlo a úložný priestor pre hygienické výrobky a príslušenstvo. To môže byť nazývaný nábytok a dekorácie prvok. Dnes výrobcovia majú zrkadlové skrine vo všetkých tvarov a veľkostí, a vyberte si Skriňu, a fit in inter'jer kúpeľňa, nie je ťažké. Navyše, rozmanitosť moderné konštruktívne rozhodnutia zrkadlo skrine môže uspokojiť aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Skutočne, zrkadlo, je nevyhnutným prvkom kúpeľňa, ktorý v sebe spája mnoho príležitostí, ktoré, ak sa používa múdro, nie len dopĺňať a zdobiť inter'EP, ale drasticky zmeniť a pretvárajú priestor.
Zdroj: uhouse. ru
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика