вторник, 29 апреля 2014 г.

Moody strom

Drevo je jedným z najviac ekologicky, ale najviac rozmarná materiálov pre stavebné a dokončovacie práce. S časom a keď vlhkosť ona praskliny, trhliny a deformácie.

Čo sa deje, je naša vina. Sme vytvoriť podmienky, v ktorých sa chová zle: nainštalovaný utesnené Okná a dvere, silný vykurovacieho systému. Ako výsledok, vlhkosť v miestnosti sa znižuje na 18%, čo je zlé, nielen na drevo, ale aj na ľudí. Nepomáha klimatizácia zlepšiť mikroklímu, potrebujú špeciálny hydratačný, akváriá, rastliny. Nezabudnite, že pre dreva optimálne rovnaké nastavenia ako pre ľudí: vlhkosti 50 až 60%, teplota 18-22S. Tento dreva mnoho plemien má antiseptické vlastnosti a prirodzene upravuje mikroklímu v miestnosti.

Stromy'rustikálny semi musí poschodí s dekoratívne alebo ochrannú funkciu. Obvykle sa na tento účel použiť lak. Lak povlak umožňuje jednoduchú starostlivosť, dosť na utretie podlahy s dobre wrung vlhkou handričkou. Ale umývanie vysávač špecialistov nie je odporúčané. Ale lak vytvára strom polymérne film polyacryl alebo polyuretánu. A ak low-kvalitné syntetický lak sa uvoľňujú látky, ktoré dráždiť sliznice očí a spôsobujú kožné choroby, prvý prírodný materiál bude škodlivé pre zdravie'I.

To je dôvod, prečo v poslednom čase stromy'drevené podlahy čoraz kryt prírodným olejom, alebo voskom. Lac spoľahlivejšie ako olej, chráni drevo. Ale ak chcete obnoviť lak je oveľa zložitejšie: budete potrebovať na piesku poschodí a lak schne dlhšie. Ak chcete aktualizovať oleja kryt potrebujete tri dni, lak alebo dva týždne.

Ak sa rozhodnete kryt podlahy v detskej izbe, dobrá voľba, okrem toho, drevo je prírodné linoleum (Marmoleum alebo artoleum). Je vyrobený z ľanový olej, živica, drevo a / alebo korku múku, prášok vápna, neželezných a biele pigmenty, jutových tkanín. Prírodné linoleum nie je priťahujú prach, nespôsobuje Alergie, to nie je plemeno baktérie. Takéto pokrytie, ale nezmizne, nie je zmena farby a štruktúry v priebehu času.

A hoci nič vytvára útulnosti, ako strom, ako podlaha pre kuchyne a kúpeľne je fit žuly. Strom nie je veľmi odolný materiál, pre vlhké priestory: aj osobitne spracované dosky nakoniec vyschnúť, a starať sa o neho nie je tak jednoduché, ako s kameňmi. Kompromis by mohol byť keramické, úspešne napodobňuje prirodzene dyha, pri zachovaní všetkých atraktívne vlastnosti keramiky. Tento hygienický náter nie absorbovať nečistoty, má nízky koeficient absorpcie vody a preto neprechádza vody. Keramické žula je rôzne keramické dlaždice, ale z hliny osobitné kvality, stlačené pod vysokým tlakom a vystrelil na veľmi vysokú teplotu. Dlaždice môžu byť vzhľadom na podobnosť s akýmikoľvek prírodný kameň, vlastnosti, on ju prevyšuje.

Výber parkety, nemusíte kupovať príliš lacné. Existuje pravdepodobnosť, že on nesprávne sušené a môžu byť deformované, po inštalácii. Nie šetriť na prípravných prác, mnohých vady, na poschodí-stand'spojené so zle vykonané Nadácie. Zarovnajte poschodí stojí, bez ohľadu na to, čo môžete očakávať, že ho položiť. Najlepší spôsob, ako je betón-cementových poterových. To by mal byť nie len byt, ale suché, normy stanovené v stavebnom poriadku.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика